Få flere oplysninger om Google One-prøveperioder

Hvis du inviteres til at prøve Google One, kan du få mere lagerplads, hjælp fra eksperter og ekstra medlemsfordele. Du kan dele dit medlemskab med op til 5 familiemedlemmer.

Prøvemedlemskaber er kun tilgængelige for nye kunder. Hvis du allerede har et Google One-medlemskab, eller hvis du har haft et tidligere, virker din kampagnekode ikke.

Få flere oplysninger om Google One.

Start din prøveperiode

1. Åbn den invitationsmail, du har modtaget.
  2. Du bliver muligvis bedt om at logge ind. Hvis invitationen er sendt til din Google-konto, skal du logge ind med den pågældende Google-konto.
  3. Udfyld formularen, og vælg en betalingsmetode, for eksempel et kredit- eller debetkort.
    Tip! En betalingsform er påkrævet, så dit medlemskab kan fortsætte, når din prøveperiode slutter. Du debiteres ikke, før din prøveperiode er slut.
  4. Følg vejledningen på skærmen.

Hvis du har indløst dit prøvemedlemskab, kan du nu sikkerhedskopiere og gendanne dine data, før du går i gang.

Forny dit medlemskab

Når din prøveperiode er slut, kan du fortsætte dit medlemskab som betalende Google One-abonnent.

Den betalingsform, du angav ved tilmeldingen, debiteres automatisk. Du kan redigere den betalingsform, der er tilknyttet dit Google One-medlemskab.

Fejlfinding af problemer med en Google One-prøveperiode

Har du brug for hjælp til at starte din prøveperiode? Sørg for, at invitationen ikke er udløbet, og at den ikke allerede er blevet indløst. Hvis den stadig er gyldig, kan du kontakte din OEM's eller dit mobilselskabs support for at få hjælp.

Hvis du har andre problemer, kan du prøve vejledningen nedenfor.

Du har allerede en Google One-konto
Google One-tilbuddet er kun tilgængeligt for nye Google One-medlemmer, og du kan ikke indløse tilbuddet med en Google-konto, der allerede er knyttet til et Google One-medlemskab. Skift til en anden kvalificeret Google-konto for at indløse tilbuddet.
Din Google-kontotype er ikke kvalificeret
Du skal logge ind på en kvalificeret Google-konto for at indløse tilbuddet. En Google Workspace-konto, som du har gennem dit arbejde, er ikke kvalificeret. Skift til en anden kvalificeret Google-konto for at indløse tilbuddet.
Linket er ikke længere gyldigt
Tilbuddet er udløbet, men du kan stadig oprette et Google One-medlemskab her eller via Google One-mobilappen. Der er ingen omkostningsfri prøveperiode, når kampagnen er slut.
Tilbuddet er allerede indløst
Kampagnekoder er unikke og kan kun bruges én gang. Du kan stadig oprette et Google One-medlemskab her eller via Google One-mobilappen. Der er ingen omkostningsfri prøveperiode, når kampagnen er slut.
Der opstod en fejl ved betalingen
En kvalificeret betalingsmetode skal være registreret hos Google Pay for at kunne indløse tilbuddet. Gå til Hjælp til Google Play, hvis du oplever problemer med betaling.
Betal via mobilregningen
Hvis du indløser tilbuddet via det link, du har modtaget, kan du ikke betale via mobilregningen.

Sådan betaler du via mobilregningen:

1. Gennemfør tilmeldingen ved hjælp af det link, du har modtaget på din mobilenhed.
  2. Download Google One-appen i Play Butik.
  3. Åbn appen Google One og derefter Indstillinger.
  4. Skift betalingsmetode til betaling via mobilregningen.

Annuller din prøveperiode eller dit medlemskab

I slutningen af din prøveperiode kan du vælge at annullere dit medlemskab. Hvis du ikke vil debiteres, skal du annullere dit medlemskab inden den sidste dag i din prøveperiode.

Hvis du annullerer dit medlemskab, sker der følgende:

• Du og din familie mister adgangen til ekstra medlemsfordele og Google-eksperter.
  • Du og dine familiemedlemmer mister adgang til din ekstra lagerplads. Hver person beholder sin inkluderede standardlagerplads på 15 GB uden beregning.

Når der ikke er mere lagerplads, og når abonnementer ophører eller udløber

Hvis du opsiger dit lagerabonnement, eller hvis dit lagerabonnement udløber, nulstilles dine lagergrænser til de tilgængelige dataniveauer for hvert produkt i slutningen af din faktureringsperiode. Du har stadig adgang til alt dit indhold i Google Drev, Google Fotos og Gmail, men du kan ikke oprette eller tilføje noget nyt, som overskrider grænsen for lagerplads. Hvis du når eller overskrider grænsen for lagerplads:

• Gmail: Du kan ikke sende eller modtage meddelelser. Meddelelser, der sendes til dig, returneres til afsenderen.
  • Google Drev:
    • Du kan ikke synkronisere eller uploade nye filer.
    • Synkroniseringen mellem Mit Drev og Google Drev-mappen på din computer stoppes.
    • Du kan ikke oprette nye filer i:
      • Google Docs
      • Sheets
      • Slides
      • Tegninger
      • Analyse
      • Jamboard
    • Du kan ikke redigere eller kopiere dine filer, før du har frigjort noget lagerplads.
  • Google Fotos: Du kan ikke sikkerhedskopiere billeder eller videoer. Hvis du vil tilføje flere billeder og videoer, kan du frigøre Google-lagerplads eller købe mere Google-lagerplads.

Frigør lagerplads

Frigør lagerplads

Hvis du bruger mere end 15 GB lagerplads, forbliver alle dine filer sikre, men du kan ikke gemme nyt indhold.

Du kan frigøre plads på Google Drev, i Gmail og i Google Fotos, så du kan gemme nye elementer.