Sijoitteluun kohdistamisen määritelmä

Jotta voit saada kattavan ja yhdistetyn näkymän yleisökohdistukseesi ja jotta sisältökohdistuksen hallinta ja optimointi olisi entistä yksinkertaisempaa, olemme tehneet seuraavia parannuksia Google Adsiin:

Kaikki sisältökohdistustyypit löytyvät reunassa olevasta navigointipaneelin Sisältö-kohdasta

•  Sisältökohdistustyyppien Aiheet, Sijoittelut, Display-/Videomainosten avainsanat ja Poissuljetut on nyt jaoteltu reunassa olevan navigointivalikon Sisältö-välilehdelle. Jos haluat sulkea pois aiheita, sijoitteluita tai Display-/Videomainosten avainsanoja, klikkaa avausnuolta Alanuoli Poissuljetut-termin oikealta puolelta ja valitse poissuljettavat kohteet.

Tämän kohdistustavan avulla voit valita mainoksillesi tiettyjä YouTubeen ja Display-verkostoon kuuluvia verkkosivustoja, videoita, kanavia, sovelluksia ja sovelluskategorioita. Toisin kuin muissa kohdistustavoissa (kuten avainsanakohdistus tai aiheeseen kohdistaminen), joita käytettäessä mainokset sijoitetaan sivustoille automaattisesti, tässä vaihtoehdossa valitset sijoittelut itse.

• Sijoitteluun kohdistaminen on valinnainen ominaisuus, jonka avulla voit valita entistä tarkemmin, mitä verkkosivustoja, videoita, kanavia, sovelluksia ja sovelluskategorioita mainonnassa käytetään.
  • Sijoitteluun kohdistettaessa voit asettaa tietylle verkkosivulle oman hintatarjouksen. Jos mainoksesi toimii hyvin jollakin verkkosivulla, voit lisätä sen sijoitteluksi ja asettaa sille tavallista korkeamman hintatarjouksen. Jos lisäät sijoittelun käyttämällä Muuta hintatarjouksen muokkausta ‑asetusta, voit tehdä hintatarjouksesta kilpailukykyisemmän kyseisessä sijoittelussa ja mainostaa silti muissa sijoitteluissa käyttämällä muita kohdistustapoja, kuten avainsanoja ja aiheita.
  • Jos käytät sekä sijoitteluun kohdistamista että muita kohdistustapoja, saatat nähdä Google Ads ‑tilisi Sijoittelut-sivulla sekä sijoittelukohteita että automaattisia sijoitteluita (sellaisia verkkosivustoja, videoita ja sovelluksia, jotka on valittu automaattisesti, koska ne vastaavat muita kohdistustapojasi, kuten aiheita ja avainsanoja).