Endre innstillingene for Google Pixel Buds

Du kan endre innstillingene for ørepluggene på forskjellige måter, avhengig av hvilken enhet du har:

På Pixel-telefoner med Android 10 eller nyere: Gå til Innstillinger og så System og så Programvareoppdateringer og så Appoppdateringer og så trykk på Innstillinger Innstillinger ved siden av navnet på Pixel Buds-ørepluggene som er tilkoblet.
På andre Android-enheter: Åpne Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.

Endre navn på Pixel Buds

For å gi Pixel Buds-enheten nytt navn, trykk på Endre Edit og så skriv inn et nytt navn og så Gi nytt navn

Merk: Hvis det gamle navnet vises på en tidligere tilkoblet enhet (for eksempel en datamaskin), oppdateres visningen med det nye navnet når du kobler ørepluggene til enheten på nytt.

Konfigurer

Når du konfigurerer Pixel Buds for første gang, kan du bli bedt om å laste ned og åpne Pixel Buds-appen. Når du gjør det, kommer du til hovedskjermen for innstillinger for Pixel Buds-ørepluggene som er koblet til.

Finn ut mer om hvordan du konfigurerer Pixel Buds for første gang.

Hovedskjerm

Google Assistent

Dette vises bare når du har en aktiv tilkobling til Pixel Buds.

I Assistent-innstillingene kan du

• konfigurere Google-assistenten og aktivere Assistent-funksjoner på Pixel Buds
  • administrere oppleste varsler
  • slå på «Hey Google» for å bruke assistenten – selv når telefonen er låst
  • slå startlyden av eller på

Finn ut mer

Finn en enhet

Hvis du har mistet ørepluggene, kan du få dem til å ringe eller se den siste kjente posisjonen deres.

Finn ut mer

Berøringskontroller

Berøringskontroller

Alle bevegelser kan gjøres på begge ørepluggene samt slås av eller på. På Pixel Buds Pro kan du også tilpasse bevegelsene.

Trykk

• Spill av medieinnhold / sett det på pause
  • Svar på anrop
  • Lukk Google-assistenten

Dobbelttrykk

• Neste spor
  • Avslutt en samtale / avvis et anrop

Trippeltrykk

• Forrige spor / gjenta

Sveip bakover

• Reduser volumet (ikke tilgjengelig på Pixel Buds A-Series)

Sveip forover

• Øk volumet (ikke tilgjengelig på Pixel Buds A-Series)

Trykk og hold (bare på Android 6.0 og nyere)

• Aktiver Google-assistenten
  • For å høre varsler: Ikke si noe før du hører en lyd, og slipp ørepluggen.
  • Bare på Pixel Buds Pro: Bytt mellom aktiv støyreduksjon (ANC) og modus for omgivelseslyd. Denne bevegelsen er som standard konfigurert for ANC, men du kan tilpasse den i Pixel Buds-appen hvis du heller vil bruke den til å aktivere Google-assistenten.
    Merk: Enkelte funksjoner er bare tilgjengelige med visse kombinasjoner av trykk og hold.

Finn ut mer

Lyd

Aktiv støykontroll (ANC)

Bare Google Pixel Buds Pro

Velg Støyreduksjon, Modus for omgivelseslyd eller Av.

Samtalegjenkjenning

Bare Google Pixel Buds Pro

Bytter automatisk fra Støyreduksjon til Modus for omgivelseslyd og setter medieinnhold på pause når du snakker. Når både du og samtalepartneren er ferdige med å snakke, gjenopptas avspillingen.

Hørselsvelvære

Bare Google Pixel Buds Pro

Viser statistikk om lyttevanene dine og gir deg varsler med kontekst om hvor ofte du utsettes for høye volumnivåer.

Finn ut mer.

Volum-EQ

Denne justerer automatisk tuningen når du skrur volumet opp eller ned. Dermed får du fyldigere lyd med lavere volum.

Utjevning (EQ)

Bare Google Pixel Buds Pro

Velg en forhåndsinnstilling eller tilpass EQ-en.

Romlig lyd

Bare Google Pixel Buds Pro med telefonene P6 / P6 Pro / P7 / P7 Pro

Skap effekten av å høre lyden gjennom flere høyttalere (omtrent som med surround-lyd).

Finn ut mer

Volumbalanse

Endre volumbalansen mellom venstre og høyre øreplugg, eller bytt til monolyd. Den valgte innstillingen gjelder for alle vertsenhetene dine.

Selvjusterende lyd

Bare Google Pixel Buds A-Series

Slå på for å optimalisere volumet basert på hvor mye støy det er i omgivelsene.

Finn ut mer

Bassforsterking

Bare Google Pixel Buds A-Series

Med bassforsterkingen får du mer bass.

Finn ut mer

Bytte av lyd

Med Android-enheter som kjører Google Play-tjenester og Android O eller nyere, kan du enkelt bytte mellom raskt sammenkoblede enheter, avhengig av hva du gjør.

Finn ut mer

Multipunkt

Bytt automatisk mellom to Bluetooth-enheter som er tilkoblet samtidig.

Finn ut mer

Sjekk av øretuppforseglingen (bare Pixel Buds Pro)

Sjekk kvaliteten på øretuppforseglingen for å få best mulig lyd.

Finn ut mer

Flere innstillinger

Legg til en snarvei på startskjermen (bare Pixel-telefoner)

Gå raskt til innstillingene for Pixel Buds fra startskjermen ved å legge til en snarvei.

Øreregistrering

Med øreregistreringen settes musikk på pause automatisk når Pixel Buds tas ut av øret, og musikken starter når de settes inn i øret igjen. Hvis du bytter fra å bruke begge ørepluggene til bare å bruke én, kan du trykke på avspillingsknappen for å gjenoppta avspillingen. Trykk for å slå øreregistrering av eller på.

Fastvareoppdatering

• Se etter oppdateringer
  • Slå automatiske oppdateringer av eller på.
  • Start en oppdatering manuelt (tilgjengelig på Pixel Buds Pro og Pixel Buds A-Series)
  • Finn fastvareversjoner for både Pixel Buds og ladeetuier

Info

• Tilkoblingsstatus
  • Merke og modell
  • Veiledning
  • Slå automatisk sending av diagnostikk av eller på
  • Serienummeret for Pixel Buds-enheten

Tips og brukerstøtte

E-postvarsler

Send tilbakemelding

Sikkerhet, garanti og forskrifter

Pixel Buds (2017)

Følg veiledningen nedenfor for å endre innstillingene for hodetelefonene.

1. Koble Pixel Buds til telefonen din
  2. Trykk og hold på knappen i midten på telefonen for å aktivere Google-assistenten
  3. Trykk på Innstillinger for hodetelefoner

Dette finner du i menyen med innstillinger for hodetelefoner

Her er noen eksempler på det som finnes i menyen med innstillinger for hodetelefoner:

Veiledninger

Hvis du vil ha en påminnelse om hva du kan gjøre med Pixel Buds, kan du ta en titt på noen nyttige veiledninger.

Tilpasning av bevegelsen for dobbelttrykk

Velg en handling for bevegelsen for dobbelttrykk: «Sjekk varsler» eller «Neste spor».

Batterinivå

I menyen med innstillinger for hodetelefoner ser du hvor mye strøm som er igjen på Pixel Buds.

Status

I menyen med innstillinger for hodetelefoner finner du statusen for tilkoblingen mellom Pixel Buds og telefonen.

Fastvareversjon

I menyen med innstillinger for hodetelefoner ser du hvilken fastvareversjon Pixel Buds bruker.

Serienummer

I menyen med innstillinger for hodetelefoner finner du serienummeret for Pixel Buds.

Google, Pixel, Android og relaterte logoer og merker er varemerker som tilhører Google LLC.

Bluetooth®-ordmerket og -logoen er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc.