Løs problemer med Android Instant Apps

Note: Android Instant Apps er foreløpig bare tilgjengelig på enkelte enheter.

Denne siden hjelper deg med å finne løsninger på problemer med instant-apper. Hvis du har problemer med en app som er installert på enheten din, kan du søke etter hjelp ved å beskrive problemet du opplever, i boksen øverst på siden (der det står at du kan søke i brukerstøtten for Google Play).

Velg problemet du opplever

En instant-app fryser, kræsjer eller lastes ikke inn

Sjekk nettilkoblingen din

Sjekk at du har en aktiv Wi-Fi- eller mobildatatilkobling som fungerer. En enkel måte å gjøre det på er å søke på nettet. Klikk på denne linken for å søke etter katter på Google. Hvis du ser informasjon om katter, er det sannsynligvis ikke Internett-tilkoblingen din som er problemet.

Hvis søket ikke fungerer, kan du ha et problem med tilkoblingen. Prøv å fikse tilkoblingsproblemene dine.

Prøv å laste inn appen på nytt

Når du har bekreftet at Internett-tilkoblingen din fungerer, kan du klikke på linken på nytt og se om instant-appen lastes inn som den skal.

Bruk nettet i stedet

Hvis du har sjekket tilkoblingen din og prøvd å laste ned appen, men det fortsatt ikke fungerer, kan du bruke en nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) for å få tilgang til innholdet:
  1. Se etter Instant Apps i statusfeltet øverst på skjermen.
  2. Sveip ned fra toppen av skjermen for å se varslene dine, og finn Instant Apps-varselet.
  3. Trykk på nedoverpilen Pil ned ved siden av «Google Play-tjenester for Instant Apps».
  4. Trykk på Gå til nettstedet
  5. Linken åpnes i nettleseren.

Jeg har problemer med å betale for noe i en instant-app

Betalingen går ikke gjennom

Hvis du har problemer med å betale for noe i en instant-app, bør du prøve disse løsningene for vanlige betalingsproblemer

Jeg vil bruke et annet betalingsalternativ

Det er ikke sikkert at alle betalingsalternativer er tilgjengelige i Android Instant Apps. Hvis du vil bruke et betalingsalternativ som ikke er i listen når du betaler, kan du installere appen på enheten din eller bruke nettet i stedet.

Jeg vil se nylig brukte instant-apper

Du kan se hvilke instant-apper du har brukt i det siste:
  1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger på enheten du bruker.
  2. Gå til Google Google Søk og deretter Android Instant Apps.
  3. Trykk på en app for å se flere detaljer om den. Du kan også se instant-apper du har brukt, i listen over nylige apper i oversiktsmenyen på telefonen Oversikt.

Jeg vil endre innstillingene for instant-apper

Fjern dataene for spesifikke instant-apper

Du kan fjerne dataene for instant-apper du har brukt:

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger på enheten du bruker.
  2. Gå til Google Google Søk og deretter Instant Apps.
  3. Trykk på instant-appen du vil endre innstillingen for.
  4. Trykk på Slett appdata

Tips: Du bør også gå til kontosiden din for å administrere apper du har koblet til Google-kontoen din. Vær oppmerksom på at all informasjon du har delt med utvikleren, er underlagt deres personvernregler, så du må kontakte utvikleren direkte hvis du vil administrere slik informasjon.

Slå Instant Apps på eller av

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger på enheten du bruker.
  2. Gå til Google Google Søk og deretter Android Instant Apps.
  3. Flytt på bryteren for å begynne eller slutte å bruke Instant Apps.