Switching to Gmail from Microsoft Outlook

Oversikt: Forskjeller mellom Gmail og Outlook

""

" "

Nå som du har byttet fra Microsoft® Outlook® til G Suite, kan du lese om hvordan du bruker Gmail som nytt e-postprogram.

Dette trenger du:
" " ti minutter
Account en Google-konto

Skaff deg Gmail: på nettet (mail.google.com)Android eller iOS

""

I Outlook I Gmail
ser du som standard e-poster og svarene på dem som enkeltoppføringer i innboksen grupperes e-poster og tilhørende svar som standard i samtaletråder, slik at du ser flere relaterte e-poster i samme visning
kan du lage flere signaturer kan du bruke ferdigutformede svar
kontrolleres staving automatisk mens du skriver kan du sjekke stavingen etter at du er ferdig med å skrive
kan du legge ved og videresende flere e-poster kan du videresende alle eller utvalgte e-poster i en samtaletråd
sletter du e-poster, vanligvis for å spare plass kan du arkivere e-poster for å holde innboksen ryddig
kan du sortere e-poster etter avsender, dato eller størrelse kan du finne e-poster etter avsender, dato, emne med mer ved hjelp av Gmail
organiserer du e-poster i mapper merker du e-poster med etiketter
tildeler du fargekategorier til e-poster fargekoder du etikettene dine
setter du flagg ved viktige e-poster stjernemerker eller legger du til markører for viktige e-poster
administrerer du innkommende e-post med regler administrerer du innkommende e-post med filtre
merker du e-poster for oppfølging legger du til e-poster i gjøremålslisten eller en oppfølgingsetikett
kan du få e-postvarsler på datamaskinen via skrivebordsvarsler kan du slå på skrivebordsvarsler i Chrome
kan du dele en innboks kan du delegere innboksen din til andre eller bruke Google Grupper til å dele med flere

Innholdsfortegnelse

Del 1: Få tilgang til Gmail

1.1 Få Gmail på enhetene dine
1.2 (Valgfritt) Legg til flere Google-kontoer
1.3 Opprett et bokmerke i nettleseren din
1.4 Legg til en Gmail-snarvei på skrivebordet

Del 2: Få Gmail til å se ut som Outlook

2.1 (Valgfritt) Se e-poster separat
2.2 Legg til et forhåndsvisningsfelt
2.3 Se Google-kalenderen din i innboksen
2.4 Opprett gjøremålslister
2.5 Legg til en signatur
2.6 Bruk og endre hurtigtaster

Del 3: Send e-post

3.1 Skriv en ny e-post
3.2 Formatér tekst og legg til bilder eller vedlegg
3.3 Bruk stavekontroll
3.4 Send og angre sending

Del 4: Svar på e-post

4.1 Svar på, videresend og skriv ut e-post
4.2 Endre mottakere og emner
4.3 Lagre vedlegg

Del 5: Organiser e-post

5.1 Arkivér eller slett
5.2 Sortering og filtrering kontra søk
5.3 Mapper med fargekategorier kontra etiketter med farger
5.4 Flagg kontra stjerner og viktighetsmarkører
5.5 Regler kontra filtre

Del 6: Samarbeid i Gmail

6.1 Ferievarsler
6.2 Varsler på skrivebordet
6.3 Delegering av e-post
6.4 Delt postboks
6.5 Chat

Del 7: Få produktivitetstips for Gmail

7.1 Les og svar på e-post uten nett
7.2 Utsett e-post
7.3 Husk å følge opp
7.4 E-postmaler
7.5 Prioritert innboks