To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Ohjeita saumattoman määrityksen laitteiden ongelmatilanteisiin

Jos et pysty ottamaan älylaitetta käyttöön Google Nest- tai Google Home ‐kaiuttimen tai ‐näytön kanssa, kokeile näitä ohjeita:

Jos Google Home ‑sovellus ei löydä älylaitettasi käyttöönoton aikana

Huom. Jos Cync (C by GE) ‑laitetta ei näy saumattoman käyttöönoton aikana, ota laite ensin käyttöön Cync (C by GE) ‑sovelluksessa. Seuraa sitten ohjeita muiden älylaitteiden yhdistämiseen Google Home ‑sovelluksessa.

1. Sulje Google Home ‑sovellus.
  2. Varmista, että käytössäsi on Google Home ‑sovelluksen uusin versio Google Home ‑sovellus.
  3. Käynnistä älylaite uudelleen tai irrota ja kytke se uudelleen. Sammuta laite 10 sekunnin ajaksi ja käynnistä se sitten uudelleen.
  4. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus. Odota 15 sekuntia ennen kuin aloitat käyttöönoton. Näin sovelluksella on enemmän aikaa tunnistaa laitteesi.

Lisäohjeita tarpeen mukaan

Jos et pysty ottamaan 2,4 GHz:n Wi-Fi-laitetta käyttöön

Useimmat Wi-Fi-reitittimet sallivat sekä 2,4 GHz:n että 5 GHz:n verkkojen laitteiden kommunikoinnin keskenään (siltaaminen). Jos ongelmia kuitenkin tulee, sinun pitää ehkä muuttaa reitittimen asetuksia tai yhdistää laitteesi ainoastaan 2,4 GHz:n verkkoon älylaitteesi käyttöönottoa ja käyttöä varten.

• Reititin tai langaton vahvistin saattavat estää älylaitteiden kommunikoinnin muiden laitteiden (esimerkiksi näytön tai kaiuttimen) kanssa verkossasi. Voit korjata tämän poistamalla tukiaseman eristämisen käytöstä reitittimen asetuksista. Tarkasta reitittimen ohjeista, miten tukiaseman eristäminen poistetaan käytöstä.

• Jos ongelma jatkuu yhä, yritä määrittää tai vaihtaa kaiutin tai näyttö 2,4 GHz: n Wi-Fi-verkkoon. Yhdistä sitten puhelimesi Wi-Fi samaan verkkoon ja ota älylaite käyttöön Google Home ‑sovelluksella.

Jos et saa QR-koodia skannattua

Wi-Fi-laitteet saattavat pyytää sinua skannaamaan QR-koodin käyttöönoton aikana.

Jos laite ei reagoi

1. Varmista, että pistorasiassa on virta. Varmista, että seinäkytkin on päällä.
  2. Sammuta laite ja käynnistä se uudelleen. Kun laite on käynnistynyt, sen yhdistäminen Google Nest- tai Home-laitteeseen voi kestää enintään minuutin.
  3. Kokeile kytkeä laite toiseen pistorasiaan. Jos sinulla on myös valo, kokeile kytkeä se toiseen lamppuun tai kantaan.
  4. Jos yllä olevat keinot eivät toimineet, sinun on ehkä palautettava Philips Hue ‑älylaitteen tehdasasetukset ja otettava se uudelleen käyttöön.

Jos näet Jotain meni vikaan ‑virheilmoituksen

Jos ongelma ei vieläkään ratkea, lähetä palautetta kaiuttimista ja näytöistä.

Saumattomalla määrityksellä käyttöönotettujen laitteiden tehdasasetusten palauttaminen

1. Varmista, että kaikki laitteet ovat päällä.
  2. Palauta jokaisen älylaitteen tehdasasetukset. Tarkista ohjeet laitteen valmistajan verkkosivulta.
  3. Poista älylaitteet Google Home ‑sovelluksesta.
    • Tehdasasetusten palauttaminen ei poista laitteitasi Google Home ‑sovelluksesta. Sinun on tehtävä se erikseen.
Käynnistä uudelleen kaiutin tai näyttö, jota käytät laitteiden määrityksessä. Määritä sitten älylaitteet käyttöön uudestaan Google Home ‑sovelluksella.

Lisää lähteitä

Laitteesi valmistajalla saattaa olla lisätietoja laitteen käyttöönoton ongelmanratkaisuun. Tutustu kumppaniemme ohjesivustoihin:

Saat apua laitteen lisäämisessä Google Home ‑sovellukseen ottamalla yhteyttä Google Nest ‑asiantuntijaan.