Lag budsjett for Google Play-utgiftene dine

Du kan sjekke og holde oversikt over Google Play-utgiftene dine samt lage og administrere et budsjett.

Lag et budsjett

Du kan bare lage budsjetter i valutaen som gjelder for landet du er tilknyttet i Google Play. Finn ut hvordan du endrer landet du er tilknyttet i Google Play.

Viktig: Med budsjetter kan du holde oversikt over utgiftene dine og få varsler når du bruker et visst beløp. De stopper ikke transaksjoner når du overskrider budsjettet ditt.

Slik lager du et budsjett:

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og så Budsjett og logg.
  4. Trykk på Lag budsjett.
  5. Angi et beløp.
  6. Trykk på Lagre.

Hvis du nærmer deg grensen eller har overskredet budsjettet ditt, ser du en melding hver gang du kjøper noe via kontoen din.

Tips: Loggen for det månedlige budsjettet ditt lagres i Google-kontoen din, men fjernes etter ett år.

Endre budsjettet

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og så Budsjett og logg.
  4. Trykk på Endre budsjettet.
  5. Velg beløp for budsjettet ditt, og trykk på Lagre.

Fjern budsjettet

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på telefonen.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og så Budsjett og logg.
  4. Trykk på Fjern budsjettet.

Se hvor mye du har brukt

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på telefonen.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og så Budsjett og logg.
  4. Øverst ser du hvor mye du har brukt så langt denne måneden.

Løs problemer med å lage eller fjerne et budsjett

Gjør følgende hvis du får en feilmelding når du prøver å angi eller fjerne et budsjett:

1. Sjekk internettilkoblingen eller tilkoblingen til mobiledata.
  2. Prøv på nytt.