We moved control of OnHub and Google Wifi devices to the Google Home app. You can easily migrate your Google Wifi network into the Google Home app, where you’ll be able to control your Wi-Fi network and other connected products in one place.

Migrer Google Wifi til Google Home-appen

Når du migrerer dine Google Wifi- og OnHub-enheder til Google Home-appen, har du f.eks. mulighed for at opdatere dine netværksindstillinger, administrere børnesikring og køre hastighedstests i Google Home-appen. Migrering af dine Google Wifi-enheder og -indstillinger til Google Home-appen kan dog medføre ændringer i visse funktioner i forbindelse med administrationen af dine enheder.

Vigtigt! Google Wifi-appen kan ikke længere bruges til at foretage ændringer af dit Wi-Fi-netværk. Hvis du vil foretage ændringer, f.eks. tilføje eller fjerne medlemmer, ændre enhedsnavne, gendanne fabriksindstillinger eller teste hastigheden på dit netværk, skal du migrere til Google Home-appen. Du har dog stadig skrivebeskyttet adgang til Google Wifi-appen. Det betyder, at du stadig kan tilgå og se Google Wifi-appen og dine enheder.

Opdateringer og nye funktioner i Google Home-appen

Hvad sker der, når du føjer dine Google Wifi- eller OnHub-enheder og -indstillinger til Google Home-appen?

Wifi-enheder og -indstillinger

Når du har føjet dine Wifi-enheder og -indstillinger til Google Home-appen, giver appen dig mulighed for at:

• Administrere dit Google Wifi-netværk via Google Home-appen
  • Bruge Google Assistent til handlinger som f.eks. at sætte Wi-Fi på pause, tjekke din internethastighed og vise adgangskoden til dit Gæste-Wi-Fi på Nest-skærme
  • Føje et Nest Wifi-punkt til et eksisterende Google Wifi-netværk
  • Tilføje en Nest Wifi-router som et ekstra punkt i et eksisterende Google Wifi-netværk*

*I dette tilfælde anbefales det, at du i stedet følger vejledningen i, hvordan du føjer din Google Wifi-enhed til et nyt Google Nest Wifi-netværk.

Dine enheder, netværksindstillinger og oplysninger fra Google Wifi-appen kan også ses i Google Home-appen.

Wifi-administratorer

Eksisterende administratorer i Google Wifi-appen fjernes, når du føjer dine Google Wifi-enheder og -indstillinger til Google Home-appen. Du kan heller ikke længere tilføje eller fjerne administratorer i Google Wifi-appen. I stedet skal du tilføje andre som medlemmer af hjemmet i Google Home-appen for at give dem adgang til dine Wi-Fi- og enhedsindstillinger.

Husk, at medlemmer af hjemmet i Google Home-appen har samme adgangs- og administrationsniveau til de enheder og indstillinger i hjemmet, som du har. Det omfatter også muligheden for at ændre Wi-Fi-adgangskoden, slå Wi-Fi-adgang til og fra for bestemte enheder og tilføje eller fjerne andre medlemmer af hjemmet. Du bør kun invitere personer, du stoler på, til at blive medlemmer af hjemmet.

Se, hvordan du deler enheder i dit hjem med andre og administrerer medlemmer af hjemmet.

Før du går i gang

• Migrering af dine Google Wifi-enheder og -indstillinger til Google Home-appen kan ikke fortrydes.
  • Hvis du vil migrere et Wi-Fi-netværk, skal din Google-konto både være ejer af netværket i Google Wifi-appen og medlem af det hjem i Google Home-appen, som du vil migrere til. Få flere oplysninger om, hvordan du migrerer et Wi-Fi-netværk for andre.
  • Google Home-appen understøtter kun ét Wi-Fi-netværk pr. hjem. Hvis du har flere netværk i Google Wifi-appen og vil migrere dem alle til Google Home-appen, skal du først oprette et nyt hjem i Google Home-appen for hvert netværk, du vil migrere. Du kan oprette op til fem hjem med ét Wi-Fi-netværk i hvert.
  • OnHub-enheder kan ikke kombineres med Nest Wifi-enheder, heller ikke efter migrering af OnHub til Google Home-appen. Netværk, der kun kører med OnHub, samt kombinerede OnHub- og Google Wifi-netværk understøttes dog i Home-appen. Hvis du ikke er sikker på, hvilke Wifi-enheder du har, kan du læse denne vejledning til Google Nest Wifi- og Google Wifi-produkter.
  • Download eller opdater til den nyeste version af Google Home-appen, som fås til Android eller iOS.

Vejledning

Hvis du vil bruge din Nest Wifi-enhed og din Google Wifi-enhed sammen, kan du se, hvordan du føjer en Nest Wifi-router til et eksisterende Google Wifi-netværk. Hvis du kun har Google Wifi- eller OnHub-enheder, skal du fortsætte til vejledningen nedenfor.

Føj dit Google Wifi- eller OnHub-netværk til Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home app. Hvis du ikke har brugt Google Home-appen før, skal du følge vejledningen for at konfigurere et hjem. Brug den samme Google-konto i Home-appen som den, du bruger i Google Wifi-appen.
  2. Tryk på Tilføj enhed eller tjeneste efterfulgt af Importér Google Wifi-netværk efterfulgt af Næste.
  3. Vælg et hjem, og tryk på Næste.
  4. Bekræft dit Wi-Fi-netværk, og tryk derefter på Næste.
    • Hvis du ikke kan finde dit Wi-Fi-netværk på listen, skal du tjekke, at netværket er online.
  5. Følg vejledningen i appen for at fuldføre tilføjelsen af dit netværk.
Hvis du har brug for at migrere flere Wi-Fi-netværk, skal du gentage disse trin for hvert netværk. Google Home-appen understøtter kun ét Wi-Fi-netværk pr. hjem, så du skal føje hvert netværk til hvert sit hjem. Få flere oplysninger om, hvordan du kan oprette yderligere hjem. Du kan oprette op til fem hjem med ét Wi-Fi-netværk i hvert. Hvis du har mere end fem Wi-Fi-netværk, kan du overveje at bruge flere Google-konti til at administrere dem i Home-appen.

Fejlfinding

Importér Google Wifi-netværk vises ikke i Google Home-appen

Det er kun ejeren af Google Wifi-netværket, som kan migrere Google Wifi- og OnHub-netværk til Google Home-appen. "Importér Google Wifi-netværk" vises, når du logger ind i Google Home-appen med den samme konto, der bruges som "Ejer" i Google Wifi-appen.

Hvis du oprindeligt har konfigureret dine enheder i Home-appen eller allerede har adgang til alle dine Google Wifi- eller OnHub-enheder i Home-appen, vises "Importér Google Wifi-netværk" ikke, og det er ikke nødvendigt at migrere.

Tjek, hvilken konto der er ejeren:

1. Åbn Google Wifi-appen .
  2. Tryk på Menu , og vælg dit Wifi-netværk.
  3. Tryk på fanen Indstillinger og handlinger efterfulgt af Netværk og generelt efterfulgt af Administratorer.

Bemærk! Hvis du bruger flere konti til forskellige netværk i Google Wifi-appen og ikke kan finde det netværk, du leder efter, skal du muligvis skifte konto i Google Wifi-appen for at finde ejeren af netværket.

Sådan skifter du konto i Google Home-appen for at migrere fra Wifi

1. Åbn Google Home-appen Google Home app
  2. Tryk på din konto øverst til højre.
  3. Tryk på dit nuværende kontonavn, og vælg den ejerkonto, som du finder i Google Wifi-appen. Hvis kontoen ikke er på listen, skal du trykke på Tilføj en anden konto.
  4. Når den korrekte konto er valgt, bør du kunne migrere dit netværk.
Jeg vil bruge en anden konto i Home-appen end den, der blev brugt i Google Wifi-appen

Det er kun den Google-konto, der er tilknyttet "Ejeren" af Google Wifi-netværket, som kan migrere Google Wifi- og OnHub-netværk til Google Home-appen. Hvis du ikke vil bruge den pågældende konto i Google Home-appen og vil bruge en anden Google-konto til at administrere dit hjem og Wi-Fi-netværk, kan du midlertidigt bruge ejerens konto, som du finder i Wifi-appen, til at migrere netværket og derefter fjerne kontoen.

Ny bruger af Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home app
  2. Følg vejledningen for at konfigurere et hjem. Sørg for, at du bruger ejerkontoen til Google Wifi-netværket til konfigurationen. Tjek, hvem ejeren er, i Google Wifi-appen.
  3. Følg ovenstående vejledning for at føje dit Google Wifi- eller OnHub-netværk til Google Home-appen.
  4. Når migreringen er udført, skal du invitere den konto, du vil bruge, til at blive medlem af dit hjem.
  5. Bed ejeren af kontoen om at acceptere invitationen til at deltage.
  6. Hvis du vil, kan du fjerne det oprindelige medlem i Google Wifi-appen fra hjemmet.

Eksisterende hjem i Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home app
  2. Inviter Google Wifi-ejerkontoen til at blive medlem af dit hjem.
  3. Bed ejeren af kontoen om at acceptere invitationen til at deltage.
  4. Tilføj dit Google Wifi- eller OnHub-netværk til Google Home-appen med Google Wifi-ejerkontoen.
  5. Når migreringen er udført, kan du vælge at fjerne medlemmet fra hjemmet.

Hvis du ikke længere har adgang til Google Wifi-ejerkontoen og ikke kan gendanne din konto, skal du gendanne fabriksindstillingerne på dine enheder i Google Wifi-appen og derefter konfigurere Google Wifi eller OnHub igen i Google Home-appen.

Jeg fik en besked om at migrere, men jeg tror ikke, det er nødvendigt

Sådan kan du se, om dit netværk skal migreres:

1. Åbn Google Wifi-appen .
  2. Tryk på Menu , og vælg dit Wifi-netværk. Hvis dit netværk ikke er på listen, skal du muligvis skifte til en anden Google-konto. Hvis det er nødvendigt at migrere et netværk, vil der stå "Migrer netværk" under listen over netværk.
  3. Hvis du har online netværk, der skal migreres, skal du følge ovenstående vejledning for at føje dit Google Wifi- eller OnHub-netværk til Google Home-appen.

I nogle tilfælde kan du modtage en mail eller en notifikation i Google Wifi-appen om at migrere et tidligere netværk, der stadig findes i din Google Wifi-app. Hvis det er et netværk, du ikke længere bruger, er det ikke nødvendigt at migrere. Hvis du vil stoppe notifikationer om migrering for disse netværk, kan du fjerne dine offline netværk i Google Wifi-appen ved at bruge Google Wifi-appen til at gendanne fabriksindstillingerne for dine offline netværk.

Hvis et eller flere af følgende udsagn er sande, vises valgmuligheden "Migrer netværk" ikke i menuen i Google Wifi-appen, og det er ikke nødvendigt at migrere det pågældende netværk:

• Du har oprindeligt konfigureret dine Google Wifi- eller OnHub-enheder i Google Home-appen.
  • Du har allerede adgang til alle dine Google Wifi- eller OnHub-enheder i Google Home-appen.
  • Du har tidligere migreret netværket.
Meddelelsen "Du har ingen ikke-migrerede netværk"

Hvis du har forsøgt at migrere fra Google Wifi-appen og fik meddelelsen "Du har ingen ikke-migrerede netværk", skal du sørge for, at du er logget ind i Google Home-appen med den samme konto, som du bruger i Google Wifi-appen.

Hvis du ikke har brugt Google Home-appen før, skal du downloade Google Home-appen og konfigurere et hjem med den samme Google-konto, som du brugte i Google Wifi-appen, før du kan migrere.

Sådan skifter du konto i Google Home-appen for at migrere fra Wifi

1. Åbn Google Home-appen Google Home app
  2. Tryk på din konto øverst til højre.
  3. Tryk på dit nuværende kontonavn, og vælg den ejerkonto, som du finder i Google Wifi-appen. Hvis kontoen ikke er på listen, skal du trykke på Tilføj en anden konto.
  4. Når den korrekte konto er valgt, bør du kunne migrere dit netværk.
Konfigurationen eller migreringen mislykkes, når du prøver at føje dit Wi-Fi-netværk til Home-appen

Det kan ske, hvis det Wi-Fi-netværk, du prøver at migrere, ikke er online. Hvis det Wi-Fi-netværk, du prøver at migrere, er et netværk, du bruger jævnligt, skal du sørge for, at din OnHub eller Google Wifi er tilsluttet og har forbindelse til internettet. Du kan tjekke lyset på din Wifi-enhed eller finde enheden i Google Wifi-appen for at finde ud af, hvad din aktuelle netværksstatus er.

I nogle tilfælde kan et Wi-Fi-netværk være offline, fordi det er det netværk, du ikke bruger længere. Tjek Google Wifi-appen for at bekræfte, hvilket netværk du i øjeblikket bruger, og sørg for at vælge det netværk, når du følger vejledningen for at føje dit netværk til Google Home-appen.

Migrer et netværk for andre

Hvis du er ejeren af en vens eller et familiemedlems Wi-Fi-netværk i Google Wifi-appen, kan du enten migrere netværket til Google Home-appen på vedkommendes vegne eller overdrage kontrollen over det pågældende netværk til din ven eller dit familiemedlem i Google Wifi-appen, så vedkommende selv kan migrere netværket.

Trin 1. Opret et hjem i Google Home-appen

Hvis din ven eller dit familiemedlem allerede bruger Google Home-appen og har oprettet et hjem, skal du bede vedkommende om at invitere dig til at blive medlem af familien og derefter gå videre til trin 2.

Download Google Home-appen, hvis du ikke allerede har gjort det, og følg vejledningen i appen for at oprette et nyt hjem. Hvis du allerede selv bruger Home-appen og har brug for at oprette et nyt hjem for en ven eller et familiemedlem, kan du få flere oplysninger om, hvordan du opretter et hjem.

Trin 2. Migrer netværket fra Google Wifi-appen til Google Home-appen

Følg vejledningen for at migrere Wi-Fi-netværket til Google Home-appen. Sørg for at vælge din ven eller dit familiemedlems hjem, når du bliver spurgt om, hvilket hjem du vil migrere netværket til.

Trin 3. Inviter din ven eller dit familiemedlem til at blive medlem af hjemmet

Hvis du oprettede et nyt hjem i trin 1, kan du nu føje din ven eller dit familiemedlem til det hjem, du oprettede, ved at invitere vedkommende. Det giver vennen eller familiemedlemmet mulighed for at styre sit Wi-Fi-netværk i fremtiden, og hvis vedkommende har andre kompatible enheder som f.eks. højttalere eller smartlamper, kan de føjes til det samme hjem.

Vennen eller familiemedlemmet skal downloade Google Home-appen på en Android- eller iOS-mobilenhed for at komme godt i gang. Sørg for, at vedkommende logger ind på Google Home-appen med den Google-konto, som vedkommende vil bruge til at styre sit Wi-Fi-netværk i fremtiden.

Trin 4. Forlad hjemmet i Google Home-appen (valgfrit)

Hvis du vil fortsætte med at hjælpe din ven eller dit familiemedlem med at administrere Wi-Fi-netværket, kan du forblive medlem af vedkommendes hjem, hvis vedkommende er tryg ved det. Du skal dog være opmærksom på, at medlemmer af hjemmet i Google Home-appen har fuld adgang til det pågældende hjem, herunder muligheden for at fjerne alle andre brugere, tilføje nye brugere og ændre indstillinger for enheder i det pågældende hjem. Det anbefales at annullere dit medlemskab af hjemmet, når du har hjulpet andre med at migrere deres Wi-Fi-netværk.