Sisällön tilaaminen Googlen kautta

Voit tilata tiettyjen sanomalehtien ja aikakauslehtien verkkosisältöä suoraan mobiililaitteen tai tietokoneen selaimella.

Tilauksen aloittaminen Googlen kautta

Jos lukemasi sisältö edellyttää tilausta, voit aloittaa sellaisen valitsemalla Subscribe with your Google Account tai Subscribe with Google. Sinua voidaan pyytää valitsemaan tilaustarjous sekä vahvistamaan maksutapa ja laskutusosoite.

Nykyisen tilauksen lisääminen Google-tilille

Jos sinulla on jo tilaus, mutta näet Lehtikioskissa, Haussa tai muussa Google-tuotteessa tilauspyynnön, valitse Teitkö jo tilauksen? ja kirjaudu sisään samalla sähköpostiosoitteella, jolla ostit tuotteen. Voit ehkä lisätä tilauksen Google-tilillesi, jolloin näet tilaamasi sisällön aina, kun olet kirjautunut Google-tilillesi.

Voit myös lisätä lehtitilauksen digitaalisen version Google Playhin tai Lehtikioski-sovellukseen.

Näet kaikki linkitetyt tilauksesi Oma tili ‑kohdassa. Tilaukset voivat sisältää Google-tuotteita, ulkopuolisia palveluita ja Play Kaupan palveluita.

Linkitetyn tilauksen poistaminen

Jos et halua Googlen tietävän tilauksesta, siirry kohtaan Tilaukset ja valitse Poista linkitys.

Tilaustasi ei peruuteta tai muuteta. Et enää näe tilauksiisi perustuvaa räätälöintiä Google-tuotteissa.

Tilaukset hakutuloksissa

Saatat nähdä linkitettyjen tilaustesi sisältöä Google-hakutuloksissasi. Voit poistaa tämän käytöstä hakuasetuksissa.

Aiheeseen liittyvää sisältöä: