Brug Gmail til virksomheder

Få oplysninger om, hvordan du bedst kan bruge Gmail, når du konfigurerer Google Workspace til din virksomhed.

Hvis du vil bruge Gmail til din virksomhed, kan en Google Workspace-konto være et bedre valg end en personlig Google-konto.

Tilmeld dig Google Workspace

Virksomhedsmail: Få en tilpasset mailadresse for dit eget domæne

Skift @gmail.com ud med dit eget domæne for at oprette professionelle mailadresser til alle på dit team, f.eks. ditnavn@eksempel.dk. En tilpasset mailadresse for dit domæne er med til at opbygge kundetillid og giver dig mulighed for at oprette mailinglister for grupper, f.eks. salg@dinvirksomhed. Få flere oplysninger:

Administrer dit team: Vælg, hvem der kan tilmelde sig din organisation

Du kan styre, hvem der skal tilføjes eller fjernes fra din organisation, og forebygge sikkerhedsrisici med vores bedste sikkerhedsstrategier. Få flere oplysninger:

Samarbejde: Arbejd med dit team

Du kan føje en delegeret til din Gmail-konto, som kan læse, sende og slette mails for dig. Du kan også angive specifikt tidspunkt til afsendelse af mails fremover. Få flere oplysninger:

Møder: Kombiner mail med chat- og videosamtaler

Du kan blive i din indbakke, mens du skifter mellem mails, chatsamtaler eller opkald med Google Meet. Få flere oplysninger:

Lagerplads: Få mere plads

Hvis du er ved at løbe tør for lagerplads i din organisation, kan du frigøre lagerplads eller undersøge dine muligheder for at få mere lagerplads.

Få flere oplysninger om lagerplads med Gmail