Een ster toevoegen aan e-mails in Gmail

Wanneer je een ster toevoegt aan e-mails in Gmail, markeer je ze als belangrijk. Zo word je eraan herinnerd om ze later te bekijken.

Een ster toevoegen aan een e-mail

1. Open Gmail op je computer.
  2. Ga naar je inbox en klik op de ster Ster toevoegen aan de linkerkant van het bericht. Als het bericht is geopend, klik je op Meer en dan Ster toevoegen.
  3. Als je meerdere sterren hebt, blijf je op het sterpictogram klikken totdat de gewenste ster wordt weergegeven.

Zoeken naar je e-mails met ster

1. Open Gmail op je computer.
  2. Klik aan de linkerkant van de pagina op Met ster. Misschien moet je eerst op Meer klikken.

Je kunt ook snelkoppelingen gebruiken om berichten met ster te vinden. Zoek naar is:starred of has: met de naam van de ster, zoals has:yellow-star.

Meer steropties toevoegen

Je kunt sterren met verschillende kleuren of andere pictogrammen toevoegen.

1. Open Gmail op je computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op 'Instellingen' Instellingen.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Scrol omlaag naar het gedeelte 'Sterren'.
  5. Je kunt sterren verslepen tussen 'Niet in gebruik' en 'In gebruik'.
  6. Klik onderaan de pagina op Wijzigingen opslaan.