Läs mer om testperioder på Google One

Om du blir inbjuden att testa Google One kan du får mer lagringsutrymme, hjälp från experter och extra medlemsförmåner. Du kan dela ditt medlemskap med upp till fem familjemedlemmar.

Läs mer om Google One

Gör anspråk på din testperiod

1. Öppna meddelandet med inbjudan om att gå med.
  2. Välj Gå med gratis.
  3. Du kan behöva logga in. Om inbjudan skickades till ditt Google-konto loggar du in med det Google-kontot.
  4. Fyll i formuläret och välj en betalningsmetod, som ett kredit- eller betalkort.
    Obs! En betalningsmetod krävs för att ditt medlemskap ska kunna fortsätta i slutet av din testperiod. Du debiteras inte förrän testperioden har avslutats.
  5. Följ stegen på skärmen.

Behöver du hjälp med att starta testperioden? Kontrollera att inbjudan inte har löpt ut och inte redan är inlöst. Om den fortfarande gäller kontaktar du support för mer hjälp.

Förnya medlemskapet

När din testperiod har löpt ut kan du fortsätta med ditt medlemskap.

Den betalningsmetod du angav när du registrerade dig debiteras automatiskt. Du kan redigera betalningsmetoden som är kopplad till ditt Google One-medlemskap.

Avsluta din testperiod eller ditt medlemskap

När din testperiod nästan är slut kan du välja att avsluta ditt medlemskap. Om du inte vill debiteras avslutar du medlemskapet före den sista dagen på testperioden.

Om du avslutar ditt medlemskap händer följande:

• Du och övriga familjemedlemmar förlorar tillgången till extra medlemsförmåner och Google-experter.
  • Du och övriga familjemedlemmar förlorar tillgången till tillagt lagringsutrymme. Alla behåller de 15 GB lagringsutrymme som är gratis.
Detta händer om du får slut på lagringsutrymme

Om du använder mer än 15 GB lagringsutrymme förblir alla dina filer i säkert förvar, men du kan inte spara några fler. Exempel:

• Google Drive: Det går inte att synkronisera eller ladda upp nya filer. Synkroniseringen mellan Google Drive-mappen på datorn och Min enhet avbryts. Det går fortfarande att skapa Google-dokument, eftersom de inte tar upp lagringsutrymme.
  • Google Foto: Om du lagrar foton i originalkvalitet och får slut på lagringsutrymme frågar vi om du vill köpa mer lagringsutrymme, säkerhetskopiera i hög kvalitet (lägre upplösning) eller stänga av säkerhetskopiering.
  • Gmail: Meddelanden till dig returneras till avsändaren.

Frigöra lagringsutrymme

Om du använder mer än 15 GB lagringsutrymme förblir alla dina filer i säkert förvar, men du kan inte spara några fler.

Du kan göra plats för nya filer genom att frigöra lagringsutrymme på Google Drive, Gmail och Google Foto.