Gmail-berichten archiveren of negeren

Als je je inbox wilt opruimen zonder je e-mails te verwijderen, kun je ze archiveren of negeren. Je e-mails worden verplaatst naar het label 'Alle berichten'.

• Wanneer je een bericht archiveert: Het bericht wordt teruggezet in je inbox wanneer iemand erop reageert.
  • Wanneer je een bericht negeert: Reacties komen niet in je inbox terecht. Je kunt het gesprek zoeken als je het wilt terugvinden.

Een e-mail archiveren

1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Wijs het bericht aan.
  3. Klik aan de rechterkant op Archiveren Archiveren.

Tip: Als sneltoetsen zijn ingeschakeld, kun je ook op de e drukken om de e-mail die je bekijkt te archiveren.

Gearchiveerde berichten zoeken of verplaatsen

Gearchiveerde berichten worden niet verwijderd en je kunt deze op elk gewenst moment terugvinden.

Gearchiveerde berichten zoeken

Wanneer je zoekt in Gmail, bevatten de zoekresultaten berichten die zijn gearchiveerd.

Meer informatie over zoeken in Gmail.

Alle berichten openen

Het label 'Alle e-mail' wordt aan elk bericht toegevoegd. Als een bericht is gearchiveerd, kun je het vinden door het label 'Alle e-mail' te openen.

1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Scroll aan de linkerkant omlaag en klik op Meer en vervolgens Alle e-mail.

Gearchiveerde berichten terugplaatsen in je inbox

1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Ga naar het gearchiveerde bericht.
  3. Schakel het selectievakje naast het bericht in.
  4. Klik bovenaan op Naar inbox verplaatsen Verplaatsen naar inbox.

Berichten negeren

1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Open of selecteer het gesprek.
  3. Klik bovenaan op Meer Meer en vervolgens Negeren.

Tip: Als je berichten sneller wilt negeren, kun je meer informatie bekijken over hoe je sneltoetsen inschakelt.