Placeringsmålretning: Definition

Placeringsmålretning er en målretningsmetode, du kan bruge, hvis du vil vise annoncer på bestemte websites eller kanaler eller i bestemte videoer, apps og appkategorier på YouTube og Displaynetværket. I modsætning til andre målretningsmetoder, hvor annoncerne placeres på websites automatisk (f.eks. søgeordsmålretning eller målretning efter emne), vælger du her placeringerne selv.

• Placeringsmålretning er en valgfri funktion, der kan give dig mere kontrol over, hvor dine annoncer kan blive vist, hvad enten det er på websites eller kanaler eller i videoer, apps eller appkategorier.
  • Du kan bruge placeringsmålretning til at angive et unikt bud for en bestemt webside. Hvis din annonce er effektiv, når den bliver vist på en bestemt webside, kan du tilføje den som en placering og angive et højere bud. Hvis du tilføjer placeringen ved hjælp af indstillingen "Skift budjustering", kan du gøre dit bud for den pågældende placering mere konkurrencedygtigt og stadig få din annonce vist på andre placeringer ved brug af andre målretningsmetoder, f.eks. ud fra søgeord og emner.
  • Hvis du bruger placeringsmålretning sammen med andre målretningsmetoder, kan du muligvis se både automatiske placeringer (websites, videoer og apps, der udvælges automatisk ud fra dine øvrige målretningsmetoder, f.eks. ud fra emner og søgeord) og målrettede placeringer på siden "Placeringer" i Google Ads.