Administrerede placeringer

En målretningsmetode, du kan bruge til specifikt at vælge websites, videoer og apps, der er en del af Google Displaynetværket, hvor du ønsker at vise dine annoncer. I modsætning til andre målretningsmetoder, f.eks. søgeord eller emner, hvor dine annoncer anbringes på websites for dig automatisk (rapporteres som automatiske placeringer på din konto),vælger du selv administrerede placeringer.

• Administrerede placeringer er en valgfri funktion, der kan hjælpe dig med at få større kontrol over, hvilke websider, videoer og apps på Displaynetværket der kan vise dine annoncer. Hvis du kender et website, hvor dine kunder bruger tid, kan du ofte tilføje det som en administreret placering.
  • Du kan bruge administrerede placeringer, hvis du bruger kampagner af typen "Kun Displaynetværket" eller "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket".
  • Du kan bruge administrerede placeringer til at tildele en bestemt webside et bestemt bud. Hvis du annonce klarer sig godt, når den bliver vist på en bestemt webside, kan du tilføje den som en administreret placering og angive et højere bud. Hvis du tilføjer placeringen ved hjælp af indstillingen "Kun bud", kan du gøre dit bud mere konkurrencedygtigt udelukkende for denne bestemte placering og stadig få dine annoncer vist på andre placeringer baseret på andre målretningsmetoder, f.eks. søgeord og emner.
  • Hvis du både bruger administrerede placeringer og andre målretningsmetoder, kan du muligvis se både automatiske placeringer (websites, videoer og apps, der vælges automatisk til at matche dine øvrige målretningsmetoder) og administrerede placeringer på fanen Placeringer.

Om administrerede placeringer
Sådan tilføjer, redigerer og fjerner du administrerede placeringer
Om automatiske placeringer
Læs flere artikler om placeringer