Utilitzar Gmail per a empreses

Obteniu informació sobre les maneres més adients d'utilitzar Gmail quan configureu Google Workspace per a la vostra empresa.

Si voleu utilitzar Gmail a l'empresa, és possible que un compte de Google Workspace sigui més adient que un Compte de Google personal.

Registrar-se per obtenir un compte de Google Workspace

Correu electrònic empresarial: configurar adreces electròniques personalitzades amb el domini propi

Canvieu @gmail.com pel vostre propi domini i creeu adreces electròniques professionals per a tots els membres de l'equip, com ara elvostrenom@example.com. Tenir una adreça electrònica amb el vostre domini us ajuda a guanyar-vos la confiança dels clients i a crear llistes de distribució per a grups, com ara vendes@lavostraempresa. Més informació:

Gestionar l'equip: triar qui pot unir-se a l'organització

Controleu a qui suprimiu de l'organització o a qui hi afegiu, i preveniu riscos de seguretat gràcies a les nostres millors pràctiques de seguretat. Més informació:

Col·laboració: treballar amb un equip

Afegiu un delegat al vostre compte de Gmail que pugui llegir, enviar i suprimir els missatges en nom vostre. També podeu definir una hora i una data concretes per enviar correus electrònics en el futur. Més informació:

Reunions: combinar el correu electrònic amb les converses de xat i de vídeo

Sense sortir de la safata d'entrada, podeu canviar d'un correu electrònic a un altre, d'un xat a un altre o d'una trucada a una altra amb Google Meet. Més informació:

Emmagatzematge: obtenir més espai

Si us esteu quedant sense emmagatzematge a l'organització, podeu alliberar-ne o explorar quines opcions teniu per obtenir-ne més.

Informació sobre l'emmagatzematge amb Gmail