For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Ersätta eller reklamera en Google Pixel Watch

Steg 1: Felsöka problemet

Om du får problem med Google Pixel Watch kan dessa artiklar hjälpa dig att åtgärda vanliga problem:

Steg 2: Byta ut Pixel Watch

Om du har problem som inte går att åtgärda eller om du har tappat bort eller skadat klockan eller klockdelarna kan du kontrollera garantin för klockan med den interaktiva garantikontrollen för att se vilka alternativ som finns för att begära en ersättningsenhet.1

Kontrollera garantin för Pixel Watch
Obs!
Du måste vara inloggad på ditt Google-konto för att använda den interaktiva garantikontrollen.

1. Hitta IMEI-kod och serienummer för Pixel Watch.
  2. Välj supportalternativ:
    1. Preferred Care: Om du har köpt Preferred Care kan du göra en reklamation genom att kontakta oss. Läs mer om hur du reklamerar.
    2. Med garanti: Om garantin för Pixel Watch fortfarande gäller och skadan täcks kan du få din Pixel Watch ersatt genom att kontakta oss. Läs om hur du kontaktar oss.
    3. Utan garanti: Om garantin för din Pixel Watch har löpt ut eller reklamationen inte omfattas av garantin kan du kanske köpa en ersättningsenhet till ett rabatterat pris (utan laddningskabeln och armbanden). Obs! Du måste kontakta Google Store för att få hjälp med reklamationer som inte omfattas av garantin, även om du köpte Pixel Watch hos en annan återförsäljare. Besök garanticentret för maskinvara.
  3. Kontakta oss om du vill ha mer information eller om du vill påbörja ersättningsprocessen.

Tips! Om du har köpt produkten i ett annat land eller i en annan region ska du kontrollera garantin som följde med produkten. Om vi inte säljer produkten i ditt land eller din region kanske du inte kan få online- eller telefonsupport där.

1 Ersättningsenheter finns inte tillgängliga hela tiden och överallt för den version av Pixel Watch du tidigare köpt. Färger kan variera och ändras med tiden. Alla färger är inte tillgängliga överallt.