Endre måten instant-apper åpnes på via linker

Du kan endre innstillingene slik at linker åpnes i instant-apper eller nettsteder. Hvis du slår på «Oppgrader nettlinker» og klikker på visse linker, kan instant-apper åpnes. Da kan du bruke noen av appenes funksjoner uten å installere fullversjonene. Hvis innstillingen er slått av, åpner linker bare nettsteder. Finn ut mer om instant-apper.

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
  2. Trykk på menyen Menyog så Innstillinger.
  3. Velg Google Play Instant.
  4. Slå på eller av Oppgrader nettlinker.

Selv om du slår av denne innstillingen, kan du fortsette å prøve instant-apper ved å klikke på Google Play-linker.

Merk: Hvis Google Play Instant ikke vises i innstillingene, er det kanskje ikke tilgjengelig for enhetstypen din.

Finn ut mer om instant-apper

Når du klikker på linker til apper (fra søk, e-poster, annonser osv.), kan noen apper åpnes med Google Play Instant, så du kan prøve dem før du installerer dem. Slike apper kalles «instant-apper» og gir deg tilgang til noen av appfunksjonene uten at du må installere selve appene.