To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest Doorbellin käytön aloittaminen

Pääset alkuun lukemalla ohjeartikkeleita Nest Doorbellin käytöstä, esimerkiksi siitä, miten voit katsoa ja jakaa videoita, miten voit puhua vierailijoille, mitä ovikellon valot ja äänimerkit tarkoittavat ja miten voit muuttaa asetuksia.

Jos haluat aloittaa Nest-kameroiden käytön, tutustu kameran käytön aloittamiseen.

Asennus ja käyttöönotto

Sinun täytyy aina seurata sovelluksen ohjeita asentaessa ja ottaessa ovikelloa käyttöön. Voit katsoa alla olevista artikkeleista ennakkoon, mitä sinun pitää tehdä. Artikkeleissa on myös linkkejä asennusvideoihin.

Ovikellovideon katsominen ja jakaminen

Näet ovikellon livevideostriimin sovelluksessa. Menneiden tapahtumien katselu onnistuu myös helposti. Lisäksi voit jakaa videostriimin tai klippejä historiasta muille eri tavoin.

Perustiedot Nest Doorbell ‑ovikellosta

Voit puhua vierailijoille puhelimellasi ja ovikellon mikrofonilla tai käyttää ennakkoon nauhoitettuja pikavastauksia. Kameran valot ja äänet ilmoittavat tapahtumista, mutta voit ottaa ne pois käytöstä jos haluat.

Ovikellon ilmoitukset

Ovikello lähettää puhelimeesi ilmoituksia, kun jotain tapahtuu. Jos saat liikaa tai liian vähän ilmoituksia, voit halutessasi muuttaa asetuksia. Voit myös lisätä Nest Aware ‑tilauksen, jotta saat hyödyllisempiä ilmoituksia ja voit suodattaa ilmoitukset, joita et halua.

Nest Aware ‑tilaukset

Alla olevat artikkelit sisältävät yleiskatsauksen ja lisätietoja Nest Aware ‑tilauksesta, jotta voit harkita päätöstäsi ennen tilauksen hankkimista.