Brug Gmail til virksomheder

Få mere at vide om, hvordan du bedst bruger Gmail, når du konfigurerer G Suite til din virksomhed.

Hvis du vil bruge Gmail til din virksomhed, kan en G Suite-konto være mere praktisk end en personlig Google-konto. Få flere oplysninger om G Suite, eller start en gratis prøveperiode.

Virksomhedsmail: Få en tilpasset mail for dit eget domæne

Skift @gmail.com ud med dit eget domæne for at oprette professionelle mailadresser til alle på dit team, f.eks. ditnavn@eksempel.dk. En tilpasset mailadresse for dit domæne er med til at opbygge kundetillid og giver dig mulighed for at oprette mailinglister for grupper, f.eks. salg@dinvirksomhed. Få flere oplysninger:

Administrer dit team: Vælg, hvem der kan tilmelde sig din organisation

Du kan styre, hvem der skal tilføjes eller fjernes fra din organisation, og forebygge sikkerhedsrisici med vores bedste sikkerhedsstrategier. Få flere oplysninger:

Samarbejde: Arbejd med dit team

Du kan føje en stedfortræder til din Gmail-konto, der kan læse, sende og slette mails for dig. Du kan også angive specifikt tidspunkt til afsendelse af mails fremover. Få flere oplysninger:

Møder: Kombiner mail med chat- og videosamtaler

Du kan blive i din indbakke, mens du skifter mellem mails og chatsamtaler eller har en samtale ansigt til ansigt via Hangouts Meet. Hvis du vil tale med din kollega direkte fra din indbakke, kan du bruge Hangouts til at starte et videoopkald eller en chat. Få flere oplysninger:

Lagerplads: Få mere plads

Du kan få mere lagerplads, når du bruger G Suite. Med G Suite kan du øge eller reducere din maillagerplads, så du bedre kan administrere din Drev-lagerplads. Få flere oplysninger om valgmulighederne for lagerplads.

Mere om G Suite

Du kan få G Suite fra 6 USD pr. bruger om måneden. Prisen inkluderer følgende:

• En annoncefri Gmail-konto med din virksomheds domænenavn, f.eks. susan@eksempel.dk
  • Ejerskab af medarbejdernes konti
  • Support via telefon, mail eller chat døgnet rundt
  • Op til ubegrænset lagerplads i Gmail og Google Drev
  • Administration af mobilenheder
  • Avancerede sikkerheds- og administrationsindstillinger