De Chrome-extensie voor Google Keep gebruiken

Je kunt de Chrome-extensie voor Google Keep gebruiken om tijdens het surfen op internet notities te maken.

Je kunt de Chrome-extensie voor Google Keep gebruiken om informatie op een website op te slaan in een notitie. Download de Chrome-extensie voor Google Keep.

Content als notitie opslaan

1. Selecteer de content die je wilt opslaan.
  2. Klik met de rechtermuisknop op en dan Afbeelding opslaan in Keep of Selectie opslaan in Keep.

Een webpagina opslaan in Keep

1. Ga naar de webpagina die je wilt opslaan.
  2. Klik rechtsboven in je browser op Keep Google Keep.

Een notitie maken

1. Klik rechtsboven in je browser met de rechtermuisknop op Keep Google Keep.
  2. Klik op Nieuwe lege notitie.