Prenumerationer på Google Play

När du prenumererar på en tidskrift, en tidning eller något annat på Google Play får du nya nummer eller tillgång till innehåll löpande. Du kan prenumerera på streamad musik via Google Play Musik. Läs mer om prenumerationer på Google Play Musik

En reservation kan visas på kontot upp till 72 timmar innan den nuvarande prenumerationen eller gratisperioden löper ut. Du debiteras inte förrän på förnyelsedatumet. Du kan också avsluta prenumerationen innan den löper ut.

Du kan undvika avbrott i prenumerationen genom att lägga till en extra betalningsmetod för prenumerationen ifråga i Google Play-kontot. Om den primära betalningsmetoden slutar fungera debiteras den extra betalningsmetoden. Du kan ta bort en extra betalningsmetod när du vill.

Obs! Om du använder en Chromebook som Google Play Butik har aktiverats på kan du prenumerera enligt anvisningarna för Android.

Prenumerera i enskilda appar

Ibland kan du prenumerera på något i en app som du har laddat ned (t.ex. appen Google Nyheter Appen Google Nyheter). Gör så här när du har laddat ned appen:

1. Öppna appen.
  2. Öppna avsnittet med innehåll som går att prenumerera på. (I appen Google Nyheter trycker du till exempel på Tidningskiosk Tidningskiosk.)
  3. Välj prenumeration.
  4. Välj en betalningsmetod eller lägg till en ny.
  5. Tryck på Prenumerera.

Obs! Vissa betalningsmetoder går inte att använda med alla prenumerationer. På sidan om godkända betalningsmetoder står vilka begränsningar som gäller.

Prenumerera på Google Play Musik

Med en prenumeration på Google Play Musik får du obegränsad, reklamfri tillgång till miljontals låtar som du kan blanda med din egen samling. Läs mer om prenumerationer på Google Play Musik

Prenumerera i Google Play Tidningskiosk

Du kan prenumerera på tidskrifter och tidningar via Google Play Tidningskiosk. Läs mer om Google Play Tidningskiosk.

Så här prenumererar du i Google Play Tidningskiosk:

1. Öppna Google Play Butik Google Play.
  2. Tryck på menyn Meny och sedan Tidningskiosk.
  3. Leta reda på nyhetskällan eller tidskriften som du vill prenumerera på.
  4. Tryck på Prenumerera och välj ett av alternativen.
  5. Välj en betalningsmetod.
  6. Tryck på Prenumerera
  7. Leta reda på och läs innehållet i appen Google Play Tidningskiosk Play Tidningskiosk

Obs! Vissa betalningsmetoder går inte att använda med alla prenumerationer. På sidan om godkända betalningsmetoder står vilka begränsningar som gäller. Det exakta priset som visas när du ska betala kan skilja sig något från priset på Google Play på grund av skillnader i valutakurserna och prisändringar från månad till månad eller från ett år till ett annat.

Provprenumerationer

Vissa prenumerationer har en provperiod. Det innebär att du får tillgång till innehållet på prov under en viss tid innan den betalda prenumerationen börjar. Om du inte avslutar prenumerationen debiteras du automatiskt för den när provperioden är slut. Om du avslutar prenumerationen innan provperioden är slut debiteras du inte.

Läs mer om hur du avslutar eller ändrar en prenumeration.

Använda prenumerationen på andra enheter

En prenumeration är kopplad till ett Google-konto och inte till en viss enhet. Om du byter enhet eller skaffar en till installerar du om appen där du köpte prenumerationen, så får du tillgång till innehållet.

Om du inte får tillgång kontrollerar du att du använder samma Google-konto som när du köpte innehållet.