E-mails tot een later tijdstip snoozen

Stel e-mails uit en verwijder ze tijdelijk uit je inbox tot je ze nodig hebt.

De e-mail wordt weer zichtbaar bovenaan je inbox wanneer je dat wilt: morgen, volgende week of vanavond. Je kunt de gesnoozede items altijd terugvinden onder Gesnoozed in het menu Menu.

Een e-mail snoozen

Meer informatie over hoe je e-mails kunt groeperen in gesprekken.

1. Ga op je computer naar Gmail
  2. Wijs de e-mail aan.
  3. Klik aan de rechterkant op Snoozen .
  4. Kies een latere datum of tijd om deze e-mail te ontvangen.

Als je meerdere berichten wilt snoozen, selecteer je de berichten. Klik bovenaan op Snoozen .

Gesnoozede e-mails vinden

1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Ga naar Menu Menu.
  3. Selecteer Gesnoozed.

Tip: Je kunt ook zoeken in Gesnoozed.

Meldingen bewerken

Wanneer je een e-mail op snooze zet voor een bepaald tijdstip, krijg je op dat tijdstip een melding op je mobiele apparaat (tenzij je meldingen hebt uitgeschakeld). Meer informatie over meldingen.