Finn familievennlig innhold i Google Play

Google Play gjennomgår apper i henhold til bestemte krav i retningslinjene, men utviklere kan når som helst gjøre endringer i appene sine. Det er viktig at foreldre gjennomgår all informasjon om apper før de lastes ned, for å sikre at appene er passende for barn.

Finn familievennlig innhold

1. Åpne Google Play-butikken Google Play på Android-enheten din.
  2. Trykk på Spill, Filmer og TV eller Bøker.
  3. Trykk på Familie (eller For barn) øverst. I Bøker-delen velger du Barnebøker i stedet.
  4. Du ser innhold fra utviklere eller innholdsleverandører sortert etter aldersgrupper, familiekategorier og populære figurer.

Hvis du vil unngå at andre som bruker enheten, kan laste ned eller kjøpe innhold beregnet for voksne, kan du konfigurere foreldrekontroll.

Dette betyr stjernemerket

Apper og spill med stjernemerket har søkt om å delta i For hele familien-programmet, og søknaden har blitt godkjent. Utviklerne av disse appene og spillene har samtykket i å overholde strengere krav.

Ettersom utviklere kan gjøre endringer i appene eller spillene sine, anbefaler vi alltid at foreldre leser informasjonen på appoppføringssidene og gjennomgår appene etter at de er lastet ned.

Apper og spill

På stjernemerket kan du se følgende:

• Familievennlig: Utvikleren har laget appen eller spillet for både barn og voksne.
  • Aldersgruppe: Hvis utvikleren har laget appen eller spillet for en bestemt aldersgruppe, er den aldersgruppen oppført.
Film og TV

Google Play tilordner et stjernemerke basert på aldersgrensen for hver film eller TV-serie.

På merket kan du se følgende:

• Aldersgruppe: En spesifikk aldersgruppe basert på aldersgrensen, mellom 0 og 12 år.
  • Alle aldre: Aldersgrensen viser at den aktuelle filmen eller TV-serien passer for alle aldre.
Bøker

Google Play tilordner et stjernemerke basert på utgiverens informasjon, for eksempel anbefalte leseferdigheter.

Sjekk personvernreglene for apper

Alle apper og spill under Familie eller For barn må inneholde en link til personvernreglene, nederst på den tilhørende detaljsiden.

Vi anbefaler at du går gjennom personvernreglene før du laster ned en app, for å finne ut hvordan den samler inn og bruker personopplysninger.

Rapportér upassende innhold

Vi gjør vårt beste for å sikre at familievennlig innhold overholder de strengere kravene i retningslinjene for Google Play.

Hvis du finner innhold som kan være upassende for barn og familier, ber vi om at du gir oss beskjed.