Konfigurer betaling med Google Assistent på din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm.

Tilføj betalingsoplysninger og adresser til dine pakker og andre køb. Betalingsfunktionen er kun tilgængelig i USA.

Trin 1: Konfigurer betaling

Før du kan bruge betaling med din Google-assistent på en Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm, skal du angive dine betalingspræferencer. Vigtigt! Disse betalingsindstillinger påvirker Google Assistent på din højttaler eller skærm samt på din Pixel. Indstillinger for andre Google-produkter, f.eks. Google Play, Google Shopping og YouTube, påvirkes ikke.

Konfigurer betaling
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Rul ned til "Google Assistent-tjenester", og tryk derefter på Flere indstillinger.
  4. Tryk på Betalinger og så Næste.
  5. Læs servicevilkårene. Rul ned, og tryk på Acceptér.
  6. Vælg din standardbetalingsmetode:
    1. Hvis du allerede har føjet en betalingsmetode til en anden Google-tjeneste, f.eks. Google Play, kan du vælge den pågældende betalingsmetode. Tryk på Næste.
    2. Tryk på Tilføj et betalingskort, hvis du skal tilføje en betalingsmetode.
      1. Angiv kortoplysningerne, faktureringsnavnet, faktureringsadressen og telefonnummeret. Tjek, at kortoplysningerne er korrekte, og tryk på Gem.  ​
      2. Denne nye betalingsmetode er nu valgt som din standardbetalingsmetode. Tryk på Næste .
  7. Tilføj din leveringsadresse:
    1. Hvis du allerede har tilføjet en leveringsadresse for en anden Google-tjeneste, kan du vælge den pågældende leveringsadresse. Tryk på Næste.
    2. Tryk på Tilføj ny adresse, hvis du vil tilføje en adresse.
      1. Angiv dit navn, din leveringsadresse og dit telefonnummer. Tryk på Gem.  ​
  8. Vælg, hvilke enheder der skal kunne foretage betalinger. Bemærk! Denne skærm vises kun, hvis du har konfigureret dine enheder korrekt:
    1. Du får vist en liste over alle de enheder, der er konfigureret korrekt.
    2. Ud for hver enhed har du mulighed for at slå personligt indhold til eller fra for den pågældende enhed. Husk, at personligt indhold styrer, om en bestemt enhed kan bruge dine personlige oplysninger, bl.a. oplysninger om betalinger og andre ting som f.eks. mail, kalender og flyrejser.
    3. Hvis du vil tillade, at din enhed bruger dine personlige oplysninger, skal du aktivere Personligt indhold. Tryk på Udfør.
    4. Du kan forhindre din enhed i at bruge dine personlige oplysninger ved at deaktivere Personligt indhold. Tryk på Udfør.
    5. Vigtigt! Hvis du deaktiverer Personligt indhold, fordi du ikke vil have Google Assistent til at hjælpe med betalinger, kan assistenten ikke hjælpe dig med andre personlige oplysninger som f.eks. flyrejser, indkøbslister og kalendere. Hvis du vil slå betalinger FRA og Personligt indhold TIL, kan Google Assistent dog stadig hjælpe med andre personlige oplysninger som f.eks. oplysninger om kalendere og flyrejser.

Trin 2: Skift betalingsindstillinger

Du kan justere dine betalingsindstillinger eller deaktivere betaling i Google Home-appen.  Skift standardbetalingsmetode
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Rul ned til "Google Assistent-tjenester", og tryk derefter på Flere indstillinger.
  4. Tryk på Betalinger og så Betalingsmetode.
  5. Vælg en anden betalingsmetode, eller tryk på Tilføj et betalingskort for at tilføje en betalingsmetode.
  6. Dette kort anvendes nu som din standardbetalingsmetode.
Skift standardleveringsadresse
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Rul ned til "Google Assistent-tjenester", og tryk derefter på Flere indstillinger.
  4. Tryk på Betalingerog såLeveringsadresse.
  5. Vælg en anden leveringsadresse, eller tryk på Tilføj en ny adresse for at tilføje en adresse.
  6. Denne adresse anvendes nu som din standardleveringsadresse.

Deaktiver betaling

Deaktiver betaling

Deaktiver betaling med Google Assistent på alle enheder

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Rul ned til "Google Assistent-tjenester", og tryk derefter på Flere indstillinger.
  4. Tryk på Betalinger.
  5. Deaktiver Betal ved hjælp af din Google-assistentOff. Du kan ikke længere bruge betaling med din Google-assistent på nogen enheder, heller ikke Pixel.

Aktivér betalinger for en bestemt højttaler eller skærm

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på din konto øverst til højre.
  3. Tjek, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din Google Home- eller Google Nest-enhed. Hvis du vil skifte konto, skal du trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  4. Gå tilbage til startskærmen, og tryk derefter på din enhed.
  5. Tryk på Indstillinger øverst til højre.
  6. Rul ned til "Mere", og aktivér derefter On Personligt indhold.