To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Fejlfinding af langsom Google Nest Wifi- eller Google Wifi-internetforbindelse

Hvis internet- eller Wi-Fi-hastigheden til Google Nest Wifi eller Google Wifi er langsom, kan det påvirke alle dine enheders ydeevne. Dette kan omfatte telefoner, tablets, computere, fjernsyn, smartskærme og -højttalere og alt andet, der er knyttet til din Wifi-router eller dine Wifi-punkter.

For stor afstand til dit Wifi-punkt

Jo tættere din enhed er på din Wifi-router eller dit Wifi-punkt, desto bedre bliver Wi-Fi-signalet. Din Wifi-router og dine Wifi-punkter skal placeres centralt. Sørg for, at der er en lige linje fra din router til dine punkter, og at der ikke er noget i nærheden af dem, som fysisk kan blokere signalet til din enhed. Se, hvor du kan placere dine Wifi-punkter.

Andre enheder bruger båndbredde

Når en enhed opretter forbindelse til dit Wi-Fi-netværk, konkurrerer den om båndbredde (internethastighed) med andre enheder. Et fjernsyn, der streamer Netflix, en computer, der downloader, og en Xbox Live-spilsession kræver alle båndbredde, og afhængigt af din tjeneste kan forbindelsen blive langsommere, når der er flere aktiviteter i gang på samme tid, som kræver hurtig båndbredde.

Sådan løser du problemet:

Langsom WAN-forbindelse
Problemer med modemmet

Du kan genstarte dit modem for at løse problemer med internetforbindelsen, forbedre dårligt signal og løse typiske problemer med trådløse forbindelser. Selvom modemmet tilsyneladende fungerer korrekt, skal du muligvis genstarte det for at etablere en sikker forbindelse til Wifi-punktet.

Sådan genstarter du et modem:

1. Træk strømkablet ud af modemmet.
  2. Vent to minutter.
  3. Slut strømkablet til modemmet igen.
  4. Vent, indtil modemmet og routeren eller det primære Wifi-punkt starter op, og internetlampen tænder. Tjek derefter om din forbindelseshastighed er blevet bedre.
Problemer med Ethernet-kabler eller upstreamudstyr

Nest Wifi og Google Wifi understøtter 10/100/1.000 Mbit/sek. på Ethernet-porten. Din internethastighed er dog begrænset af den langsomste komponent på dit netværk. Den kan reduceres til 100 Mbit/sek. eller 10 Mbit/sek., hvis forbindelsen på stien til internettet ikke understøtter den høje hastighed.

Hvis der ikke registreres den forventede internethastighed i din internethastighedsmåling, eller hvis du har modtaget en meddelelse om prioriterede hændelser i forbindelse med begrænsede Ethernet-hastigheder i dit feed i Google Home-appen:

1. Tjek, om du har et Ethernet-kabel med en hastighedsklassificering, der er lavere end den forventede hastighed fra din internetudbyder.
    • Vigtigt! Cat 5e- eller Cat 6-kabler anbefales til internethastigheder over 100 Mbit/sek.
  2. Tjek klassificeringerne for Ethernet-portene på dit netværks udstyr. Eksempler: Switch, modem, splitter osv.
    • De bør alle være klassificeret som hurtige eller hurtigere end hastigheden fra din internetudbyder.
    • Softwarekonfigurationen af dit udstyr kan også reducere hastigheden på dit netværk.
Problemer med internetudbyder

Din internetudbyder styrer den oprindelige båndbredde og hastighed, der leveres til din internetforbindelse. Det kan påvirke internethastigheden for alle dine enheder.

Du kan muligvis få en langsom internetforbindelse fra din internetudbyder, hvis de arbejder på netværket i dit område eller har lavet andre ændringer. Din hastighed kan også være begrænset på grund af dit abonnement.

Hvis du oplever tilbagevendende problemer med et langsomt internet, kan du kontakte din internetudbyder for at høre, om der er nogen aktuelle problemer, der kan være årsag til dit langsomme internet, eller om der er noget, de kan gøre for at forbedre din hastighed.

Andre routere i nærheden forårsager interferens

Hvis en eller flere trådløse routere udsender Wi-Fi i nærheden af din Wifi-router eller dine Wifi-punkter, kan dette forårsage interferens. Det kan medføre en forringet Wi-Fi-ydeevne.

Hvis en anden router udsender det samme Wi-Fi-netværksnavn som din Google Nest Wifi-router eller dit Google Wifi-punkt, kan dine enheder hoppe mellem dine punkter og den anden router, eller dine enheder kan muligvis ikke oprette forbindelse.

Prøv at deaktivere Wi-Fi på routeren, der ikke er fra Google, eller flyt routerne længere væk fra hinanden.

Deaktiver Wi-Fi på den Wi-Fi-router, der ikke er fra Google

Du kan løse dette problem ved at deaktivere Wi-Fi på din anden router (ikke Google Nest Wifi- eller Google Wifi-enheder). Tjek lysene foran på routeren. De fleste routere har et lys, der angiver, om de trådløse radioer er aktive eller inaktive. Lyset kan se sådan her ud:

Hvis du vil deaktivere Wi-Fi, skal du åbne routerindstillingerne og slå muligheden for trådløs forbindelse fra. Du skal muligvis åbne en internetbrowser, mens du har forbindelse til routeren, der ikke er fra Google, for at få adgang til din routers indstillinger. Åbn derefter en internetbrowser, og angiv din routers IP-adresse i adresselinjen på følgende måde:

Disse trin varierer afhængigt af routeren. Hvis routeren blev leveret af din internetudbyder, kan udbyderen hjælpe med at deaktivere dit Wi-Fi. Mange internetudbydere og producenter giver vejledning i, hvordan du gør dette.

Problemer med Wifi-routeren eller Wifi-punktet
Du kan sommetider løse forbindelsesproblemer ved at genstarte din Wifi-router eller dit Wifi-punkt. Denne handling sletter ikke nogen data, og dine indstillinger ændres ikke. Få flere oplysninger om, hvordan du genstarter dine Google Nest- eller Google Wifi-enheder.

Netværksindsigt

Du kan muligvis finde Wi-Fi-netværksindsigt i dit Google Home-feed vedrørende problemer, der er relateret til denne artikel. Når der er identificeret et problem med dit netværk af Nest Wifi- eller Google Wifi-enheder, får du et indsigtskort i dit Google Home-feed med besked om, at der kunne være et problem, og forslag til en løsning.

Hvis du har modtaget en relateret netværksindsigt, kan du tjekke din indsigtsbesked nedenfor for at få flere oplysninger:

Ethernet-forbindelsen gør din netværkshastighed langsommere

Denne indsigt vises, når der for nylig er udført en hastighedstest, hvor dit netværks linkhastighed var 100 Mbit/sek. eller lavere, og dit punkts hastighed var 90 % eller lavere end din routers hastighed. Det betyder sandsynligvis, at du har et problem med dine Ethernet-kabler eller andet netværksudstyr.

Løsning: Tjek, om der er problemer med Ethernet-kablerne eller upstreamudstyret.

Langsomme internethastigheder – internetudbydere

Du modtager denne underretning, hvis Nest Wifi eller Google Wifi fastslår, at dine internetanmodninger tager længere tid at gennemføre end forventetet. Nest Wifi og Google Wifi sender testpakker for at registrere, om din internetudbyders netværk er langsomt. De kan derefter afgøre, at internettet i denne situation sandsynligvis er langsomt på grund af et problem med din internetudbyder.

Din internetudbyder styrer den oprindelige båndbredde og hastighed, der leveres til din internetforbindelse. Du kan forbedre hastigheden ved at kontakte din udbyder og forhøre dig om, hvorvidt der er tale om et midlertidigt problem, eller det er noget, de kan udbedre.

Løsning: Se Problemer med internetudbyder ovenfor, og kontakt din internetudbyder.

Langsomme internethastigheder – overbelastning af netværket

Du modtager denne underretning, hvis Nest Wifi eller Google Wifi registrerer, at dit internet kører langsomt på grund af overbelastning eller manglende båndbredde.

Det betyder, at enhederne i dit hjem overstiger den båndbreddekapacitet, din internetudbyder leverer. Når du løber tør for båndbredde, vil internettet blive langsommere.

Løsning: Tjek dit netværksforbrug, og sluk ikke-nødvendige enheder, der kører på dit netværk.