Palvelujen tai sisällön tilaaminen

Sovelluksissa (esim. terveys ja hyvinvointi, videoiden ja musiikin striimaus tai deittisovellukset) sinulla voi olla mahdollisuus ostaa premium-palveluja tai ‑ominaisuuksia. Voit tehdä näiden sovellusten tilauksia Google Playssa.

Kun teet tilauksen:

• Sinua veloitetaan automaattisesti tilausehtojen mukaisen uusimisjakson perusteella, esimerkiksi viikoittain tai vuosittain.
  • Jos aloitat maksuttoman kokeilutarjouksen, saat sähköpostilla tiedon, kun se on päättymässä.
    • Maksuttoman kokeilujakson lopussa sinulta veloitetaan automaattisesti tilausehdoissa mainittu summa.
    • Sinua ei veloiteta, jos peruutat tilauksen ennen kokeilujakson loppua.
  • Maksutavallasi voi näkyä katevaraus 24 tuntia ennen uusimispäivää, mutta sinua veloitetaan vasta uusimispäivänä. Katevaraus poistuu, jos peruutat tilauksen ennen uusimispäivää.
  • Voit peruuttaa tilauksesi milloin vain Google Playn tilausosiossa. Kun peruutat tilauksen, menetät pääsyn sen sisältöön nykyisen laskutuskauden lopussa. Katso, miten tilaus peruutetaan.
  • Voit lisätä Google Play ‑tilillesi toisen maksutavan, jotta tilauspalveluun ei tule häiriöitä, vaikka ensisijainen maksutapasi vanhenee tai maksu epäonnistuu. Lue lisää varamaksutavan lisäämisestä.

Vinkki: Jos käytät Chromebookia, johon on asennettu Google Play Kauppa, valitse Android-ohjeet.

Palvelujen ja sisällön tilaaminen sovelluksissa

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Varmista, että olet kirjautuneena oikealle Google-tilille.
  3. Etsi ja avaa sovellus, jossa on maksullisia ominaisuuksia.
  4. Valitse Tilaa.
  5. Valitse tilausvaihtoehto. Jos sovelluksella on kokeilujakso, voit testata sitä jonkin aikaa.
  6. Valitse maksutapa.
  7. Valitse Tilaa.
  8. [Valinnainen] Peruuta tilaus ennen kokeilujakson loppua, niin kokeilu päättyy eikä sinua veloiteta.

Sovelluksen tilaaminen tarjouskoodilla

Tarjouskoodeja on kahdenlaisia.

Jos koodissa on sanoja ja numeroita, esim. HYVÄÄJOULUA2020
  1. Lataa ja asenna sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Etsi tilaussovelluksesta tilaus, johon koodisi pätee.
  3. Siirry maksuprosessin kohtaan, jossa näet maksutavat.
    • Jos sinulla ei ole maksutapaa, lisää sellainen.
  4. Kosketa maksutavan vierestä oikeaa nuolta right arrow.
  5. Valitse Lunasta koodi.
  6. Lisää koodi ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.
  7. Varmista, että tarjous on käytössä ostoksessa.
  8. Valitse Tilaa.
Jos koodissa on satunnaisia kirjaimia ja numeroita, esim. K16KR5N03QL0J7KDH7XEU664
  1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Valikko Valikko ja sitten Lunasta.
  3. Lisää koodisi ja valitse Lunasta.
    • Vinkki: Jotkin sovellukset voivat pyytää sinua tekemään tilauksen loppuun.
  4. Lataa ja asenna sovellus, johon tilaus liittyy.
  5. Etsi sovelluksesta tilaustyyppi, johon koodisi pätee.
  6. Varmista ostoskorista, että tarjous on käytössä ostoksessa.
  7. Tee tilaus sovelluksen ohjeiden mukaan.
  8. Avaa sovellus ostoksen viimeistelyä varten.

Jos et pysty lunastamaan tarjouskoodia tai tilaamaan sen avulla, katso ohjeita koodiongelmien korjaamiseen.

Tilauksen aloittaminen sivustolta

1. Valitse tilauspalvelun sivustolta Subscribe with your Google Account tai Subscribe with Google.
  2. Varmista, että olet kirjautuneena oikealle Google-tilille.
  3. Valitse tilauksen tyyppi, kuten kuukausi- tai vuositilaus (tämä riippuu tilaustarjonnasta sivustolla).
  4. Vahvista maksutapa ja laskutusosoite.

Katso, miten aiemmin tehty tilaus lisätään Google-tilillesi.