De Chrome-extensie voor Google Keep gebruiken

Je kunt de Chrome-extensie voor Google Keep gebruiken om tijdens het surfen op internet notities te maken.

Je kunt de Chrome-extensie voor Google Keep gebruiken om informatie op een website op te slaan in een notitie. Download de Chrome-extensie voor Google Keep.

Vanaf 5 december 2022 worden notities die in de Chrome-extensie zijn gemaakt, niet meer automatisch opgeslagen. Ga naar keep.google.com als je je notities die aan een URL zijn gekoppeld wilt openen en bewerken.

Content als notitie opslaan

1. Selecteer de content die je wilt opslaan.
  2. Klik met de rechtermuisknop en dan klik op Afbeelding opslaan in Keep of Selectie opslaan in Keep.

Een webpagina opslaan in Keep

1. Ga naar de webpagina die je wilt opslaan.
  2. Klik rechtsboven in je browser op Keep Google Keep.

Een notitie maken

1. Klik rechtsboven in je browser met de rechtermuisknop op Keep Google Keep.
  2. Klik op Nieuwe lege notitie.