Läs mer om testperioder på Google One

Om du blir inbjuden att testa Google One kan du får mer lagringsutrymme, hjälp från experter och extra medlemsförmåner. Du kan dela ditt medlemskap med upp till fem familjemedlemmar.

Kostnadsfria testperioder är enbart tillgängliga för nya kunder. Om du redan har ett Google One-medlemskap, eller om du har haft ett tidigare, fungerar inte din kampanjkod.

Läs mer om Google One.

Gör anspråk på din testperiod

1. Öppna meddelandet med inbjudan om att gå med.
  2. Välj Gå med gratis.
  3. Du kan behöva logga in. Om inbjudan skickades till ditt Google-konto loggar du in med det Google-kontot.
  4. Fyll i formuläret och välj en betalningsmetod, som ett kredit- eller betalkort.
    Obs! En betalningsmetod krävs för att ditt medlemskap ska kunna fortsätta i slutet av din testperiod. Du debiteras inte förrän testperioden har avslutats.
  5. Följ anvisningarna på skärmen.

Om du lyckats lösa in din EFT kan du nu säkerhetskopiera och återställa din data innan du börjar.

Förnya medlemskapet

När din testperiod har löpt ut kan du fortsätta med ditt medlemskap.

Den betalningsmetod du angav när du registrerade dig debiteras automatiskt. Du kan redigera betalningsmetoden som är kopplad till ditt Google One-medlemskap.

Felsöka problem med Google One

Behöver du hjälp med att starta testperioden? Kontrollera att inbjudan inte har löpt ut och inte redan är inlöst. Om den fortfarande är giltig kontaktar du OEM/operatörens support för mer hjälp.

Om du har andra problem kan du testa stegen nedan.

Du har redan ett Google One-konto

Google One-erbjudandet är bara tillgängligt för nya Google One-medlemmar och du kan inte lösa in erbjudandet med ett Google-konto som redan är kopplat till ett Google One-medlemskap. Du kan byta till ett annat kvalificerat Google-konto för att lösa in erbjudandet

Din Google-kontotyp är inte kvalificerad

Du måste vara inloggad på ett kvalificerat Google-konto för att lösa in erbjudandet. Ett G Suite-konto som du har genom ditt arbete är inte kvalificerat. Du kan byta till ett annat kvalificerat Google-konto för att lösa in erbjudandet

Länken är inte längre giltig

Erbjudandet har upphört att gälla, men du kan fortfarande registrera dig för ett Google One-medlemskap här eller via mobilappen Google One. Det finns ingen kostnadsfri testperiod när kampanjen har avslutats.

Erbjudandet har redan utnyttjats

Kampanjkoder är unika och är endast för engångsbruk. Du kan fortfarande registrera dig för ett Google One-medlemskap här eller via Google One-mobilappen. Det finns ingen kostnadsfri testperiod när kampanjen har avslutats.

Fel vid betalning

En kvalificerad betalningsmetod måste ha registrerats hos Google Pay om du ska kunna lösa in erbjudandet. Vid eventuella betalningsproblem besöker du hjälpcentret för Google Play Fakturering.

Betala med direktdebitering via operatören

Om du löser in erbjudandet via länken du har fått kan du inte betala med direktdebitering via operatören.

Så här betalar du med direktdebitering via operatören:

1. Slutför registreringen med länken du fick på din mobila enhet.
  2. Ladda ned Google One-appen från Play Butik.
  3. Öppna Google One-appen följt av Inställningar.
  4. Ändra betalningsmetoden till direktdebitering via operatören.

Avsluta din testperiod eller ditt medlemskap

När din testperiod nästan är slut kan du välja att avsluta ditt medlemskap. Om du inte vill debiteras avslutar du medlemskapet före den sista dagen på testperioden.

Om du avslutar ditt medlemskap händer följande:

• Du och övriga familjemedlemmar förlorar tillgången till extra medlemsförmåner och Google-experter.
  • Du och övriga familjemedlemmar förlorar tillgången till tillagt lagringsutrymme. Alla behåller de 15 GB lagringsutrymme som är gratis.

Lagringsutrymmet tar slut och avbrutna eller utlöpta prenumerationer

Om du avbokar din lagringsplan eller lagringsplanen löper ut kommer dina lagringsgränser återställas till de fria nivåerna för varje produkt i slutet av faktureringscykeln. Allt i Google Drive, Google Foto och Gmail är fortfarande tillgängligt, men det går inte att skapa eller lägga till något nytt över den kostnadsfria lagringsgränsen. Om du når eller överstiger gränsen för det kostnadsfria lagringsutrymmet:

• Google Drive: Det går inte att synkronisera eller ladda upp nya filer. Synkroniseringen mellan Google Drive-mappen på datorn och Min enhet avbryts. Det går fortfarande att skapa Google-dokument, eftersom de inte tar upp lagringsutrymme.
  • Google Foto: Om du lagrar foton i originalkvalitet och får slut på lagringsutrymme kan du köpa mer, säkerhetskopiera i hög kvalitet (lägre upplösning) eller inaktivera säkerhetskopiering.
  • Gmail: Du kan inte skicka eller ta emot meddelanden.

Frigöra lagringsutrymme

Om du använder mer än 15 GB lagringsutrymme förblir alla dina filer i säkert förvar, men du kan inte spara några fler.

Du kan göra plats för nya filer genom att frigöra lagringsutrymme på Google Drive, Gmail och Google Foto.