Sneltoetsen voor Gmail

Wil je meer uit Google-apps halen op het werk of op school? Meld je aan voor een kosteloze proefperiode voor Google Workspace.

Met sneltoetsen kun je sneller navigeren in Gmail.

Wanneer je een toetsenbord hebt aangesloten op je iPad, kun je de volgende sneltoetsen gebruiken voor de Gmail-app.

Opmerking: Sneltoetsen worden momenteel niet ondersteund in de Gmail-app voor iPhones.

Sneltoetsen inschakelen

Opmerking: Sneltoetsen worden niet op alle toetsenborden ondersteund.

1. Open de Gmail-app  op een iPad.
  2. Tik in de linkerbovenhoek op Menu  en dan Instellingen .
  3. Tik op Sneltoetsen inschakelen.

Sneltoetsen die je kunt gebruiken

Voor bepaalde sneltoetsen wordt een beschrijving weergegeven wanneer je ⌘ ingedrukt houdt op het toetsenbord dat je hebt aangesloten op je iPad. Als je een sneltoets wilt gebruiken, tik je op de toets kort nadat je sneltoetsen hebt ingeschakeld.

Sneltoetsen (met beschrijving beschikbaar)
Actie Sneltoets
Ongedaan maken z
Alle selecties opheffen u
Markeren als spam !
Verwijderen #
Allen beantwoorden a
Opstellen c
Negeren m
Archiveren e
Volgende f
Beantwoorden r
Selecteren x
Markeren als gelezen Shift + i
Markeren als ongelezen Shift + u
Vernieuwen ⌘ + u

Gebruik de volgende sneltoetsen wanneer je een e-mail opstelt:

Actie Sneltoets
Een regel verwijderen ⌘ + Delete
Een woord verwijderen Option + Delete
Verzenden  ⌘ + Return
Sluiten ⌘ + w
Sneltoetsen (zonder beschrijving)
Actie Sneltoets
Terug Escape
Item openen Return
Vorig item Pijl-omhoog
Volgend item Pijl-omlaag
Volgend gesprek j
Vorig gesprek k
Volgend bericht n
Vorig bericht p