Switching to Gmail from Microsoft Outlook

Oversigt: Forskelle mellem Gmail og Outlook

" "

Nu hvor du har skiftet fra Microsoft® Outlook® til G Suite, kan du se, hvordan du bruger Gmail som dit nye mailprogram.

Du skal bruge følgende:
" " 10 minutter
Account En Google-konto

Hent Gmail: Web (mail.google.com)Android eller iOS

" "

I Outlook... I Gmail...
Se som standard meddelelser og deres svar som individuelle poster i din indbakke Gruppér som standard meddelelser og deres svar i samtaletråde, så du kan se flere relaterede meddelelser i én visning
Opret flere signaturer Brug standardsvar
Tjek automatisk stavning, mens du skriver Tjek stavning, efter du har skrevet
Vedhæft og videresend flere meddelelser Videresend alt, eller vælg meddelelser i en samtaletråd
Slet meddelelser, f.eks. for at spare plads Arkivér meddelelser for at rydde op i din indbakke
Sortér meddelelser efter afsender, dato eller størrelse Find meddelelser efter afsender, dato, emne og meget andet ved hjælp af Gmail
Organiser meddelelser i mapper Føj etiketter til meddelelser
Tildel farvekategorier til meddelelser Giv dine etiketter farvekoder
Markér vigtige meddelelser Stjernemarkér eller føj markører til vigtige meddelelser
Administrer indgående mails med regler Administrer indgående mails med filtre
Markér meddelelser til opfølgning Føj meddelelser til din opgaveliste, eller tilføj en etiket til opfølgning
Få notifikationer om ny mail på skrivebordet via skrivebordsunderretninger Aktivér skrivebordsunderretninger i Chrome
Del en postkasse Du kan overdrage din postkasse til enkeltpersoner eller bruge Google Grupper til at dele mere bredt

Indholdsfortegnelse

Afsnit 1: Få adgang til Gmail

1.1 Få Gmail på dine enheder
1.2 (Valgfrit) Tilføj flere Google-konti
1.3 Opret et bogmærke til browseren
1.4 Føj en Gmail-genvej til skrivebordet

Afsnit 2: Få Gmail til at ligne Outlook

2.1 (Valgfrit) Angiv meddelelser separat
2.2 Tilføj en indholdsrude
2.3 Se Google Kalender i din indbakke
2.4 Opret opgavelister
2.5 Tilføj en signatur
2.6 Brug og skift tastaturgenveje

Afsnit 3: Send mails

3.1 Skriv en ny mail
3.2 Formatér tekst, og tilføj billeder eller vedhæftede filer
3.3 Brug stavekontrol
3.4 Send og fortryd send

Afsnit 4: Svar på mails

4.1 Besvar, videresend og udskriv mails
4.2 Skift modtagere og emner
4.3 Gem vedhæftede filer

Afsnit 5: Organiser mails

5.1 Arkivér og slet
5.2 Sortér og filtrér i forhold til Søg
5.3 Mapper med farvekategorier og etiketter med farver
5.4 Markeringer i forhold til stjerner og vigtighedsmarkører
5.5 Regler og filtre

Afsnit 6: Samarbejd i Gmail

6.1 Ferienotifikationer
6.2 Skrivebordsnotifikationer
6.3 Uddelegering af mails
6.4 Delte postkasser
6.5 Chat

Afsnit 7: Få produktivitetstips til Gmail

7.1 Læs og besvar mails offline
7.2 Udsæt mails
7.3 Husk at følge op
7.4 Mailskabeloner
7.5 Prioriterede mails