To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Mitä voit tehdä Google Nest- tai Home-laitteilla

Google Nest- ja Home ‐kaiuttimet ja ‐näytöt helpottavat elämää ominaisuuksilla, joiden avulla voit esimerkiksi toistaa mediaa, hallita tehtäviä ja suunnitella päivääsi äänikomennoilla.

Median katsominen tai kuunteleminen

Voice Match – Jaa kaiuttimesi tai näyttösi perheelle tai ystäville. Yhdistä Google-tilisi ja äänesi kaiuttimeen tai näyttöön, niin saat personoituja tietoja.

Musiikki – Toista musiikkia suosituista musiikkipalveluista artistin, kappaleen, genren, albumin, soittolistan, mielialan tai tilanteen mukaan.

Uutiset – Saat tuoreimmat uutiset luottamistasi lähteistä.

Uutisten katsominen.– Katso uutisia missä tahansa äänikomennoilla toimivassa televisiossa, jossa on Chromecast tai Chromecast Built-In.

Podcastit – Kuuntele suosittuja podcasteja.

Radio – Kuuntele suosittuja radioasemia.

Rentoutuminen – Kuuntele rauhoittavia taustaääniä.

Bluetooth – Toista tallennettua musiikkia Bluetoothin kautta.

Televisioiden ja kaiuttimien ohjaaminen

TV-ohjelmien ja elokuvien katselu – Striimaa videota mihin tahansa televisioon, jossa on Chromecast tai Chromecast Built-In.

YouTube-videoiden katselu TV:llä – Aloita ja ohjaa äänikomennoilla YouTube-videoita mihin tahansa televisioon, jossa on Chromecast tai Chromecast Built-In.

Audion toistaminen kaiuttimilla ja TV:llä – Striimaa audiota mistä tahansa kaiuttimesta, jossa on Chromecast Audio tai Chromecast Built-In.

Kaiutinryhmät – Voit ryhmitellä esimerkiksi kaiuttimia, näyttöjä ja tuettuja Chromecast-laitteita toistaaksesi musiikkia synkronoidusti eri puolilla kotia. Kaikki tuetut laitteet löytyvät artikkelista Kaiutinryhmien luominen ja ylläpitäminen.

Puhelimen audion toistaminen kaiuttimella tai näytöllä – Toista puhelimen audiota kaiuttimella tai näytöllä striimaamalla yli sadalla Chromecastia tukevalla audiosovelluksella, toistamalla Android-audio tai yhdistämällä Bluetoothin kautta.

TV:n avaaminen ja sulkeminen – Voit avata tai sulkea TV:n äänikomennoilla ja kaiuttimella tai näytöllä.

YouTube TV:n katselu – Katso, miten voit ottaa YouTube TV:n käyttöön ja käyttää sitä kaiuttimella tai näytöllä.

Sääennusteet TV:llä – Katso nykyisiä ja tulevia säätietoja televisiossa Google Assistantin ja Chromecastin avulla.

Päivän suunnittelu

Heräämisohjelma – Saat valikoidun päivittäisen katkelman, joka sisältää sään, kalenterin, työmatkan, muistutuksia ja uutisia.

Liikenne – Kysy tietoja liikenteestä ja matka-ajoista, kun ajat, kävelet tai pyöräilet.

Paikallinen opas – Hae paikallisia paikkoja ja kysy lisätietoja.

Sää – Kysy asuinpaikkasi tai muun paikan nykyisestä säästä tai viikon sääennusteista.

Kalenteri – Kysy tapahtumasta tai saa päivän aikataulusi Google Kalenterista.

Lentotiedot – Saat tilapäivityksiä tulevista lennoista.

Asioiden hoitaminen

Puheluiden soittaminen – Voit soittaa ystäville, perheelle tai yrityksille äänikomentojen ja kaiuttimen tai näytön avulla.

Pikakomennot – Voit luoda nopeampia ja helpompia tapoja tehdä suosikkitoimintojasi Google Assistantilla.

Tehtävät – Voit lisätä tehtäviä, kysyä niistä ja poistaa niitä kaiuttimella tai näytöllä.

Tietojen lähettäminen kaiuttimesta tai näytöstä puhelimeen – Google Assistantisi voi lähettää tietoja kaiuttimesta tai näytöstä puhelimeesi.

Puhelimen löytäminen Google Assistantilla – Älä enää kadota puhelintasi. Voit pyytää Google Assistantia hälyttämään puhelintasi tai soittamaan siihen.

Assistant muistuttaa asioista – Muista asioita hieman helpommin Assistantin avulla.

Ääniviestien lähettäminen kaiuttimeen tai näyttöön – Voit lähettää viestin kaikille kotonasi oleville kaikkiin kaiuttimiin tai näyttöihin.

Tehtävien hallinta

Ajastin – Voit asettaa ajastimen ruoanlaittoa, pelaamista, pyykinpesua tai jopa nukkumista varten ja muokata niitä.

Herätys – Et enää myöhästy lennolta tai tapaamisesta tai unohda niitä. Voit asettaa ja muokata herätyksiä äänikomennoilla.

Vastausten etsiminen

Faktat ja tiedot – Kysy Googlelta asioista, joista haluat tietää.

Talous – Kysy nykyisistä yksittäisistä osakehinnoista tai indeksipisteistä, kuten NASDAQ:sta.

Urheilu – Kysy tuloksista, livepäivityksistä tai seuraavan pelin päivämäärästä, paikasta ja ajasta.

Laskin – Laske monimutkaisia laskuja.

Kääntäjä – Voit saada tuettujen kielten käännöksiä sanoille tai lauseille.

Yksikön muuntokerroin – Muunna yksiköitä.

Ravintoarvot – Saat tietoa ainesosien tai ruokien ravintoarvoista.

Sanakirja – Katso sanojen merkityksiä ja kirjoitusasuja.

Kodin ohjaaminen

Kodin älylaitteiden ohjaus – Ohjaa tuettuja kodin älylaitteita, esim. termostaatteja, pistokkeita ja valoja.

Kodin automatisointi – Ota käyttöön ohjelmia, jotka säätävät älylaitteesi automaattisesti valitsemiesi asetusten mukaisiksi. Ohjelmat voidaan aloittaa esimerkiksi omalla äänikomennolla, tiettyyn aikaan tai kun joku tulee kotiin. Jos haluat lisää vaihtoehtoja, luo edistyneitä kodin automaatioita skriptieditorilla.

If this, then that (IFTTT) eli "jos tämä, niin sitten tuo" – Ohjaa lukemattomia verkkopalveluita ja kolmansien osapuolten älylaitteita, joita ei ole suoraan integroitu.

Valvontakameran striimaaminen – Pidä tärkeitä asioita silmällä striimaamalla valvontakameran näkymä televisioon kaiuttimella tai näytöllä ja Chromecastilla tai Chromecast Built-In ‑televisiolla.

Ovikello – Kuule, kun joku on ovellasi, tai striimaa video-ovikelloasi TV:llä Chromecastilla tai Chromecast Built-In ‑televisiolla.