Gmail-berichten afdrukken

Je kunt afzonderlijke berichten of alle berichten in een gesprek afdrukken.

Opmerking: Zorg ervoor dat je de printer hebt verbonden via Cloudprinter of AirPrint.

Opmerking: Als er geen optie voor afdrukken wordt weergegeven, update je de Gmail-app

Eén e-mail afdrukken

Als er zich meerdere e-mails in hetzelfde gesprek bevinden, kun je een van die e-mails afdrukken.

1. Open de Gmail-app Gmail op je iPhone of iPad.
  2. Open de e-mail die je wilt afdrukken.
  3. Tik in de rechterbovenhoek van de e-mail op Meer Meer en dan Afdrukken.

Een e-mail inclusief antwoorden afdrukken

Als er zich meerdere e-mails in hetzelfde gesprek bevinden, kun je al die e-mails samen afdrukken.

1. Open de Gmail-app Gmail op je iPhone of iPad.
  2. Open het gesprek dat je wilt afdrukken.
  3. Tik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en dan Alles afdrukken.