Berichten als gelezen of ongelezen markeren

Als je wilt onthouden dat je een bericht later moet lezen, kun je het markeren als ongelezen. Je kunt berichten ook markeren als gelezen zonder ze te openen.

Markeren als ongelezen

1. Zorg ervoor dat je de Gmail-app hebt gedownload.
  2. Open de Gmail-app Gmail op je iPhone of iPad.
  3. Open het bericht. (Als je in de inbox wilt blijven, tik je op de profielafbeelding van de afzender.)
  4. Tik in de rechterbovenhoek op Ongelezen Ongelezen.

Markeren als gelezen

1. Zorg ervoor dat je de Gmail-app hebt gedownload.
  2. Open de Gmail-app Gmail op je iPhone of iPad.
  3. Tik aan de linkerkant op de profielafbeelding van de afzender naast de berichten die je wilt markeren.
  4. Tik in de rechterbovenhoek op Gelezen Gelezen.

Alle berichten markeren als gelezen

1. Open Gmail op je computer. Het is niet mogelijk om alle berichten te markeren als gelezen vanuit de Gmail-app.
  2. Klik in de linkerbovenhoek op de pijl-omlaag Pijl omlaag en dan Alle.
  3. Klik bovenaan op Meer en dan Markeren als gelezen.