To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center

Konfigurer Google Wifi

How to install and set up Google Wifi

Konfigurer dit Google Wifi-mesh-Wi-Fi-system for at udvide Wi-Fi-dækningen i hele dit hjem.

Bemærk! Hvis du vil konfigurere Google Nest Wifi-enheder med et eksisterende Google Wifi-netværk, skal du følge vejledningen i, hvordan du bruger Google Wifi med Nest Wifi. Hvis du vil føje Google Wifi til din eksisterende Nest Wifi- eller Google Wifi-konfiguration, skal du følge nedenstående vejledning for at tilføje et ekstra punkt. Google Nest Wifi Pro (Wi-Fi 6E) er ikke kompatibelt med Nest Wifi eller Google Wifi (Wi-Fi 5).

Du skal bruge følgende for at komme i gang:

• Et eller flere Google Wifi-punkter
  • En Google-konto
  • Én af følgende mobilenheder:
    • Android-telefon med Android 8.0 eller nyere
    • Android-tablet med Android 8.0 eller nyere
    • iPhone eller iPad med iOS 14.0 eller nyere
  • Den nyeste version af Google Home-appen til Android eller iOS
  • Internettjeneste
  • Modem (ikke angivet)
  • Ethernet-kabel til det primære Wifi-punkt (medfølger)
  • Strømadapter til hvert Wifi-punkt (medfølger)
  • Sådan deaktiverer du midlertidigt din telefons VPN i telefonens indstillinger, hvis du har et VPN (kun iOS).

Vigtigt! Vi anbefaler på det kraftigste, at du køber Google Wifi i det land, hvor du skal bruge det. Da bestemmelserne for trådløse enheder varierer fra land til land, kan du få problemer med kompatibiliteten, hvis du flytter dine Wifi-enheder til et andet land, og Google kan ikke hjælpe i sådanne tilfælde.

Konfigurer dit primære Google Wifi-punkt

Inden du konfigurerer dit første Google Wifi-punkt, der kaldes "primært Wifi-punkt" eller "Wifi-router", skal du sørge for, at dit modem fungerer og har forbindelse til internettet.

1. Download Google Home-appen til Android eller iOS.
  2. Hvis det er første gang, du bruger Google Home-appen , skal du konfigurere et hjem.
  3. Vælg, hvor dit primære Wifi-punkt skal placeres.
    • Du kan bruge et hvilket som helst Google Wifi-punkt som primært Wifi-punkt.
    • Dit primære Wifi-punkt skal have forbindelse til et modem, der fungerer og har internetforbindelse.
    • Du får det stærkeste signal ved at placere dit primære Wifi-punkt i øjenhøjde, f.eks. på en hylde eller et tv-bord.
    • Få flere oplysninger om, hvor du bør placere dine Google Wifi-enheder.
  4. Slut Ethernet-kablet til WAN-porten på Google Wifi-punktet . Slut derefter den anden ende af kablet til dit modem.
  5. Slut dit primære Wifi-punkt til en stikkontakt.
  6. Vent i 90 sekunder, indtil lampen blinker langsomt blåt. Det blinkende blå lys indikerer, at enheden er klar til at blive konfigureret i Google Home-appen .
  7. Åbn Google Home-appen på din telefon eller tablet.
  8. Tryk på Tilføj Konfigurer enhed Ny enhed.
  9. Vælg et hjem.
  10. Appen bør nu finde din Google Wifi-enhed. Tryk på Ja for at fortsætte. Hvis du har flere enheder, der skal konfigureres, skal du vælge dit primære Wifi-punkt.
  11. Scan QR-koden i bunden af din enhed.
    • Hold din telefon ca. 12 cm væk fra routeren for at scanne koden. Få flere tips til scanning af QR-koder.
    • Hvis du ikke kan scanne QR-koden, skal du trykke på Fortsæt uden at scanne og derefter angive den konfigurationsnøgle, der vises i bunden af din enhed.
  12. Giv dit Wi-Fi-netværk et navn og en sikker adgangskode.
  13. Vælg et rum til din router, eller opret et nyt.
  14. Fortsæt gennem appen for at fuldføre konfigurationen.
  15. Routeren opretter nu dit Wi-Fi-netværk. Dette kan tage et par minutter.
  16. Hvis du vil tilføje en ekstra Wifi-enhed, skal du trykke på Ja i appen for at fortsætte. Du kan også følge vejledningen nedenfor, hvis du vil tilføje et punkt på et senere tidspunkt.

Tilføj et punkt mere

Google Wifi- og Google Nest Wifi-enheder kan til enhver tid føjes til dit netværk. Alle yderligere Wifi-enheder betragtes som punkter i mesh-netværket. Når du har besluttet, hvor du vil placere dit punkt, og du har tilsluttet det, skal du bruge Google Home-appen til at konfigurere det.

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Tilføj   Konfigurer enhed  Ny enhed.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge et hjem.
  4. Appen bør nu finde din Wifi-enhed. Tryk på Ja for at fortsætte. Hvis du har flere enheder, der skal konfigureres, skal du vælge den enhed, du vil konfigurere som et punkt Næste.
  5. Scan QR-koden i bunden af din enhed.
    • Hold din telefon ca. 12 cm væk fra routeren for at scanne koden. Få flere tips til scanning af QR-koder.
    • Hvis du ikke kan scanne QR-koden, skal du trykke på Fortsæt uden at scanne og derefter angive den konfigurationsnøgle, der vises i bunden af din enhed.
  6. Dit punkt bør nu oprette forbindelse.
    • Bemærk! Hvis du har Nest Wifi-punkter, skal du trykke på Ja, når du hører en lyd fra din højttaler.
  7. Følg vejledningen i appen for at fuldføre konfigurationen.
  8. Hvis du vil tilføje et ekstra punkt, skal du trykke på Ja i appen, når du bliver bedt om det. Du kan også gentage denne vejledning på et senere tidspunkt, hvis du vil tilføje flere punkter.
  9. Når du har tilføjet alle dine Wifi-enheder, udfører appen en mesh-test for at bekræfte, at alt fungerer.

Find og løs problemer med konfigurationen

Hvis konfigurationen ikke virker, skal du sørge for, at:
  1. Alle punkter er tilsluttet og har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk.
  2. Du opfylder alle kravene i sektionen "Du skal bruge følgende for at komme i gang".
Andre fejlfindingstrin, du kan prøve:
  • Tving Google Home-appen til at lukke, og åbn den igen.
  • Afinstaller og geninstaller Google Home-appen.
  • Glem netværk i nærheden.
  • Genstart din Wi-Fi-enhed.
  • Brug en anden enhed (telefon eller tablet) til konfigurationen.

Hvis konfigurationen stadig ikke virker, kan du prøve at gendanne fabriksindstillingerne på dit punkt. Du kan også kontakte support.