We moved control of OnHub and Google Wifi devices to the Google Home app. You can easily migrate your Google Wifi network into the Google Home app, where you’ll be able to control your Wi-Fi network and other connected products in one place.

Konfigurer Google Wifi

Lad os hjælpe dig med at konfigurere dit nye mesh-Wi-Fi-system Google Wifi. Du kan også konfigurere OnHub-enheder ved at følge denne vejledning.

Bemærk! Hvis du vil konfigurere Google Nest Wifi-enheder med et eksisterende Google Wifi-netværk, skal du følge vejledningen i, hvordan du bruger Google Wifi med Google Nest Wifi. OnHub er ikke kompatibel med Nest Wifi.

Du skal bruge følgende for at komme godt i gang:

• Et eller flere Google Wifi-punkter
  • En Google-konto
  • Én af følgende mobilenheder:
    • En Android-telefon med Android 6.0 eller nyere
    • En Android-tablet med Android 6.0 eller nyere
    • En iPhone eller iPad med iOS 13.0 eller nyere
  • Den nyeste version af Google Home-appen til Android eller iOS
  • Internettjeneste
  • Modem (ikke angivet)
  • Ethernet-kabel til det primære Wifi-punkt (medfølger)
  • Strømadapter til hvert Wifi-punkt (medfølger)

Vigtigt! Vi anbefaler på det kraftigste, at du køber Google Wifi i det land, hvor du skal bruge det. Da bestemmelserne for trådløse enheder varierer fra land til land, kan du få problemer med kompatibiliteten, hvis du flytter dine Wifi-enheder til et andet land, og Google kan ikke hjælpe i sådanne tilfælde. Hvis du konfigurerer et mesh-netværk, anbefales det, at du køber alle dine Wifi-punkter i det samme land.

Konfigurer dit primære Google Wifi-punkt

Inden du konfigurerer dit første Google Wifi-punkt (det primære Wifi-punkt), skal du tjekke, at dit modem fungerer og har internetforbindelse.

1. Download Google Home-appen til Android eller iOS.
  2. Hvis det er første gang, du bruger Google Home-appen, skal du konfigurere et hjem.
  3. Vælg en placering til dit primære Wifi-punkt.
    • Du kan bruge et hvilket som helst Google Wifi-punkt som primært Wifi-punkt.
    • Dit primære Wifi-punkt skal have forbindelse til et modem, der fungerer og har internetforbindelse.
    • Du får det stærkeste signal ved at placere dit primære Wifi-punkt i øjenhøjde, f.eks. på en hylde eller et tv-stativ.
    • Få flere oplysninger om, hvor du bør placere dine Google Wifi-enheder.
  4. Slut Ethernet-kablet til WAN-porten på Google Wifi-punktet . Slut derefter den anden ende af kablet til dit modem.
  5. Slut dit primære Wifi-punkt til en stikkontakt.
  6. Vent i 90 sekunder, indtil lyset blinker langsomt blåt. Dette angiver, at punktet er klar til at blive konfigureret i Google Home-appen.
  7. Åbn Google Home-appen Google Home app på din telefon og tablet.
  8. Tryk på Tilføj   Konfigurer enhed  Ny enhed
  9. Vælg et hjem.
  10. Appen bør nu finde din Google Wifi-enhed. Tryk på Ja for at fortsætte. Hvis du har flere enheder, der skal konfigureres, skal du vælge dit primære Wifi-punkt.
  11. Scan QR-koden nederst på din enhed.
    • Hold din telefon ca. 12 cm væk fra routeren for at scanne koden. Få flere tips til scanning af QR-koder.
    • Hvis du ikke kan scanne QR-koden, skal du trykke på Fortsæt uden at scanne og derefter angive konfigurationsnøglen nederst på din enhed.
  12. Vælg et rum til din router, eller opret et nyt.
  13. Giv dit Wi-Fi-netværk et navn og en sikker adgangskode.
  14. Fortsæt gennem appen for at fuldføre konfigurationen.
  15. Routeren opretter nu dit Wi-Fi-netværk. Dette kan tage et par minutter.
  16. Hvis du vil tilføje en ekstra Wifi-enhed, skal du trykke på Ja i appen for at fortsætte. Du kan også følge vejledningen nedenfor, hvis du vil tilføje et punkt på et senere tidspunkt.

Tilføj et punkt mere

Google Wifi- og Google Nest Wifi-enheder kan føjes til det netværk, du har oprettet med dit primære Wifi-punkt. Alle yderligere tilføjede Wifi-enheder betragtes som punkter i mesh-netværket. Når du har besluttet, hvor du vil placere dit punkt, og tilsluttet det, skal du bruge Google Home-appen til at konfigurere det.

1. Åbn Google Home-appen Google Home app
  2. Tryk på Tilføj   Konfigurer enhed  Ny enhed
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge et hjem.
  4. Den bør nu finde din Wifi-enhed. Tryk på Ja for at fortsætte. Hvis du har flere enheder, der skal konfigureres, skal du vælge den enhed, du vil konfigurere som et punkt  Næste.
  5. Scan QR-koden nederst på din enhed.
    • Hold din telefon ca. 12 cm væk fra routeren for at scanne koden. Flere tips til scanning af QR-koder.
    • Hvis du ikke kan scanne QR-koden, skal du trykke på Fortsæt uden at scanne og derefter angive konfigurationsnøglen nederst på din enhed.
  6. Der oprettes nu forbindelse til dit punkt. Hvis du har Nest Wifi-punkter, skal du trykke på Ja, når du hører en lyd fra din højttaler.
  7. Følg vejledningen i appen for at fuldføre konfigurationen.
  8. Hvis du vil tilføje et ekstra punkt, skal du trykke på Ja i appen, når du bliver bedt om det, eller gentage denne vejledning på et senere tidspunkt for at tilføje flere punkter.
  9. Når du har tilføjet alle dine Wifi-enheder, udfører appen en mesh-test for at bekræfte, at alt fungerer.

Find og løs problemer med konfigurationen

Hvis konfigurationen ikke kunne gennemføres, kan du prøve følgende vejledning:

1. Træk stikket ud af dit modem, din router og dit punkt, og sæt det i igen.
  2. Sørg for, at alle punkter er tilsluttet og har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk.
  3. Gendan fabriksindstillingerne på dit punkt.
  4. Kontakt support.