Gmail voor bedrijven gebruiken

Ontdek de beste manieren om Gmail te gebruiken als je Google Workspace instelt voor je bedrijf.

Als je Gmail wilt gebruiken voor je bedrijf, is een Google Workspace-account misschien geschikter dan een persoonlijk Google-account.

Aanmelden voor Google Workspace

Zakelijke e-mail: Krijg een gepersonaliseerd e-mailadres op je eigen domein

Vervang @gmail.com door je eigen domein om professionele e-mailadressen te maken voor iedereen in je team, zoals jenaam@example.com. Met een gepersonaliseerd e-mailadres in je domein kun je het vertrouwen van klanten vergroten en groepsmailinglijsten maken, zoals verkoop@jebedrijf. Meer informatie:

Je team beheren: Kies wie lid kan worden van je organisatie

Je kunt bepalen wie je wilt toevoegen aan of verwijderen uit je organisatie en beveiligingsrisico's voorkomen met onze beste beveiligingsmethoden. Meer informatie:

Samenwerking: Werk samen met je team

Je kunt iemand machtigen voor je Gmail-account, zodat deze persoon berichten voor je kan lezen, verzenden en verwijderen. Je kunt ook een specifieke datum en tijd instellen om e-mails in de toekomst te verzenden. Meer informatie:

Vergaderingen: Combineer e-mail met chats en videogesprekken

Je kunt in je inbox blijven terwijl je schakelt tussen e-mails, chats of gesprekken met Google Meet. Meer informatie:

Opslag: krijg meer ruimte

Als je bijna geen opslag meer hebt in je organisatie, kun je opslag vrijmaken of je opties checken voor meer opslag.

Meer informatie over opslag met Gmail