Gmail yrityksille

Kun otat Google Workspacen käyttöön yrityksessä, tutustu myös Gmailin käyttöön liittyviin hyödyllisiin vinkkeihin.

Jos haluat käyttää Gmailia yritystoiminnassa, Google Workspace ‑tili saattaa sopia tarpeisiisi paremmin kuin henkilökohtainen Google-tili.

Rekisteröidy Google Workspaceen

Yrityksen verkkotunnusta vastaavat omavalintaiset sähköpostiosoitteet

Käytä @gmail.com-osoitteiden sijaan yrityksen verkkotunnusta, niin voit luoda kaikille tiimin jäsenille työsähköpostiosoitteet, kuten nimi@yritys. Omavalintaiset sähköpostiosoitteet lisäävät asiakkaiden luottamusta. Voit myös luoda ryhmäpostituslistoja, kuten myynti@yritys. Lisätietoja:

Tiimin hallinta ja organisaatioon lisättävät henkilöt

Voit itse valita organisaatioon lisättävät ja siitä poistettavat henkilöt. Tutustu myös parhaisiin käytäntöihimme, joiden avulla voit välttää tietoturvariskit. Lisätietoja:

Yhteiskäyttö ja tiimityöskentely

Voit lisätä Gmail-tilille valtuutetun henkilön, joka voi lukea, lähettää ja poistaa viestejä puolestasi. Voit myös määrittää tietyn kellonajan ja päivän, jolloin viestejä lähetetään. Lisätietoja:

Sähköpostikeskustelujen jatkaminen chatissa ja videokokouksissa

Pysyt postilaatikkonäkymässä, vaikka jatkaisit keskustelua sähköpostissa, chatissa tai puheluissa Google Meetissä. Lisätietoja:

Lisätallennustilan ostaminen

Jos organisaation tallennustila on loppumassa, vapauta tai hanki lisää tallennustilaa.

Lue lisää Gmailin tallennustilasta