Pysy ajan tasalla tilojen uudenlaisesta järjestämisestä. Lue lisää viestiketjuista.

Gmailin käyttö yritystoiminnassa

Ota Google Workspace käyttöön yrityksessäsi ja tutustu Gmailin käyttöön liittyviin hyödyllisiin vinkkeihin.

Jos haluat käyttää Gmailia yritystoiminnassa, Google Workspace ‑tili saattaa sopia tarpeisiisi paremmin kuin henkilökohtainen Google-tili. Aloita Google Workspacen maksuton kokeilu.

Yrityksesi verkkotunnusta vastaavat työsähköpostiosoitteet

Käytä @gmail.com-osoitteiden sijaan yrityksesi verkkotunnusta, niin voit luoda kaikille tiimin jäsenille työsähköpostiosoitteet, kuten nimi@yrityksesi. Verkkotunnustasi vastaavat sähköpostiosoitteet lisäävät asiakkaiden luottamusta. Voit myös luoda ryhmäpostituslistoja, kuten myynti@yrityksesi. Lisätietoja:

Tiimin hallinta ja organisaatioon lisättävät henkilöt

Voit itse määrittää organisaatioon lisättävät ja siitä poistettavat henkilöt. Tutustu myös parhaisiin käytäntöihimme, joiden avulla voit välttää tietoturvariskit. Lisätietoja:

Yhteiskäyttö ja tiimityöskentely

Voit lisätä Gmail-tiliisi valtuutetun henkilön, joka voi lukea, lähettää ja poistaa viestejä puolestasi. Voit myös määrittää tietyn kellonajan ja päivän, jolloin viestejä lähetetään. Lisätietoja:

Sähköpostikeskustelujen jatkaminen chatissa ja videokokouksissa

Voit käyttää postilaatikkoasi, vaikka jatkaisit keskustelua sähköpostissa, chatissa tai kasvokkain Hangouts Meetissä. Voit chattailla työkaverisi kanssa tai soittaa hänelle videopuhelun Hangoutsin avulla suoraan postilaatikostasi. Lisätietoja:

Lisätallennustilan ostaminen

Google Workspace tarjoaa sinulle lisää tallennustilaa. Kun käytössäsi on Google Workspace, voit suurentaa tai pienentää sähköpostin tallennustilaa, joten pystyt hallinnoimaan paremmin myös Drive-tallennustilaasi. Lue lisää tallennustilavaihtoehdoista.

Lisätietoja: Google Workspace

Google Workspace maksaa alimmillaan 6 $/käyttäjä/kuukausi, ja se sisältää seuraavat ominaisuudet:

• mainokseton Gmail-tili yrityksesi verkkotunnuksella, kuten susan@example.com
  • Työntekijöiden tilien omistajuus
  • Ympärivuorokautinen puhelin-, sähköposti- ja chat-tuki
  • Eri tallennustilavaihtoehtoja, valittavissa jopa rajoittamaton Gmail‑ ja Google Drive ‑tallennustila
  • Mobiililaitteiden hallinta
  • edistyneet tietoturva- ja hallinta-asetukset.