Bruk Gmail for bedrifter

Se de beste måtene å bruke Gmail på ved konfigurering av Google Workspace for bedriften din.

Hvis du vil bruke Gmail for bedriften din, kan en Google Workspace-konto være bedre for deg enn en personlig Google-konto.

Registrer deg for Google Workspace

Bedrifts-e-post: Få egendefinerte e-postadresser på ditt eget domene

Bytt ut @gmail.com med ditt eget domene for å lage profesjonelle e-postadresser for alle i teamet ditt, for eksempel navnetditt@example.com. Med egendefinerte e-postadresser på domenet ditt kan du bidra til å skape tillit hos kundene og opprette e-postlister for grupper, for eksempel salg@bedriftendin. Finn ut mer:

Administrer teamet ditt: Velg hvem som kan bli med i organisasjonen din

Du kan kontrollere hvem du vil legge til i eller fjerne fra organisasjonen din, og forhindre sikkerhetsrisikoer med våre anbefalte fremgangsmåter for sikkerhet. Finn ut mer:

Samarbeid: Jobb sammen med teamet ditt

Du kan delegere Gmail-kontoen din til noen andre som kan lese, sende og slette e-poster for deg. Du kan også planlegge fremtidig sending av en e-post ved å angi tid og dato for sendingen. Finn ut mer:

Møter: Kombiner e-post med chatte- og videosamtaler

Bruk alt fra e-post, chatter eller anrop med Google Meet i e-postinnboksen din. Finn ut mer:

Lagring: Få mer plass

Hvis organisasjonen din er på vei til å gå tom for lagringsplass, kan du frigjøre lagringsplass eller utforske alternativene for å få mer lagringsplass.

Finn ut mer om lagring med Gmail