Palvelujen tai sisällön tilaaminen

Sovelluksissa (esim. terveys ja hyvinvointi, videoiden ja musiikin striimaus tai deittisovellukset) sinulla voi olla mahdollisuus ostaa premium-palveluja tai ‑ominaisuuksia. Voit tehdä näiden sovellusten tilauksia Google Playssa.

Kun tilaat:

• Sinua veloitetaan automaattisesti tilausehtojen mukaisen uusimisjakson perusteella, esimerkiksi viikoittain tai vuosittain.
  • Jos otat käyttöön maksuttoman kokeilutarjouksen, saat sähköpostilla tiedon kokeilujakson päättymisestä.
    • Kokeilujakson jälkeen sinulta veloitetaan automaattisesti tilausehdoissa mainittu summa.
    • Sinua ei veloiteta, jos perut tilauksen ennen kokeilujakson loppua.
  • Maksutavallasi voi näkyä katevaraus 24 tuntia ennen uusimispäivää, mutta sinua veloitetaan vasta uusimispäivänä. Katevaraus poistuu, jos perut tilauksen ennen uusimispäivää.
  • Voit perua tilauksesi milloin vain Google Playn tilausosiossa. Kun perut tilauksen, menetät pääsyn sen sisältöön nykyisen laskutuskauden lopussa. Katso, miten voit perua tilauksen.
  • Voit lisätä Google Play ‑tilillesi toisen maksutavan, jotta tilauspalveluun ei tule häiriöitä, vaikka ensisijainen maksutapasi vanhenisi tai maksu epäonnistuisi. Lue lisää varamaksutavan lisäämisestä.
  • Jos maksu epäonnistuu, voit mahdollisesti saada lisäaikaa maksutavan päivittämiselle. Voit ehkä käyttää tilaustasi lisäaikana. Kun lisäaika päättyy (tai heti, jos lisäaikaa ei anneta), tilisi laitetaan pitoon etkä voi enää käyttää tilausta. Jos maksuongelma ei ratkea 30 päivän kuluessa, tilaus perutaan automaattisesti.
  • Google voi auttaa kehittäjiä tarjoamaan tilauksia jakamalla heille tilausdataa, josta sinua ei voi tunnistaa.

Vinkki: Jos käytät Chromebookia, johon on asennettu Google Play Kauppa, valitse Android-ohjeet.

Palvelujen ja sisällön tilaaminen sovelluksissa

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Varmista, että olet kirjautuneena oikealle Google-tilille.
  3. Etsi ja avaa sovellus, jossa on maksullisia ominaisuuksia.
  4. Valitse Tilaa.
  5. Valitse tilausvaihtoehto ja tarkista tilauksen ja paketin tiedot.
  6. Valitse maksutapa.
  7. Valitse Tilaa.

Vinkki: Peru tilaus ennen kokeilujakson loppua, niin kokeilu päättyy eikä sinua veloiteta.

Sovelluksen tilaaminen tarjouskoodilla

Tarjouskoodeja on kahdenlaisia.

Jos koodissa on sanoja ja numeroita, esim. HYVÄÄJOULUA2020
  1. Lataa ja asenna sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Etsi tilaussovelluksesta tilaus, johon koodisi pätee.
  3. Siirry maksuprosessin kohtaan, jossa näet maksutavat.
    • Jos sinulla ei ole maksutapaa, lisää sellainen.
  4. Kosketa maksutavan vierestä oikeaa nuolta nuoli oikealle.
  5. Valitse Lunasta koodi.
  6. Lisää koodi ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.
  7. Varmista, että tarjous on käytössä ostoksessa.
  8. Valitse Tilaa.
  1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset ja sitten Lunasta lahjakoodi.
  4. Lisää koodi.
  5. Valitse Lunasta.
  6. Lataa ja asenna sovellus, johon tilaus liittyy.
  7. Etsi sovelluksesta tilaustyyppi, johon koodisi pätee.
  8. Varmista ostoskorista, että tarjous on käytössä ostoksessa.
  9. Seuraa sovelluksen ohjeita.
  10. Avaa sovellus ostoksen viimeistelyä varten.

Jos et pysty lunastamaan tarjouskoodia tai tilaamaan sen avulla, katso ohjeita koodiongelmien korjaamiseen.

Ennakkomaksupaketin tilaaminen

Ennakkoon maksetut tilaukset tarjoavat kiinteän keston joillekin sovelluksille, eikä niitä uusita automaattisesti. Jos maksutapasi ei tue toistuvia tilauksia, ennakkomaksupaketti voi sopia sinulle.

Tavallisista tilauksista poiketen ennakkomaksupaketteja käytetään tilausten ostamiseen tiettynä aikana. Kun tilausjakso päättyy, menetät tilauksen pääsyoikeudet.

Jos haluat jatkaa tilauksen käyttöä ennakkoon maksetun jakson päätyttyä, voit tehdä näin:

• Pidennä ennakkomaksupakettia.
  • Vaihda paketti toistuvaan tilaukseen.

Kaikille sovelluksille ei ole saatavilla ennakkomaksuvaihtoehtoa. Ennakkomaksupaketit eivät tue maksuttomia kokeiluja.

Ennakkomaksupaketin tilaaminen:

1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Varmista, että olet kirjautuneena oikealle Google-tilille.
  3. Etsi ja avaa sovellus, jossa on tarjolla ennakkomaksupaketteja.
  4. Valitse Tilaa.
  5. Valitse ennakkomaksupaketti, jonka haluat ostaa.
  6. Valitse tuettu maksutapa.
  7. Valitse Osta.

Tilauksen aloittaminen sivustolta

1. Valitse tilauspalvelun sivustolta Subscribe with your Google Account tai Subscribe with Google.
  2. Varmista, että olet kirjautuneena oikealle Google-tilille.
  3. Valitse tilaustyyppi, esim. vuosi- tai kuukausitilaus. Tämä riippuu tilaustarjonnasta sivustolla.
  4. Vahvista maksutapa ja laskutusosoite.

Katso, miten aiemmin tehty tilaus lisätään Google-tilillesi.