En definisjon av plasseringsmålretting

Dette er en målrettingsmetode du kan bruke til å velge ut spesifikke apper, videoer, kanaler, nettsteder og appkategorier som er en del av YouTube og Displaynettverket, hvor du vil vise annonsene dine. I motsetning til det som er tilfellet med andre målrettingsmetoder, hvor annonsene automatisk plasseres på nettsteder (f.eks. via emne- eller søkeordmålretting), velger du selv plasseringene med denne metoden.

• Med plasseringsmålretting – en valgfri funksjon – får du bedre kontroll over hvilke apper, videoer, kanaler, nettsteder og appkategorier annonsene dine kan vises på eller i forbindelse med.
  • Du kan fastsette unike bud på bestemte nettsider ved å bruke plasseringsmålretting. Hvis du oppnår gode resultater når du viser annonsen din på en bestemt nettside, kan du legge til denne siden som en plassering og fastsette et høyere bud på den. Hvis du legger til plasseringen via «Endre budjusteringen»-innstillingen, kan du sørge for at budet på akkurat denne plasseringen blir mer konkurransedyktig. Annonsen kan fortsatt vises i andre plasseringer basert på andre målrettingsmetoder, for eksempel emne- eller søkeordmålretting.
  • Ettersom du bruker både plasseringsmålretting og andre målrettingsmetoder, kan både automatiske plasseringer (apper, videoer og nettsteder automatisk valgt fordi de samsvarer med de andre målrettingsmetodene dine, f.eks. emner eller søkeord) og målrettede plasseringer fremgå på Plasseringer-siden i Google Ads-kontoen din.