Utforska vad du kan göra med Google Nest-enheter

Med högtalare eller skärmar från Google Nest eller Google Home kan du enklare göra saker som att spela upp media, hantera uppgifter och planera dagen – med hjälp av rösten.

Titta eller lyssna på media

Voice Match – Dela högtalare eller skärmar med familj och vänner. Länka Google-kontot och din röst till högtalaren eller skärmen för att få anpassad information.

Musik – Spela upp musik från populära musiktjänster efter artist, låt, genre, album, spellista, humör eller aktivitet.

Nyheter – Få de senaste nyheterna från källor du litar på.

Titta på nyheter – Titta på nyheterna på en tv med röststyrning med Chromecast eller inbyggd Chromecast.

Poddar – Lyssna på populära poddar.

Radio – Lyssna på populära radiostationer.

Koppla av – Lyssna på lugnande omgivningsljud.

Bluetooth Spela upp din lagrade musik via Bluetooth.

Ljudböcker — Lyssna på ljudböcker från Google Play Böcker med en högtalare eller skärm.

Styra tv-skärmar och högtalare

Spela upp tv-serier och filmer – Streama videoinnehåll till en tv med inkopplad eller inbyggd Chromecast.

Spela upp YouTube-videor på tv:n Starta och styr YouTube-videor på en tv med Chromecast eller inbyggd Chromecast med hjälp av rösten.

Visa Google Foto (Endast USA) Visa ett bildspel med dina egna foton från Google Foto-biblioteket på en tv med röststyrning och Chromecast eller inbyggd Chromecast.

Spela upp ljud på högtalare och tv – Streama ljud till en högtalare med inkopplad Chromecast Audio eller inbyggd Chromecast.

Ljud i flera rum – Gruppera valfri kombination av högtalare och skärmar eller Chromecast Audio med inbyggd Chromecast för synkroniserad musik i hela bostaden.

Spela upp ljud från telefonen på en högtalare eller skärm – Spela upp ljud från telefonen till högtalaren eller skärmen från över 100 Chromecast-kompatibla ljudappar or by playing your Android Audio.

Sätta på och stänga av tv:n Du kan sätta på och stänga av tv:n med hjälp av rösten och högtalaren eller skärmen.

Spela upp från YouTube TVVill du börja titta på innehåll med YouTube TV och högtalaren eller skärmen? Läs mer om hur du konfigurerar och använder YouTube TV med högtalaren eller skärmen.

Se väderprognosen på tv:nFå aktuellt väder och prognoser på tv:n med Google Assistent och Chromecast eller en tv med inbyggd Chromecast.

Planera dagen

Rutiner – Få utvald information om din dag med väder, kalender, pendlingstider, påminnelser och nyheter.

Trafik – Fråga om trafiken och restider när du kör, går eller cyklar.

Lokal guide – Sök efter platser lokalt och be om mer information.

Väder – Be om väderrapporten eller veckans prognoser där du bor eller någon annanstans.

Kalender – Fråga om en händelse eller få dagens schema från Google Kalender.

Flyginformation – Få statusuppdateringar om din kommande flygresa.

Appar för Google Assistent – Få saker gjorda och ha roligt med högtalaren eller skärmen och appar från tredje part för Google-assistenten.

Få saker gjorda

Inköpslista – Skapa en inköpslista och kontrollera vad som redan står på den

Shoppa på högtalaren eller skärmen – Beställ dagligvaror och köp varor på inköpslistan med Google-assistenten på högtalaren eller skärmen.

Laga mat – Hitta och tillaga dina favoritrecept med stegvisa anvisningar från Google-assistenten.

Ringa telefonsamtal – Ring upp vänner, familj och företag med rösten och högtalaren eller skärmen.

Kortkommandon – Skapa snabbare och enklare sätt att göra dina favoritsaker med Google-assistenten.

Påminnelser – Du kan ställa in, fråga om och radera påminnelser på högtalaren eller skärmen.

Skicka information från högtalaren eller skärmen till din telefon – Google-assistenten kan skicka information från högtalaren eller skärmen till telefonen.

Hitta telefonen med Google-assistenten – Tappa aldrig bort telefonen igen. Du kan be Google-assistenten att ringa din telefon.

Be assistenten komma ihåg saker – Få hjälp av assistenten att komma ihåg saker.

Sänd ut röstmeddelanden till högtalaren eller skärmen – Skicka ett meddelande till alla i hemmet genom att sända meddelanden på alla högtalare eller skärmar.

Hantera uppgifter

Timer – Ställ in och hantera en timer för matlagning, matchtider, tvätten eller varför inte läggdags?

Allmänna alarm och mediealarm – Kom aldrig för sent, och missa aldrig ett flyg eller ett möte. Du kan ställa in och hantera alarm med rösten.

Få svar

Fakta och information – Fråga Google vad du vill veta.

Finans – Be om aktuella enskilda aktiekurser eller index, t.ex. NASDAQ.

Sport – Be om resultat, liveuppdateringar eller datum, plats och tid för nästa match.

Kalkylator – Utför komplicerade beräkningar.

Översättning – Få översättningar av ord och fraser på språk som stöds.

Enhetskonvertering – Få enhetskonverteringar.

Näringsinnehåll – Få näringsinformation för ingredienser eller matvaror.

Ordbok – Få definitioner av ord och stavningshjälp.

Styra hemmet

Styra smarta enheter – Styr kompatibla smarta enheter som termostater, kontakter, belysning och annat.

IFTTT – If this, then that – Styr många onlinetjänster och smarta enheter från tredje part som inte är direkt integrerade.

Streama från säkerhetskameran – Håll ett öga på det viktigaste genom att streama bilden från säkerhetskameran till tv:n med hjälp av en högtalare eller skärm och en Chromecast eller tv med inbyggd Chromecast.

Dörrklocka – Hör när någon är vid dörren eller streama din videodörrklocka till en tv med Chromecast eller en tv med inbyggd Chromecast.

Ha kul

Spel – Testa dina kunskaper med frågesporter och spel.

Skoj – Testa olika frågor för att se om högtalaren eller skärmen har några överraskningar.