Forhåndsbestill eller forhåndsregistrer deg for apper, filmer, bøker og lydbøker

Du kan forhåndsbestille utvalgt innhold, som filmer, e-bøker og lydbøker, og se innholdet i biblioteket ditt så snart det er tilgjengelig. Du kan også forhåndsregistrere deg for utvalgte apper og spill som ikke er ute ennå.

Viktig: På grunn av juridiske krav kan ikke Google tilby forhåndsbestillinger i India. Innholdet i India blir tilgjengelig på salgsdatoene.

Forhåndsbestill eller forhåndsregistrer deg for varer

Du belastes ikke for forhåndsbestillinger før varen er tilgjengelig i appen din.

Viktig: Hvis du forhåndsregistrerer deg for en vare, kan du ikke kansellere forhåndsregistreringen.

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
  2. Trykk på varen du vil forhåndsbestille.
  3. På varens detaljside trykker du på Forhåndsbestill eller Forhåndsregistrer deg.

Du mottar en e-post når forhåndsbestillingen er lagt inn. Du får også et varsel eller en e-post når du får varen, eller når den er tilgjengelig for nedlasting.

Viktig: Forhåndsbestillinger kan kanselleres hvis betalingsmåten avvises. Hvis du har brukt Google Play Butikk-saldoen som betalingsmåte for forhåndsbestillingen din, kanselleres bestillingen hvis du ikke har nok kreditt på kontoen når produktet blir utgitt.

Sjekk statusen for eller kanseller forhåndsbestillingen din

1. Åpne Google Play-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og så Budsjett og logg.
  4. Velg varen du vil kansellere.
  5. Trykk på Kanseller forhåndsbestillingen.

Når du har kansellert bestillingen, mottar du en e-postbekreftelse.

Finn bøker som kan forhåndsbestilles

1. Åpne Google Play Bøker-appen Play Bøker på Android-enheten din.
  2. Trykk på Bibliotek.
  3. For å finne kommende bøker som er tilgjengelige for forhåndsbestilling, eller bøker du allerede har forhåndsbestilt, trykk på Kommende.

Tips: Hvis du abonnerer på en serie med en kommende bok, trenger du ikke å forhåndsbestille boken på nytt. Finn ut hvordan du administrerer abonnementene dine.