Brug rumlig lyd og registrering af hovedbevægelser

How to use Spatial Audio on your Google Pixel Buds Pro

Bemærk! Google Pixel Buds Pro med Pixel 6 og Pixel 6 Pro og de fleste nyere Pixel-telefoner (ikke kompatible med A-Series-telefoner)

Rumlig lyd er en mere optimal lydoplevelse, der giver dig følelsen af at være midt i det, der sker. Det betyder, at lyden af indholdet bliver mere realistisk. Lyden bliver gjort "rumlig" for at efterligne effekten fra flere højtalere (som ved surroundsound) med Pixel Buds Pro. Dette fungerer bedst med film og tv-serier. Du kan prøve denne nye funktion på streamingtjenester som f.eks. HBO Max og Netflix Premium (kræver abonnement).

Aktivér rumlig lyd og registrering af hovedbevægelser

Registrering af hovedbevægelser er som standard deaktiveret.

1. På din telefon skal du gå til Indstillinger og derefter Forbundne enheder og derefter Indstillinger for Pixel Buds Settings.
  2. Aktivér eller deaktiver Rumlig lyd og Registrering af hovedbevægelser her, eller tryk på Rumlig lyd og derefter aktivér Rumlig lyd og Registrering af hovedbevægelser.

Bemærk! Du kan se en demonstration af Rumlig lyd i menuen for Rumlig lyd.

Få flere oplysninger på siden Lyt med rumlig lyd på din Pixel-telefon.