To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Migrer Google Wifi til Google Home-appen

Når du migrerer dine Google Wifi-enheder til Google Home-appen, kan du opdatere dine netværksindstillinger, administrere børnesikring og køre hastighedstests. Migrering af dine Google Wifi-enheder og -indstillinger til Google Home-appen kan dog ændre den måde, hvorpå du administrerer dine enheder.

Vigtigt! Google Wifi-appen kan ikke længere bruges til at foretage ændringer af dit Wi-Fi-netværk. Hvis du vil foretage ændringer, f.eks. tilføje eller fjerne medlemmer, ændre enhedsnavne, gendanne fabriksindstillinger eller teste hastigheden på dit netværk, skal du migrere til Google Home-appen. Du har dog stadig skrivebeskyttet adgang til Google Wifi-appen. Det betyder, at du stadig kan tilgå og se Google Wifi-appen og dine enheder.

Opdateringer og nye funktioner i Google Home-appen

Hvad sker der, når du føjer dine Google Wifi-enheder og -indstillinger til Google Home-appen?

Wifi-enheder og -indstillinger

Når du har føjet dine Wifi-enheder og -indstillinger til Google Home-appen, giver appen dig mulighed for at:

• Administrere dit Google Wifi-netværk
  • Bruge Google Assistent til at sætte Wi-Fi på pause, tjekke din internethastighed og vise adgangskoden til Gæste-Wi-Fi på Nest-skærme
  • Føje et Nest Wifi-punkt til et eksisterende Google Wifi-netværk
  • Tilføje en Nest Wifi-router som et ekstra punkt i et eksisterende Google Wifi-netværk*

*I dette tilfælde anbefales det, at du i stedet følger vejledningen i, hvordan du føjer din Google Wifi-enhed til et nyt Google Nest Wifi-netværk.

Dine enheder, netværksindstillinger og oplysninger fra Google Wifi-appen kan også ses i Google Home-appen.

Før du går i gang

• Migrering til Google Home-appen kan ikke fortrydes.
  • Hvis du vil migrere et Wi-Fi-netværk, skal din Google-konto være ejer af netværket i Google Wifi-appen og medlem af det hjem, som du migrerer til, i Google Home-appen. Se, hvordan du migrerer et Wi-Fi-netværk for andre.
  • Google Home-appen understøtter kun ét Wi-Fi-netværk pr. hjem. Hvis du har flere netværk i Google Wifi-appen og vil migrere dem alle til Google Home-appen, skal du først oprette et nyt hjem i Google Home-appen for hvert netværk, du vil migrere. Du kan oprette op til 5 hjem med ét Wi-Fi-netværk i hvert.
  • Download eller opdater til den nyeste version af Google Home-appen, som fås til Android eller iOS.

Vejledning

Hvis du vil bruge dine Nest Wifi- og Google Wifi-enheder sammen, kan du se, hvordan du føjer en Nest Wifi-router til et eksisterende Google Wifi-netværk. Hvis du kun har Google Wifi-enheder, skal du gå videre til vejledningen nedenfor.

Føj dit Google Wifi-netværk til Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen . Hvis du ikke har brugt Google Home-appen før, skal du følge vejledningen for at konfigurere et hjem. Brug den samme Google-konto i Home-appen som den, du bruger i Google Wifi-appen.
  2. Tryk på Tilføj enhed eller tjeneste og derefter Importér Google Wifi-netværk og derefter Næste.
  3. Vælg et hjem, og tryk på Næste.
  4. Bekræft dit Wi-Fi-netværk, og tryk derefter på Næste.
    • Hvis du ikke kan finde dit Wi-Fi-netværk på listen, skal du tjekke, at netværket er online.
  5. Følg vejledningen i appen for at fuldføre tilføjelsen af dit netværk.

Fejlfinding

"Importér Google Wifi-netværk" vises ikke i Google Home-appen

Det er kun ejeren af Google Wifi-netværket, som kan migrere Google Wifi-netværk til Google Home-appen. Hvis "Importér Google Wifi-netværk" vises, skal du logge ind i Google Home-appen med den konto, der er angivet som "Ejer" i Google Wifi-appen.

Hvis du oprindeligt har konfigureret dine enheder i Home-appen eller allerede har adgang til alle dine Google Wifi-enheder i Home-appen, vises "Importér Google Wifi-netværk" ikke, og det er ikke nødvendigt at migrere.

Tjek, hvilken konto der er ejeren:

1. Åbn Google Wifi-appen .
  2. Tryk på menuen , og vælg derefter dit Wifi-netværk.
  3. Tryk på fanen "Indstillinger og handlinger" og derefter Netværk og generelt og derefter Administratorer.

Bemærk! Hvis du bruger flere konti til forskellige netværk med Google Wifi-appen og ikke kan finde det netværk, du skal bruge, skal du muligvis skifte konto i Google Wifi-appen for at finde ejeren af netværket.

Sådan skifter du konto i Google Home-appen for at migrere fra Wifi

1. Åbn Google Home-appen
  2. Tryk på din konto øverst til højre.
  3. Tryk på dit nuværende kontonavn, og vælg den ejerkonto, som du finder i Google Wifi-appen. Hvis kontoen ikke er på listen, skal du trykke på Tilføj en anden konto.
  4. Når den korrekte konto er valgt, bør du kunne migrere dit netværk.
Jeg vil bruge en anden konto i Home-appen end den, der blev brugt i Google Wifi-appen

Det er kun den Google-konto, der er knyttet Google Wifi-netværkets "Ejer", som kan migrere Google Wifi-netværk til Google Home-appen. Hvis du ikke vil bruge denne konto i Google Home-appen og i stedet vil bruge en anden Google-konto til at administrere dit hjem og Wi-Fi, kan du midlertidigt bruge ejerens konto, som du finder i Wifi-appen, til at migrere dit netværk og derefter fjerne kontoen.

Ny bruger af Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen
  2. Følg vejledningen for at konfigurere et hjem. Sørg for, at du bruger ejerkontoen til Google Wifi-netværket til konfigurationen. Tjek, hvem ejeren er, i Google Wifi-appen.
  3. Følg ovenstående vejledning for at føje dit Google Wifi-netværk til Google Home-appen.
  4. Når migreringen er udført, skal du invitere den konto, du vil bruge, til at blive medlem af dit hjem.
  5. Bed ejeren af kontoen om at acceptere invitationen for at deltage.
  6. Hvis du vil, kan du fjerne det oprindelige medlem i Google Wifi-appen fra hjemmet.

Eksisterende hjem i Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen
  2. Inviter Google Wifi-ejerens konto til at blive medlem af dit hjem.
  3. Bed ejeren af kontoen om at acceptere invitationen for at deltage.
  4. Føj dit Google Wifi-netværk til Google Home-appen med Google Wifi-ejerens konto.
  5. Når migreringen er udført, kan du vælge at fjerne medlemmet fra hjemmet.

Hvis du ikke længere har adgang til Google Wifi-ejerens konto og ikke kan gendanne din konto, skal du gendanne dine enheders fabriksindstillinger i Google Wifi-appen og derefter konfigurere Google Wifi igen i Google Home-appen.

Jeg fik en besked om at migrere, men jeg tror ikke, det er nødvendigt

Sådan kan du tjekke, om dit netværk skal migreres:

1. Åbn Google Wifi-appen .
  2. Tryk på menuen , og vælg derefter dit Wifi-netværk. Hvis dit netværk ikke er på listen, skal du muligvis skifte til en anden Google-konto. Hvis det er nødvendigt at migrere et netværk, vises "Migrer netværk" under listen over dine netværk.
  3. Hvis du har online netværk, der skal migreres, skal du følge ovenstående vejledning for at føje dit Google Wifi-netværk til Google Home-appen.

I nogle tilfælde kan du få besked via mail eller i Google Wifi-appen om at migrere et tidligere netværk, der stadig er i din Google Wifi-app. Hvis det er et netværk, som du ikke længere bruger, er der ingen grund til at migrere. Hvis du vil stoppe med at modtage notifikationer om migrering for disse netværk, kan du fjerne dine offline netværk ved at bruge Google Wifi-appen til at gendanne fabriksindstillingerne for dine offline netværk.

Hvis et eller flere af følgende udsagn er sande, vises valgmuligheden "Migrer netværk" ikke i menuen i Google Wifi-appen, og det er ikke nødvendigt at migrere det pågældende netværk:

• Det var dig, der oprindeligt konfigurerede dine Google Wifi-enheder i Google Home-appen.
  • Du har allerede adgang til alle dine Google Wifi-enheder i Google Home-appen.
  • Du har tidligere migreret netværket.
Meddelelsen "Du har ingen ikke-migrerede netværk"

Hvis du har forsøgt at migrere fra Google Wifi-appen og fik meddelelsen "Du har ingen ikke-migrerede netværk", skal du sørge for, at du er logget ind i Google Home-appen med den samme konto, som du bruger i Google Wifi-appen.

Hvis du ikke har brugt Google Home-appen før, skal du downloade Google Home-appen og konfigurere et hjem med den samme Google-konto, som du brugte i Google Wifi-appen, inden du migrerer.

Sådan skifter du konto i Google Home-appen for at migrere fra Wifi

1. Åbn Google Home-appen
  2. Tryk på din konto øverst til højre.
  3. Tryk på dit nuværende kontonavn, og vælg den ejerkonto, som du finder i Google Wifi-appen. Hvis kontoen ikke er på listen, skal du trykke på Tilføj en anden konto.
  4. Når den korrekte konto er valgt, bør du kunne migrere dit netværk.
Konfigurationen eller migreringen mislykkes, når du prøver at føje dit Wi-Fi-netværk til Home-appen

Det kan ske, hvis det Wi-Fi-netværk, du prøver at migrere, ikke er online. Hvis det Wi-Fi-netværk, du prøver at migrere, er et netværk, du bruger jævnligt, skal du sørge for, at din Google Wifi-enhed er tilsluttet og har forbindelse til internettet. Du kan tjekke lyset på din Wifi-enhed eller finde enheden i Google Wifi-appen for at finde ud af, hvad din aktuelle netværksstatus er.

I nogle tilfælde kan et Wi-Fi-netværk være offline, fordi du ikke længere bruger det. Åbn Google Wifi-appen for at tjekke, hvilket netværk du i øjeblikket bruger, og sørg for at vælge dette netværk, når du følger vejledningen i, hvordan duføjer dit netværk til Google Home-appen.

Migrer et netværk for andre

Hvis du er ejeren af en vens eller et familiemedlems Wi-Fi-netværk i Google Wifi-appen, kan du enten migrere netværket til Google Home-appen på vedkommendes vegne eller overdrage kontrollen over det pågældende netværk til din ven eller dit familiemedlem i Google Wifi-appen, så vedkommende selv kan migrere netværket.

Trin 1. Opret et hjem i Google Home-appen

Hvis din ven eller dit familiemedlem allerede bruger Google Home-appen og har oprettet et hjem, skal du bede vedkommende om at invitere dig til at blive medlem af familien og derefter gå videre til trin 2.

Download Google Home-appen, hvis du ikke allerede har gjort det, og følg vejledningen i appen for at oprette et nyt hjem. Hvis du allerede selv bruger Home-appen og har brug for at oprette et nyt hjem for en ven eller et familiemedlem, kan du få flere oplysninger om, hvordan du opretter et hjem.

Trin 2. Migrer netværket fra Google Wifi-appen til Google Home-appen

Følg vejledningen for at migrere Wi-Fi-netværket til Google Home-appen. Sørg for at vælge din ven eller dit familiemedlems hjem, når du bliver spurgt om, hvilket hjem du vil migrere netværket til.

Trin 3. Inviter din ven eller dit familiemedlem til at blive medlem af hjemmet

Hvis du oprettede et nyt hjem i trin 1, kan du nu føje din ven eller dit familiemedlem til det hjem, du oprettede, ved at invitere vedkommende. Det giver vennen eller familiemedlemmet mulighed for at styre sit Wi-Fi-netværk i fremtiden, og hvis vedkommende har andre kompatible enheder som f.eks. højttalere eller smartlamper, kan de føjes til det samme hjem.

Vennen eller familiemedlemmet skal downloade Google Home-appen på en Android- eller iOS-mobilenhed for at komme godt i gang. Sørg for, at vedkommende logger ind på Google Home-appen med den Google-konto, som vedkommende vil bruge til at styre sit Wi-Fi-netværk i fremtiden.

Trin 4. Forlad hjemmet i Google Home-appen (valgfrit)

Hvis du vil fortsætte med at hjælpe din ven eller dit familiemedlem med at administrere Wi-Fi-netværket, kan du forblive medlem af vedkommendes hjem, hvis vedkommende er tryg ved det. Du skal dog være opmærksom på, at medlemmer af hjemmet i Google Home-appen har fuld adgang til det pågældende hjem, herunder muligheden for at fjerne alle andre brugere, tilføje nye brugere og ændre indstillinger for enheder i det pågældende hjem. Det anbefales at annullere dit medlemskab af hjemmet, når du har hjulpet andre med at migrere deres Wi-Fi-netværk.

Administrer medlemmer af hjemmet

Eksisterende administratorer i Google Wifi-appen fjernes, når du migrerer til Google Home-appen. Du kan ikke tilføje eller fjerne administratorer i Google Wifi-appen. I stedet skal du tilføje andre som medlemmer af hjemmet i Google Home-appen for at give dem adgang til dine Wi-Fi- og enhedsindstillinger.

Medlemmer af hjemmet i Google Home-appen har samme adgangsniveau som dig samt samme muligheder for at administrere indstillinger og smartenheder i hjemmet. Dette omfatter muligheden for at ændre Wi-Fi-adgangskoden, slå Wi-Fi-adgang til og fra for bestemte enheder og tilføje eller fjerne andre medlemmer af hjemmet. Du bør kun invitere personer, du stoler på, til at deltage i hjemmet.

Se, hvordan du deler enheder i dit hjem med andre og administrerer medlemmer af hjemmet.

Understøttelse af OnHub-routere ophører

I 2023 ophører understøttelse af OnHub-routere. Hvis du er i tvivl om, hvilke Wifi-enheder du har, kan du læse produktvejledningen til Google Nest Wifi og Google Wifi. Din OnHub-router vil stadig have et Wi-Fi-signal, men du kan ikke længere administrere det via Google Home-appen. Du vil ikke kunne administrere Wi-Fi-netværksindstillinger, køre hastighedstests eller bruge Google Assistent-funktioner. Hvis du vil fortsætte med at bruge Google Home-appen til at administrere dit Wi-Fi-netværk, skal du opgradere til en ny Wi-Fi-konfiguration.