Återupprätta internetanslutningen för Google Wifi

Här följer anvisningar om hur du återupprättar internetanslutningen för Google Wifi .

Steg 1: Så här konfigurerar du om nätverket

1. Tryck på de tre strecken uppe till vänster i appen Google Wifi för att öppna sidomenyn.

2. Tryck på Konfigurera WiFi-åtkomstpunkt (Android) eller Lägg till WiFi-åtkomstpunkt (iOS).

3. Tryck på Kom igång.

4. Välj Skapa nytt nätverk. (Tips! Om du konfigurerar Wi-Fi med samma nätverksnamn och lösenord som tidigare återansluter de anslutna enheterna i hemmet automatiskt.)

5. Följ stegen i appen för att konfigurera WiFi-åtkomstpunkterna.

Steg 2: När du är ansluten till internet igen

När du har skapat ett nytt nätverk kan det hända att det gamla, inaktiva nätverket fortfarande visas i appen Google Wifi.

Så här tar du bort det inaktiva nätverket från appen

1. Tryck på de tre strecken uppe till vänster i appen Google Wifi för att öppna sidomenyn.

2. Välj det inaktiva nätverket. (Tänk på att det är nätverket med WiFi-åtkomstpunkter i offlineläge. Se till att du inte väljer det nätverk du precis konfigurerat.)

3. Tryck på fiken  och sedan på Nätverksinställningar.

4. Tryck på WiFi-åtkomstpunkt(er) och sedan på Återställning till standardinställningarna. Då tas det gamla nätverket bort från appen. Det nyligen skapade nätverket tas inte bort.

Vi ber om ursäkt för besväret. Besök den här supportsidan om du vill veta mer.