Få hjælp af Google Assistent på Google Pixel Buds

Med dine Google Pixel Buds kan du få stemmestyret hjælp fra Google Assistent, så du kan holde forbindelsen, uanset hvor du er. Uanset om du er på farten og vil styre musikken, få rutevejledning og administrere dine opgavelister, eller om du er hjemme og har brug for et øjeblik til at koble fra, er Google Assistent på Pixel Buds altid klar til at hjælpe dig.

How to use Google Assistant with Google Pixel Buds Pro | Google Pixel Buds Pro

Du skal bruge følgende

Du skal have følgende, før du kan bruge Google Assistent:

Der opkræves muligvis datatakster. Se minimumskravene på g.co/pixelbuds/help.

Aktivér Google Assistent

Du kan tale til Google Assistent ved at sige "Hey Google" eller holde fingeren nede på en af øretelefonerne, vente på lyden og derefter trykke på øretelefonen, mens du stiller dit spørgsmål.

På Google Pixel Buds Pro er bevægelsen, hvor du trykker og holder nede, som standard indstillet til at skifte mellem aktiv støjreducering og tilstanden Transparent lyd. Du kan tilpasse denne bevægelse i indstillingerne for "Styring ved berøring" for at aktivere Assistent.

Eksempler på, hvad du kan spørge om

Få flere idéer ved at spørge: "Hvad kan du gøre?". Din assistent kan hjælpe dig med følgende:

Tjekke dine Pixel Buds

• Batteriniveau: Hvor meget batteri er der tilbage på mine øretelefoner?

Skifte indstillinger

• Styring ved berøring: Slå styring ved berøring til/fra.

Styre musikken

• Musik: Afspil min træningsplayliste. (Kan kræve abonnement)
  • Podcasts: Afspil podcasten [podcast name]. (Kræver godkendelse af podcast, og abonnement kan være påkrævet)
  • Lydstyrke: Skru op for lyden.

Holde kontakten

• Sms-beskeder: Send en sms til Michelle med beskeden "Jeg er der om 5 minutter".
  • Opkald: Ring til mor

Få rutevejledning og svar

• Trafik: Hvordan er trafikken på vej til arbejde? (Kræver, at din lokation er aktiveret)
  • Mad: Er der nogen caféer i nærheden? (Kræver, at din lokation er aktiveret)
  • Navigation: Giv mig en rutevejledning til [airport name]. (Kræver, at din lokation er aktiveret)
  • Vejr: Hvordan bliver vejret i morgen? (Kræver, at din lokation er aktiveret)
  • Info: Hvor mange pund er én dollar?

Administrere dine abonnementer

• Påmindelser: Husk, at dørkoden er 1234.
  • Timere: Indstil en alarm til 30 minutter.
  • Indkøbslister: Skriv kaffe på min indkøbsliste.
  • Tidsplan: Hvornår er mit næste møde?
  • Begivenheder: Tilføj begivenheden "Frokost med Michelle" kl. 12.30 i morgen.

Oversættelse

• Tal med en person: Hjælp mig med at tale kinesisk.
  • Forstå en person: Ayúdame a entender inglés. (tilgængelig på udvalgte sprog)

• Tysk – Hilf mir, Englisch zu verstehen
    • Spansk – Ayúdame aentender inglés
    • Fransk – Aide-moi à comprendre l'anglais
    • Italiensk – Aiutami a capire l'inglese
    Få flere oplysninger om denne funktion i Hjælp til Oversæt.

Udfør handlinger uden at sige "Hey Google"

Assistent kan udføre specifikke opgaver uden stemmekommandoen "Hey Google". Du kan f.eks. udsætte en alarm ved at sige "Udsæt" eller afvise et opkald med stemmen ved at sige "Afvis".

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig på:

• Engelsk, fransk, italiensk, japansk, spansk og tysk. Der kommer snart flere sprog.
  • Pixel Buds Pro, Pixel 6 og nyere, herunder Fold, når du har valgt ét sprog.

Se, hvordan du ændrer sprog for Google Assistent.

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Pixel.
  2. Tryk på Genvejskommandoer.
  3. Tryk på skyderen til højre for at slå hver genvejskommando til eller fra.

Hvis du aktiverer Genvejskommandoer i forbindelse med indgående opkald, afbrydes opkald muligvis utilsigtet. Eksempel:

• Hvis du siger "Svar", når du ikke ved, at din telefon ringer, eller hvis den er på lydløs
  • Hvis andre siger "Svar"
  • Hvis Google Assistent registrerer noget, der lyder som "Svar"

Anmod om medier

Hvis Google Assistent er konfigureret, og du bruger en Android-telefon, kan du bede Google Assistent om at afspille musik for dig. Du kan anmode om medier via Google Assistent ved at holde fingeren nede på en af øretelefonerne eller sige "Hey Google".

Eksempel: "Spil rockmusik"

Hvis du ikke har valgt en foretrukken medietjeneste, beder Google Assistent dig om at vælge en tjeneste, første gang du anmoder om musik. Derefter afspilles dit medie. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du vælger en foretrukken musiktjeneste, her. Abonnementer og gebyrer kan være gældende.

Musiktjenester, der understøttes af Google Assistent, omfatter:

• Spotify
  • YouTube
  • YouTube Music

Radiotjenester, der understøttes af Google Assistent, omfatter:

• iHeartRadio
  • TuneIn

Grundlæggende talekommandoer

Du kan også bruge Google Assistent på andre måder, når du lytter:

• "Spil noget popmusik"
  • "Højere/lavere"
  • "Skru op/ned for lyden"
  • "Næste"
  • "Stop/start"
  • "Giv mig de seneste nyheder"
  • "Hvad er det her for en sang?"

Fejlfinding

Google Assistent meddeler mine telefonnotifikationer for ofte eller for sjældent

Se, hvordan du administrerer dine Google Assistent-notifikationer

Tryk og hold aktiverer ikke Assistent

Hvis "Hey Google" ikke aktiverer Assistent

1. Sørg for, at Google Assistent er aktiveret og kan genkende din stemme ved at følge vejledningen i Åbn Google Assistent ved hjælp af stemmen.
  2. Prøv også følgende:
    1. Sæt dine Pixel Buds i opladeetuiet.
    2. Genstart din enhed, og vent fem minutter efter genstart.
    3. Hvis Assistent stadig ikke aktiveres, skal du fjerne dine Pixel Buds fra opladeetuiet og tjekke, at de har forbindelse til din enhed.
    4. Gå til indstillingerne på din enhed, og tryk på Apps og derefter Assistent og derefter Se alle indstillinger for Assistent og derefter Enheder og derefter Pixel Buds.
    5. Aktivér Sig "Hey Google".

Assistent fortæller mig ikke om nye notifikationer

Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du konfigurerer mindst én øretelefon ved brug af bevægelsen, hvor du trykker og holder nede, til Assistent. Du kan finde denne indstilling ved at gå til indstillingerne for Pixel Buds og trykke på Styring ved berøring. Få flere oplysninger om styring af Google Pixel Buds

Assistent giver ikke oplysninger om min konto, f.eks. mine mails eller sms-beskeder

Administrer personligt indhold på dine øretelefoner

Kræver en enhed med Android 6.0 eller nyere, som kan køre Google Assistent, samt en Google-konto og en internetforbindelse. Der opkræves muligvis datatakster. Oversættelsen sker ikke øjeblikkeligt. Du kan se de tilgængelige sprog på g.co/pixelbuds/help

Integrer medietjenester

Du kan tilknytte andre medieapps i Assistent.

Til dit ur, din telefon, din tablet eller din bil

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Musik.
  3. Vælg en musiktjeneste.

Højttalere, smartskærme, smartvækkeure og fjernsyn

1. Åbn Google Home-appen Google Home på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst skal du trykke på Hjem Home efterfulgt af Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Musik under "Tjenester".
  4. Vælg en musiktjeneste. I nogle tjenester bliver du bedt om at logge ind på din konto.

Tilpas dine nyhedspræferencer

Du kan vælge dine nyhedspræferencer ved at gå til indstillingerne for Google Assistent på din telefon eller tablet.

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet, eller gå til Indstillinger for Assistent.
  2. Tryk på Dig efterfulgt af Nyheder.
  3. Tilføj eller fjern nyhedskilder.
  4. Du kan vælge, hvilke nyhedskilder du vil høre først, ved at holde fingeren på den ønskede nyhedskilde, mens du trækker den til toppen.

Skift playlisteformat for nyheder

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig i USA.

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Dig efterfulgt af Nyheder.
  3. Du kan angive, hvilket nyhedsformat du foretrækker, ved at trykke på Skift playlisteformat for nyheder.

Pixel Buds (2017)

Start en samtale

1. Tryk og hold på den højre øretelefon på dine Pixel Buds.
  2. Bed Google Assistent om hjælp – du behøver ikke at sige "Hey Google" først.