Sådan gendanner du spildata og retter andre fejl i mobilappen Google Play Spil

Nogle spil gemmer automatisk dine fremskridt, når du er logget ind i mobilappen Google Play Spil. Hvis dit spil gemmer automatisk, kan du synkronisere dine spildata og fortsætte, hvor du slap. Hvis du får en ny Android-telefon, skal du logge ind på den samme konto, som du brugte før, for at gendanne spilfremskridt.

Gendan spilfremskridt i mobilappen Google Play Spil

Hvis et spil ikke har gemt, hvor langt du er kommet, skal du tjekke, om spillet anvender mobilappen Google Play Spil, og sørge for, at du er logget ind på den rigtige konto. Prøv følgende:

1. Åbn appen Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter spillet, og åbn infosiden.
  3. Tryk på Læs mere under billedeksemplerne. Kig efter "Anvender mobilappen Google Play Spil" nederst på skærmen.
  4. Hvis spillet anvender mobilappen Google Play Spil, skal du åbne spillet og finde skærmen "Præstationer" eller "Ranglister".
    • Hvis du ikke kan finde Præstationer eller Ranglister, skal du følge vejledningen i, hvordan du rydder lageret, nedenfor. I trin 3 skal du vælge spillet i stedet for mobilappen Google Play Spil.
  5. Tryk på dit profilbillede øverst på skærmen "Præstationer" eller "Ranglister" for at se, hvilken konto du bruger.
  6. Hvis kontoen ikke stemmer overens med den konto, du brugte tidligere, skal du gå tilbage og trykke på Mere Mere og derefter Log ud.
  7. Åbn spillet igen, og log ind på den rigtige konto.

Tip! Det er ikke alle spil, der automatisk gemmer dine resultater. Hvis denne vejledning ikke løser problemet, kan du prøve at kontakte udvikleren direkte.

Sådan undgår du at miste dine fremskridt i spil

1. Åbn mobilappen Google Play Spil Play Spil på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst på skærmen skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Under dit spiller-id kan du se, hvilken konto du er logget ind med.
    • Hvis kontooplysningerne er forkerte: Tryk på din mailadresse, og vælg derefter den rigtige konto.
  4. Aktivér "Log automatisk ind i understøttede spil". Du bliver logget ind i nye spil med denne konto.

Løs problemer med Google Play Instant

Spil, der er udviklet til Google Play Instant, har knappen "Spil nu" eller Prøv, så du kan åbne og spille et spil med det samme uden først at installere det. Hvis du har problemer med instant-apps, kan du prøve at fravælge og derefter tilvælge instant-apps igen. Se, hvordan du fravælger og tilvælger instant-apps.

Ret andre fejl i mobilappen Google Play Spil

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Apps og notifikationer og derefter Se alle apps.
  3. Rul ned, og tryk på mobilappen Google Play Spil.
  4. Tryk på Lagerplads og derefter Ryd lager.
  5. Åbn appen Play Spil igen.

Du kan også prøve at følge denne vejledning igen og vælge Google Play-tjenester eller det spil, du har problemer med.

Genstart din enhed

1. Hold afbryderknappen nede, indtil menuen vises.
  2. Tryk på Sluk eller Genstart, hvis det er muligt.
  3. Hold om nødvendigt afbryderknappen nede, indtil enheden tænder igen.

Hvis du stadig har problemer

Hvis denne vejledning ikke hjælper, kan du se andre fejlfindingstrin.