For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Bytt ut Google Pixel Watch eller send inn et garantikrav

Trinn 1: Feilsøk problemet

Hvis du har problemer med Google Pixel Watch, kan du finne løsninger på vanlige problemer i disse veiledningene:

Trinn 2: Bytt ut Pixel Watch

Hvis du har problemer du ikke kan løse, eller hvis du har mistet eller skadet klokken eller klokkedeler, kan du sjekke garantien for klokken i den interaktive garantikontrollen for å se hvilke alternativer du har for å be om en erstatningsenhet.1

Sjekk garantien for Pixel Watch
Merk:
Du må være logget på Google-kontoen din for å bruke den interaktive garantikontrollen.

1. Finn IMEI- og serienumrene for Pixel Watch.
  2. Velg brukerstøttealternativet ditt:
    1. Preferred Care: Hvis du har kjøpt Preferred Care, kan du sende inn et krav ved å snakke med oss. Finn ut hvordan du sender inn krav.
    2. Dekket av garanti: Hvis Pixel Watch er dekket av garanti og kravet ditt dekkes, kan du få en ny Pixel Watch ved å snakke med oss. Finn ut hvordan du kontakter oss.
    3. Ikke dekket av garanti: Hvis Pixel Watch ikke er dekket av garanti eller kravet ditt ikke dekkes, kan du kanskje kjøpe en erstatningsenhet til en rabattert pris (uten ladekabelen og remmene). Viktig: Du må kontakte Google Store for å få hjelp med krav som ikke dekkes av garantien, selv om du har kjøpt Pixel Watch hos en annen forhandler. Du finner mer informasjon i senteret for maskinvaregaranti.
  3. Kontakt oss for å få mer informasjon eller starte prosessen med å få erstatningsdeler.

Tips: Hvis du har kjøpt produktet i et annet land eller en annen region, sjekker du garantien som fulgte med produktet. Hvis vi ikke selger produktet i landet eller regionen der du bor, kan du kanskje ikke få brukerstøtte på nettet eller via telefon der.

1 Det er ikke sikkert at erstatningsdeler er tilgjengelige til enhver tid eller i alle områder, eller for eldre versjoner av Pixel Watch. Fargene kan variere og endres over tid. Alle fargene er ikke tilgjengelige i alle områder.