Som forebyggende helbredsforanstaltning for vores supportspecialister i forbindelse med COVID-19 har vi lavere bemanding end normalt. Se dine muligheder for at komme i kontakt med en supportspecialist, eller gå til Hjælp

Løs problemet med manglende resultater i gemte spil og andre fejl i Play Spil

Nogle spil gemmer automatisk dine resultater, når du er logget ind med Google Play Spil. Hvis dit spil gemmer automatisk, kan du fortsætte, hvor du slap. Det gælder også selvom du skifter telefon, og når du logger ind på den konto, du brugte tidligere.

Gendan dine resultater i gemte spil

Hvis du mangler dine resultater i et spil, skal du tjekke, om spillet anvender Google Play Spil, og sørge for, at du er logget ind på den rigtige konto. Prøv følgende:

1. Åbn appen Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet, og søg efter spillet.
  2. Tryk på Læs mere under spillets screenshots, og find "Bruger Google Play Spil" nederst på skærmen.
  3. Når du har bekræftet, at spillet anvender Google Play Spil, skal du åbne spillet og finde skærmen Præstationer eller Ranglister.
    1. Hvis du ikke kan finde Præstationer eller Ranglister, skal du følge vejledningen i, hvordan du rydder lageret, nedenfor. I trin 3 skal du vælge det spil, du har problemer med, i stedet for Google Play Spil.
  4. Tryk på dit profilbillede øverst til venstre på skærmen Præstationer eller Ranglister for at se, hvilken konto du bruger.
  5. Hvis kontoen ikke stemmer overens med den konto, du brugte tidligere, skal du gå tilbage til skærmen Præstationer eller Ranglister og trykke på Mere Mere efterfulgt af Log ud.
  6. Åbn spillet igen, og log ind på den rigtige konto.

Tip! Det er ikke alle spil, der automatisk gemmer dine resultater. Hvis denne vejledning ikke løser problemet, kan du prøve at kontakte udvikleren direkte.

Sådan undgår du at miste din spilstatus:

1. Åbn appen Play Spil Play Spil på din Android-telefon eller-tablet.
  2. Øverst på skærmen skal du trykke på Mere Mere efterfulgt af Indstillinger.
  3. Under dit spiller-id kan du se, hvilken konto du er logget ind med.
    • Hvis kontooplysningerne er forkerte: Tryk på din mailadresse, og vælg derefter den rigtige konto.
  4. Aktivér "Log automatisk ind i understøttede spil".  Du bliver logget ind i nye spil med denne konto.

Løs problemer med Google Play Instant

Spil, der er udviklet til Google Play Instant, har knappen "Spil nu" eller Prøv, så du kan åbne og spille et spil med det samme uden først at installere det. Hvis du har problemer med instant-apps, kan du prøve at fravælge og derefter tilvælge instant-apps igen. Se, hvordan du fravælger og tilvælger instant-apps.

Ret andre fejl i Play Spil

Hvis du har problemer med at åbne appen Play Spil, eller får vist fejl, når du bruger appen, kan du prøve at følge vejledningen nedenfor.

Ryd lagerplads i appen Play Spil

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.

2. Tryk på Apps og notifikationer efterfulgt af Se alle apps.

3. Rul ned, og tryk på Google Play Spil.

4. Tryk på Lagerplads efterfulgt af Ryd lager.

5. Åbn appen Play Spil igen.

Du kan også prøve at følge denne vejledning igen og vælge Google Play-tjenester eller det spil, du har problemer med.

Genstart din enhed

1. Hold afbryderknappen nede, indtil menuen vises.
  2. Tryk på Sluk eller Genstart, hvis det er muligt.
  3. Hold om nødvendigt afbryderknappen nede, indtil enheden tænder igen.

Hvis du stadig har problemer

Hvis denne vejledning ikke hjælper, kan du se andre fejlfindingstrin.