Forhåndsbestill eller forhåndsregistrer deg for apper, filmer, musikk, bøker og lydbøker

Du kan forhåndsbestille utvalgt innhold, som musikk, e-bøker og lydbøker, og se innholdet i biblioteket ditt så snart det er tilgjengelig. Du kan også forhåndsregistrere deg for utvalgte apper og spill som ikke er ute ennå.

1. Åpne Play Film og TV-appen Play Filmer
  2. Trykk på Bibliotek
  3. Under «Forhåndsbestillinger» trykker du på filmen du vil kansellere forhåndsbestillingen for.
  4. Trykk på Kanseller forhåndsbestillingen.

Når du har kansellert bestillingen, mottar du en e-postbekreftelse.