To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Finn ut hva du kan gjøre med Google Nest- eller Home-enheter

Med Google Nest- eller Home-høyttalere eller -skjermer får du funksjoner du kan bruke til å spille medieinnhold, administrere oppgaver, planlegge dagen og mye annet, slik at hverdagen blir enklere.

Se eller hør på medieinnhold

Voice Match: Del høyttalerne eller skjermene dine med familie og venner. Koble Google-kontoen og stemmen din til høyttaleren eller skjermen for å få personlig tilpasset informasjon.

Musikk: Spill musikk fra populære musikktjenester etter artist, sang, sjanger, album, spilleliste, humør eller aktivitet.

Nyheter: Få siste nytt fra pålitelige kilder.

Se nyheter: Se nyhetene på alle TV-er som støtter talekommandoer og har Chromecast eller Chromecast innebygd.

Podcaster: Hør på populære podcaster.

Radio: Hør på populære radiostasjoner.

Slapp av: Hør på beroligende bakgrunnslyder.

Bluetooth: Spill av den lagrede musikken din via Bluetooth.

Kontroller TV-er og høyttalere

Spill TV-serier og filmer: Strøm videoinnhold til en hvilken som helst TV med en tilkoblet Chromecast eller Chromecast innebygd.

Spill YouTube-videoer på TV-er: Bruk stemmen for å starte og kontrollere YouTube-videoer på en hvilken som helst TV med Chromecast eller Chromecast innebygd.

Spill lyd på høyttalere og TV-er: Strøm lyd til en hvilken som helst høyttaler med en tilkoblet Chromecast Audio eller Chromecast innebygd.

Høyttalergrupper: Grupper en hvilken som helst kombinasjon av høyttalere, skjermer, støttede Chromecast-enheter med mer for å synkronisere musikken i hele huset. Du finner en fullstendig liste over støttede enheter i Opprett og administrer høyttalergrupper.

Spill lyd fra telefonen til høyttaleren eller skjermen din: Spill lyd fra telefonen til høyttaleren eller skjermen ved å caste fra over 100 Chromecast-kompatible lydapper, spille Android-lyd eller koble til via Bluetooth.

Slå TV-en av og på: Du kan slå TV-en av og på ved å bruke stemmen og høyttaleren eller skjermen din.

Spill YouTube TV: Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker YouTube TV med høyttaleren eller skjermen din.

Få værmeldingen på TV-en: Få værmeldingen på TV-en med Google-assistenten og Chromecast.

Planlegg dagen

God morgen-rutine: Få et daglig sammendrag med informasjon om været, kalenderen, reisen til jobb, påminnelser og nyheter.

Trafikk: Be om trafikk- og reiseoppdateringer når du kjører, går eller sykler.

Lokal guide: Søk etter steder i lokalområdet, og be om mer informasjon.

Været: Be om informasjon om været akkurat nå eller værmeldingen for resten av uken der du bor, eller andre steder.

Kalender: Be om informasjon om aktiviteter, eller få dagsoversikten din fra Google Kalender.

Informasjon om flyreiser: Få statusoppdateringer for kommende flyreiser.

Få ting gjort

Ring noen: Ring venner, familiemedlemmer og bedrifter ved bare å bruke stemmen og høyttaleren og skjermen din.

Snarveier: Lag raskere og enklere måter å gjøre ting på med Google-assistenten.

Huskeliste: Du kan angi, spørre om og slette oppgaver på høyttaleren eller skjermen.

Send informasjon fra høyttaleren eller skjermen til telefonen: Google-assistenten kan sende informasjon fra høyttaleren eller skjermen til telefonen din.

Finn telefonen med Google-assistenten: Ha kontroll på hvor telefonen din er. Bare be Google-assistenten om å ringe den.

Be assistenten om å huske ting: Få hjelp av assistenten til å huske ting.

Kringkast talemeldinger til høyttaleren eller skjermen din: Send meldinger til alle i hjemmet via alle høyttalerne eller skjermene dine.

Administrer oppgaver

Nedtelling: Angi og kontrollér nedtellinger for matlaging, spilling, klesvask eller når du tar deg en lur.

Alarmer: Møt alltid opp i tide til møter eller flyreiser. Du kan angi og kontrollere alarmer ved kun å bruke stemmen.

Få svar

Fakta og informasjon: Spør Google om det du lurer på.

Økonomi: Spør om gjeldende aksjekurser eller gjeldende poeng for en indeks, for eksempel NASDAQ.

Sport: Be om resultater, sanntidsoppdateringer eller informasjon om når og hvor neste kamp spilles.

Kalkulator: Gjør kompliserte utregninger.

Oversettelse: Få oversettelser av ord og setninger på støttede språk.

Enhetskonverteringer: Få enhetskonverteringer.

Ernæring: Få informasjon om næringsinnholdet i ingredienser og mat.

Ordbok: Få definisjoner av og stavemåter for ord.

Kontroller hjemmet ditt

Kontroller smarthjemenhetene dine: Kontroller støttede smarthjemenheter, for eksempel termostater, stikkontakter og lys.

Automatiser hjemmet ditt: Konfigurer rutiner som tilpasser smartenhetene dine automatisk til de innstillingene du vil ha. Rutiner kan startes med egendefinerte talekommandoer, til bestemte tidspunkter, når noen kommer hjem, og mye annet. Du kan få flere alternativer ved å opprette avanserte hjemmeautomatiseringer med redigeringsverktøyet for skript.

IFTTT – «If this, then that»: Kontroller utallige tjenester på nettet og tredjeparters smartenheter som ikke er direkte integrert.

Strøm innholdet fra sikkerhetskameraet ditt: Hold øye med det som er viktig for deg, ved å strømme innholdet fra sikkerhetskameraet ditt på TV-en med høyttaleren eller skjermen din og Chromecast eller en TV med Chromecast innebygd.

Ringeklokken: Hør når noen ringer på, eller strøm innholdet fra videoringeklokken din på TV-en med Chromecast eller en TV med Chromecast innebygd.