Google Play ‑tilaukset

Kun tilaat sanomalehden, aikakauslehden tai muuta sisältöä Google Playssa, saat uudet numerot tai pääsyn tilaamaasi sisältöön säännöllisesti. Google Play Musiikki tarjoaa musiikin striimaustilauksen. Lue lisää Google Play Musiikin tilaamisesta.

Saatat nähdä katevarauksen enintään 72 tuntia ennen nykyisen tilauksen tai maksuttoman kokeilun päättymistä. Sinulta veloitetaan maksu vasta varsinaisena uusimispäivänä. Voit myös peruuttaa tilauksesi ennen sen päättymistä.

Voit sujuvoittaa tilauksiasi lisäämällä varamaksutavan yksittäisille Google Play ‑tilisi tilauksille. Jos ensisijainen maksutapasi ei toimi, varamaksutapaasi veloitetaan sen sijaan. Voit poistaa varamaksutavan milloin tahansa.

Huom. Chromebookissa, jossa on käytössä Google Play Kauppa ‑sovellus, tilauksen voi tehdä kuin Android-laitteissa.

Tilaaminen sovelluksessa

Voit tilata sisältöä joissakin lataamissasi sovelluksissa, esimerkiksi Google Uutiset ‑sovelluksessa Google Uutiset ‑sovellus. Kun olet ladannut sovelluksen, toimi näin:

1. Avaa sovellus.
  2. Siirry osioon, jossa tilaussisältö on. (Esimerkiksi Google Uutiset ‑sovelluksessa valitse Lehtikioski Lehtikioski.)
  3. Valitse tilauksesi.
  4. Valitse olemassa oleva maksutapa tai lisää uusi.
  5. Valitse Tilaa.

Huom. Kaikkia tilauksia ei voi tehdä kaikilla maksutavoilla. Jos haluat nähdä maksutapojen rajoitukset, katso hyväksytyt maksutavat.

Google Play Musiikin tilaaminen

Google Play Musiikin tilaajana voit striimata palvelun miljoonia kappaleita rajattomasti ja ilman mainoksia sekä toistaa oman kokoelmasi kappaleita. Lue lisää Google Play Musiikin tilaamisesta.

Tilauksen tekeminen Google Play Lehtikioskissa

Voit tilata sanoma- ja aikakauslehtiä Google Play Lehtikioskissa. Lue lisätietoja Google Play Lehtikioskista.

Tilauksen tekeminen Google Play Lehtikioskissa:

1. Avaa Google Play Kauppa Google Play.
  2. Valitse Valikko Valikko ja sitten Lehtikioski.
  3. Valitse uutislähde tai lehti, jonka haluat tilata.
  4. Napauta Tilaa ja valitse tilausvaihtoehto.
  5. Valitse maksutapa.
  6. Valitse Tilaa
  7. Etsi ja lue sisältöä Google Play Lehtikioski ‑sovelluksessa Play Lehtikioski

Huom. Kaikkia tilauksia ei voi tehdä kaikilla maksutavoilla. Jos haluat nähdä maksutapojen rajoitukset, katso hyväksytyt maksutavat. Maksun aikana näkyvä tarkka hinta voi erota hieman Google Playssa näkyvästä hinnasta voimassa olevien valuuttakurssien ja kuukausittaisten tai vuosittaisten hintamuutosten vuoksi.

Tilausten kokeilujaksot

Joihinkin tilauksiin sisältyy kokeilujakso. Tällöin voit käyttää sisältöä tietyn aikaa ennen ensimmäisen tilausmaksun maksamista. Jos et peruuta tilausta, sen hinta veloitetaan automaattisesti kokeilujakson päätteeksi. Jos peruutat tilauksesi ennen kokeilujakson päättymistä, sinua ei laskuteta.

Katso ohjeet tilauksen perumiseen tai muuttamiseen.

Tilatun sisällön käyttäminen muilla laitteilla

Tilaukset linkitetään Google-tiliisi, ei laitteeseesi. Jos hankit uuden laitteen, saat sisällön käyttöösi asentamalla uudelleen sovelluksen, jossa ostit tilauksen.

Jos et voi käyttää sisältöä, varmista, että olet kirjautuneena samalle Google-tilille, jolla ostit sisällön.