Google Keep gebruiken

Met Google Keep kun je notities maken, bewerken en delen.

Stap 1: De Google Keep-app downloaden

1. Open de Google Play-app Play Store op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek de Google Keep-app.
  3. Tik op Installeren.

Stap 2: Aan de slag

Je kunt notities maken, bewerken, ordenen en archiveren.

Gesplitst scherm gebruiken op tablets met een groot scherm

Op Android-apparaten met een groot scherm kun je de Google Keep-app gebruiken in de gesplitste schermweergave. In het linkervenster staan je notities en lijsten. Als je op een notitie of lijst tikt, wordt die geopend in het rechtervenster.
Tik bovenaan op Volledig scherm Full screen om over te schakelen naar de modus Volledig scherm. Als je wilt overschakelen naar de modus voor gesplitst scherm, tik je bovenaan op Gesplitst scherm Dual pane.
Belangrijk: Gesplitst scherm is beschikbaar als je apparaatscherm groter is dan 840 dp en je de Google Keep-app in de liggende modus gebruikt.

Stap 3: Delen en samenwerken met anderen

Je kunt notities met anderen delen, zodat ze deze kunnen bekijken en bewerken. Notities delen.