Aan de slag met de Nest Hello videodeurbel

Hier vind je een aantal artikelen om aan de slag te gaan met je videodeurbel. Hierin kun je lezen hoe je videobeelden bekijkt en deelt, hoe je vooraf opgenomen Snelle reacties gebruikt en hoe je communiceert met Praten en luisteren. Verder wordt uitgelegd wat de lampjes en geluiden op de deurbel betekenen en hoe je de meldingsinstellingen wijzigt.

Als je aan de slag wilt gaan met Google Nest-camera's, bekijk je Aan de slag met de camera.

Belangrijke informatie over de Nest Hello videodeurbel

De Google Nest Hello videodeurbel wordt geleverd met een Starterskaart waarop staat wat er in de verpakking zit en hoe je de deurbel instelt in de Nest-app. Via onderstaande link ga je naar de garantie van de Nest Hello.

De Nest Hello installeren en instellen

In onderstaand artikel vind je de stappen voor het installeren van de Nest Hello. Je kunt ook een installatievideo bekijken. Het is echter raadzaam je door de Nest-app te laten helpen bij de installatie.

Videobeelden van de camera van de Nest Hello bekijken en delen

Je kunt de live videobeelden van de Nest Hello bekijken op het startscherm van de app. Als je wilt teruggaan in de tijd om te zien wat er is gebeurd, is dit heel eenvoudig. Je kunt ook de videobeelden of clips in je geschiedenis op verschillende manieren met anderen delen.

De basisbeginselen van de Nest Hello

Je kunt met mensen communiceren via vooraf opgenomen Snelle reacties of met de functie Praten en luisteren op je camera, ook als je niet thuis bent. De camera laat met lampjes en geluiden weten wat er aan de hand is, maar je kunt deze uitschakelen.

Meer informatie over camerameldingen van de Nest Hello en hoe je instellingen kunt wijzigen

De Nest Hello stuurt meldingen naar je mobiel wanneer er iets gebeurt. Maar als je te veel meldingen krijgt of niet genoeg, moet je misschien de instellingen veranderen. Je kunt ook een abonnement op Google Nest Aware nemen om meer relevante meldingen te ontvangen en ongewenste meldingen uit te filteren.

Meer informatie over Nest Aware voor je camera

In de onderstaande artikelen kun je lezen wat je bij een Nest Aware-abonnement krijgt. Je vindt hierin ook andere informatie om je te helpen besluiten of je een abonnement wilt kopen.

Problemen met de Nest Hello oplossen

Het is mogelijk dat je te maken krijgt met een foutcode of andere problemen, zoals met wifi, het streamen of afspelen van videobeelden of een camera die de status 'offline' heeft. Deze artikelen helpen je bij het oplossen van problemen.