Placeringsmålretning: Definition

For at sikre, at du når ud til så mange potentielle kunder som muligt, bliver dine annoncer nu vist sammen med indhold, der matcher en hvilket som helst af de placeringer eller et hvilket som helst af de emner, placeringer eller søgeord på Displaynetværket, Videonetværket eller Søgenetværket, du målretter mod. Hvis du f.eks. målretter mod "cykler" som emne og "cykling" som søgeord på Displaynetværket, Videonetværket eller Søgenetværket, bliver dine annoncer vist i indhold, der matcher enten én af delene eller begge dele.

Du vil også se, at kontekstmålretning er blevet forenklet og placeret på en enkelt side i Google Ads, så du kan administrere alle indholdsbaserede målretningstyper (Emner, Placeringer, Display-/videosøgeord og Ekskluderinger) i en enkelt visning. Du finder den nye side i sektionen "Indhold" under Kampagner Campaigns Icon på navigationsmenuen til venstre.

Placeringsmålretning er en målretningsmetode, du kan bruge, hvis du vil vise annoncer på bestemte websites eller kanaler eller i bestemte videoer, apps og appkategorier på YouTube og Displaynetværket. I modsætning til andre målretningsmetoder, hvor annoncerne placeres på websites automatisk (f.eks. søgeordsmålretning eller målretning efter emne), vælger du her placeringerne selv.

• Placeringsmålretning er en valgfri funktion, der kan give dig mere kontrol over, hvor dine annoncer kan blive vist, hvad enten det er på websites eller kanaler eller i videoer, apps eller appkategorier.
  • Du kan tilføje placeringer i sektionen "Indhold", når du opretter en ny kampagne, og du kan redigere eksisterende placeringer via siden Indhold.
  • Hvis du kombinerer flere indholdsbaserede målretningsmetoder, målrettes dine annoncer mod det valgte indhold i din annoncegruppe og hjælper dig med at nå ud til en bredere målgruppe.
  • Du kan bruge placeringsmålretning til at angive et unikt bud for en bestemt webside. Hvis din annonce er effektiv, når den bliver vist på en bestemt webside, kan du tilføje den som en placering og angive et højere bud. Hvis du tilføjer placeringen ved hjælp af indstillingen "Skift budjustering", kan du gøre dit bud for den pågældende placering mere konkurrencedygtigt.