Konfigurer betaling med Google Assistent på din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm.

Tilføj betalingsoplysninger og adresser til dine pakker og andre køb.

Trin 1: Konfigurer betaling

Før du kan bruge betaling med din Google-assistent på en Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm, skal du angive dine betalingspræferencer. Vigtigt! Disse betalingsindstillinger påvirker Google Assistent på din højttaler eller skærm samt på din Pixel. Indstillinger for andre Google-produkter, f.eks. Google Play, Google Shopping og YouTube, påvirkes ikke.

Konfigurer betaling
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på din konto øverst til højre.
  3. Tjek, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din højttaler eller skærm. Hvis du vil skifte konto, kan du trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  4. Tryk på Indstillinger for Assistent  Betalinger og derefter Næste.
  5. Angiv oplysningerne om din betalingsmetode.
    1. Hvis du allerede har tilføjet en ny betalingsmetode for en anden Google-tjeneste, f.eks. Google Play, skal du trykke på denne betalingsmetode for at bruge den til Google Shopping.
    2. Hvis du vil tilføje en betalingsmetode, skal du trykke på Tilføj et betalingskort.
      1. Angiv kortoplysningerne, faktureringsnavnet, faktureringsadressen og telefonnummeret. Tjek, at kortoplysningerne er korrekte, og tryk på Gem.  ​
  6. Tilføj din leveringsadresse:
    1. Hvis du allerede har tilføjet en leveringsadresse for en anden Google-tjeneste, kan du vælge den pågældende leveringsadresse. Tryk på Næste.
    2. Tryk på Tilføj ny adresse, hvis du vil tilføje en adresse.
      1. Angiv dit navn, din leveringsadresse og dit telefonnummer. Tryk på Gem.  ​
  7. Vælg dine indstillinger for betaling via Assistent.
    1. Slå Tillad betaling med Assistent til On eller fra Off.
    2. Slå Bekræft din identitet, inden du betaler til On eller fra Off.
    3. Slå Brug fingeraftryk til at bekræfte din identitet til On eller fra Off.
    4. Tryk på Udfør

Trin 2: Skift betalingsindstillinger

Du kan justere dine betalingsindstillinger eller deaktivere betaling i Google Home-appen.  Skift standardbetalingsmetode
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på din konto øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger for Assistent og derefter Betalinger og derefter Betalingsmetode.
  4. Vælg en anden betalingsmetode, eller tryk på Tilføj et betalingskort for at tilføje en betalingsmetode.
  5. Dette kort anvendes nu som din standardbetalingsmetode.
Skift standardleveringsadresse
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på din konto øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger for Assistent og derefter Betalinger og derefter Leveringsadresse.
  4. Vælg en anden leveringsadresse, eller tryk på Tilføj en ny adresse for at tilføje en adresse.
  5. Denne adresse anvendes nu som din standardleveringsadresse.

Deaktiver betaling

Deaktiver betaling

Deaktiver betaling med Google Assistent på alle enheder

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på din konto øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger for Assistent og derefter Betalinger.
  4. Deaktiver Betal ved hjælp af din Google-assistentOff. Du kan ikke længere bruge betaling med din Google-assistent på nogen enheder, heller ikke Pixel.

Aktivér betalinger for en bestemt højttaler eller skærm

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på din konto øverst til højre.
  3. Tjek, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din højttaler eller skærm. Hvis du vil skifte konto, kan du trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  4. Gå tilbage til startskærmen, og tryk derefter på din enhed.
  5. Tryk på Indstillinger øverst til højre.
  6. Rul ned til "Mere", og aktivér derefter On Personligt indhold.