Instellingen voor lijsten, herinneringen en delen wijzigen

Je kunt kiezen uit de volgende instellingen:

• Nieuwe items boven- of onderaan een lijst toevoegen.
  • Afgevinkte items onderaan een lijst plaatsen.
  • De standaardtijd waarop meldingen voor herinneringen worden weergegeven.
  • Geen gedeelde notities meer ontvangen.
  • Linkvoorbeelden in notities weergeven.

Instellingen wijzigen

1. Ga op je computer naar keep.google.com.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen en vervolgens Instellingen
  3. Wijzig de instellingen in het venster dat wordt geopend:
    • Lijstgedrag: Je kunt wijzigen waar nieuwe of aangevinkte items in je lijsten worden weergegeven.
    • Je standaard herinneringstijden aanpassen: Je kunt de standaard herinneringstijden voor de ochtend, middag en namiddag wijzigen.
    • Delen inschakelen: Als je delen uitschakelt, kunnen toekomstige notities niet met je worden gedeeld. Je kunt nog wel zelf notities met anderen delen.
    • Linkvoorbeelden met opmaak weergeven: Wanneer je een link naar een notitie toevoegt, wordt er een voorbeeld van de pagina weergegeven.
    • Donkere modus inschakelen: Je kunt de achtergrond wijzigen in een donker thema, zodat je de notities 's nachts of bij weinig licht beter kunt zien.
  4. Klik op Opslaan als je klaar bent.