Administrerte plasseringer

Dette er en målrettingsmetode du kan bruke om du spesifikt vil velge ut apper, videoer og nettsteder som er en del av Google Displaynettverk, der du vil vise annonsene dine. Med andre målrettingsmetoder, for eksempel søkeord- eller emnemålretting, blir annonsene dine plassert på vilkårlige nettsteder (disse rapporteres som automatiske plasseringer i kontoen din). Med denne metoden kan du imidlertid selv velge administrerte plasseringer.

• Du velger selv om du vil bruke administrerte plasseringer, men med denne metoden får du bedre kontroll over hvilke nettsider, videoer og apper i Displaynettverket der annonsene dine kan vises. Hvis du vet at et bestemt nettsted er populært blant kundene dine, kan du ofte legge til det som en administrert plassering.
  • Administrerte plasseringer er tilgjengelige hvis du bruker kampanjetypen «Bare Displaynettverket» eller «Søk med utvalgt display».
  • Med administrerte plasseringer kan du angi et unikt bud for en bestemt nettside. Hvis annonsen din gir deg gode resultater når den vises på en bestemt nettside, kan du legge til nettsiden som en administrert plassering og angi et høyere bud. Hvis du legger til plasseringen via «Bare bud»-innstillingen, kan du sørge for at budet ditt for akkurat denne plasseringen blir mer konkurransedyktig, og annonsen kan fortsatt vises i andre plasseringer basert på mer tradisjonelle målrettingsmetoder, for eksempel emne- eller søkeordsmålretting.
  • Hvis du velger å bruke både administrerte plasseringer og tradisjonelle målrettingsmetoder, kan det vises både automatiske plasseringer (automatisk utvalgte apper, videoer og nettsteder som matcher de andre målrettingsmetodene dine) og administrerte plasseringer i Plasseringer-fanen din.

Om administrerte plasseringer
Slik kan du legge til, redigere og fjerne administrerte plasseringer
Om automatiske plasseringer
Les flere artikler om plasseringer